Başbakan Yıldırım

Başbakan Yıldırım

Son dakika Başbakan Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başbakan Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başbakan Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.521 başbakan yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm başbakan yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut hayatını kaybetti
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut hayatını kaybetti Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybetti.
14.04.2021 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık"
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık" Fahrettin Koca; "Hangi bölümlere kaçar kişi alınmasıyla ilgili de talep, Cumhurbaşkanlığımıza gönderildi. Zannediyorum önümüzdeki haftalarda orada değerlendirilip karar çıktığında da kılavuz yayımlanmış olacak." dedi.
14.11.2019 Gündem
Eski Başbakan Yıldırım Akbulut hastaneye kaldırıldı
Eski Başbakan Yıldırım Akbulut hastaneye kaldırıldı Eski Başbakan Yıldırım Akbulut, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı. Ankara Valisi Vasip Şahin, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınan Akbulut'un durumunun iyi olduğunu söyledi.
13.11.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Ahtapotun kollarını kestik!
Ahtapotun kollarını kestik! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, 81 ilde ve yurt dışındaki temsilciliklerde kutlandı. Milyonların buluştuğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki anmaya eşi ve torunlarıyla katılan Erdoğan, “Pensilvanya’daki melunun takiye, hile, yalan dolanla büyük bir gizlilik içinde büyüttüğü ahtapotun kollarını kestik” dedi...
15.07.2018 Gündem
Halk demokrasiye kalkan oldu
Halk demokrasiye kalkan oldu Darbeciler ilk hamleyi ne zaman nerede yaptı? Cumhurbaşkanı yurttaşları nasıl meydanlara davet etti? Halk darbeyi nasıl püskürttü? İşte dakika dakika Türkiye’nin ateşten gecesi...
14.07.2018 Gündem
Köprüdeki intiharı Başbakan Yıldırım önledi
Köprüdeki intiharı Başbakan Yıldırım önledi Başbakan Yıldırım,15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki intihar girişimini görünce konvoyunu durdurdu. Köprüden atlamak isteyen vatandaşı ikna eden Yıldırım, bu kişiyi Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine götürdü.
8.07.2018 Gündem
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı belli oldu
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı belli oldu AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Başbakan Binali Yıldırım oldu. AK Parti Grup Başbakanı Bostancı ve grup başkanvekilleri, Başbakan Yıldırım'ın Meclis Başkanı adaylık başvurusunu TBMM Başkanlığına sundu Adaylığı ile ilgili konuşan Yıldırım, "Vatana millete hayırlı olur inşallah. Başka adaylar da çıkabilir. İlk turda sonuçlanır mı bilmem. Meclisimiz, milletvekillerimiz ne derse o olur" dedi.
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım, Bahçeli ile bir araya geldi
Başbakan Yıldırım, Bahçeli ile bir araya geldi Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclisteki makamında ziyaret etti.
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan KHK açıklaması: Biraz uzadı
Başbakan Yıldırım'dan KHK açıklaması: Biraz uzadı Başbakan Binali Yıldırım, yeni KHK ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Uzadı biraz." dedi. Öte yandan Başbakan Yıldırım Meclis'te MHP Lideri Bahçeli ile görüştü..
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım helallik istedi
Başbakan Yıldırım helallik istedi AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Davamızı, siyasetimizi asla zaafa uğratmadık. Hem liderimiz zatı alinizin, grubumuzun hem de bize güven duyan milletimizin verdiği emanete halel getirmedik. Cumhuriyet tarihinin belki de en uzun son iki yılını kırmadan, dökmeden geride bırakmayı liderliğinizde başardık." dedi.
7.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kabinede...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kabinede... 24 Haziran seçimlerinin ardından ilk kez AK Parti grubunda kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı, yeni döneme geçişin detaylarını açıkladı. Pazartesi günü gerçekleşecek yemin törenine yurt dışından 22 ülke lideri gelecek. İlk kabine toplantısı ise Cuma günü yapılacak.Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Kabinede Meclis'ten de isimler olabilir" dedi.
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: KHK yayımlanacak, ihraçlar olacak
Başbakan Yıldırım: KHK yayımlanacak, ihraçlar olacak Başbakan Binali Yıldırım "Son OHAL KHK'sı bugün çıkacak. Bu gece yayımlanacak KHK ile ihraçlar olacak." dedi. Yıldırım ihraçların çoğunlukla TSK ve Emniyet'ten olacağını da belirtti.
6.07.2018 Siyaset
Başbakanlık'tan "son başbakan" klibi
Başbakanlık'tan "son başbakan" klibi Başbakanlık Basın Müşavirliği'nce, "son başbakan" Binali Yıldırım'ın hayat hikayesinin anlatıldığı video hazırlandı.
6.07.2018 Siyaset
1 milyon kişiye büyük müjde
1 milyon kişiye büyük müjde Devlete ecrimisil ödeyerek geçimini sürdüren üreticilerin beklediği sorun çözüldü. Hazine ile artık kira sözleşmesi yapabilecek çiftçiler ÇKS’ye kayıt olabilecek ve desteklerden yararlanabilecek. Düzenlemeden yaklaşık 1 milyon çiftçinin yararlanması bekleniyor.
6.07.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı seçim gecesi Yahya’ya ağladı
Cumhurbaşkanı seçim gecesi Yahya’ya ağladı Seçim akşamı İstanbul’da toplanan kalabalığın içinde bir çocuğun ayağının sıkışmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok etkilediğini anlatan Başbakan Yıldırım, “Duygu doruktaydı. Ağlıyordu, telefonda konuştuk. Ne seçim kazanması, ne o coşku... Hepsi gitmiş...” dedi
5.07.2018 Siyaset
Yatırımcılar iştahlı
Yatırımcılar iştahlı Başbakan Binali Yıldırım, önceliklerinin faiz ve enflasyonu düşürmek olduğunu belirterek, “Bunun için önlemler alınacak, reformlara devam edilecek” dedi. Yıldırım, küresel yatırımcıların Türkiye’ye yatırım için iştahlı olduğunu söyledi
5.07.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım, Başbağlar Katliamı şehitlerini andı
Başbakan Yıldırım, Başbağlar Katliamı şehitlerini andı Başbakan Binali Yıldırım, 25 yıl önce bölücü terör örgütünün Başbağlar'da şehit ettiği 33 canın acısının hala yürekleri yaktığını belirterek, şehitleri rahmetle andı.
5.07.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım: Erdoğan o gece ağlıyordu
Başbakan Yıldırım: Erdoğan o gece ağlıyordu Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran gecesi Erdoğan'ın konuşması sırasında ayağı sıkışarak yaralanan çocuğun, Cumhurbaşkanı'nı çok etkilendiği söyledi. Yıldırım, "Seçim akşamı İstanbul’da toplanan kalabalığın içinden bir yavrumuzun ayağının sıkışması onu o kadar çok etkiledi ki, duygu doruktaydı. Ağlıyordu telefonda, konuştuk. Ne seçim kazanması, ne o coşku hepsi gitmiş. Bütün dikkatini oraya vermiş" dedi.Yıldırım ayrıca, yarın son bir KHK yayınlanacağını ve içeriğinde, OHAL kalktığında terörle mücadelenin zafiyete uğramaması için ihtiyaç olan düzenlemelerin yer alacağını açıkladı.
5.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başbakan Yıldırım'a ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başbakan Yıldırım'a ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşiyle birlikte Başbakan Yıldırım ve eşini ziyaret etti.
4.07.2018 Siyaset
Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Binali Yıldırım'dan önemli açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Başbakanlık personeliyle vedalaşma programında konuştu. Başbakan Yıldırım, "Sistemler değişir, asıl olan değerlerdir. Hukuka dayalı, insan haklarını önemseyen, önceleyen demokrasi, ülkemizin, hepimizin ortak paydasıdır." dedi.
3.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.