Başbakan Erdoğan

Başbakan Erdoğan

Son dakika Başbakan Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başbakan Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başbakan Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.701 başbakan erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm başbakan erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen oldu. Peki Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak açıklama sabırsızlıkla bekleniyor. Öğretmenler başvuru işlemlerini 15 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirdi. İşte, 2022 ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ile ilgili detaylar…
15.09.2022 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı! Ücretli öğretmenlik sonuçlarının ne zaman açıklanacağı binlerce öğretmen adayı tarafından merak ediliyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) çevrildi. Peki, Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
8.09.2022 Eğitim
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı...
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı... FETÖ üyesi istihbaratçı polislerin, terör örgütü DHKP-C ile yaptığı ‘oyunda’ rol alan Gürkan Türkoğlu, 3 gün önce İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda yakalandı. Türkoğlu sorguda konuşursa FETÖ ile DHKP-C arasındaki bağın detayları ortaya çıkacak.
18.10.2021 Yaşam
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
Dönemin çocukları yıllar sonra ortaya çıktı
Dönemin çocukları yıllar sonra ortaya çıktı Türk siyasetine damga vuran isimlerin 23 Nisan'da yerine geçen dönemin çocukları, o günü yıllar sonra anlattılar.
23.04.2020 Yaşam
Bakan Soylu'dan Abdullah Gül'e sert tepki!
Bakan Soylu'dan Abdullah Gül'e sert tepki! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gezi Parkı eylemleriyle ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza hiçbirisi kuvvet vermedi. Tek başına havalimanına indirmeye çalıştılar, ağzımı açtırmasınlar. "Kimse karşılamasın, kimse etmesin aman bu işleri gerginleştirmeyelim, aman demokratik eylem ortaya konuyor söndürmeye çalışalım" Yok öyle bir şey." ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Gündem
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
ABD'li diplomat Bryza: ABD, Türkiye ile yeni dönem istiyor
ABD'li diplomat Bryza: ABD, Türkiye ile yeni dönem istiyor ABD’li eski diplomat Matthew Bryza, Türkiye’nin Washington’dan nasıl göründüğünü anlattı. Bryza, "Washington’daki çok dar bir grup Türkiye’ye odaklanmış durumda. Bu nedenle YPG gibi konularda yetersiz politikalar üretiliyor. ABD’liler Türkiye’nin Afrin’e neden girdiğini anlamıyor. Washington, Tillerson ve Mc- Master ziyaretinden iyi haberler almak ve yeni bir döneme girmek istiyor." dedi.
12.02.2018 Gündem
Erdoğan talimat vermişti! 11 yıldır bulunamadı
Erdoğan talimat vermişti! 11 yıldır bulunamadı Balıkesir'de 11 yıl önce öldürülen kuzenlerin katili hala bulunamadı
22.03.2017 Yaşam
'Erdoğan'ı dinlediler, kayıtları ABD'ye gönderdiler'
'Erdoğan'ı dinlediler, kayıtları ABD'ye gönderdiler' FETÖ çatı iddianamesinde Başbakanlık ofisine yerleştirilen dinleme cihazlarının MİT tarafından tespit edildikten sonra 10 Ocak 2012'de incelenmek için TÜBİTAK'a gönderildiği, ancak FETÖ'nün TÜBİTAK yapılanmasının bundan sonraki aşamayı yürüterek rapor tarzında sahte yazılar ile suçun üzerini örtmeye çalıştıkları iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
İşte FETÖ’nün devleti ele geçirme şifreleri!
İşte FETÖ’nün devleti ele geçirme şifreleri! Emniyetin hazırladığı FETÖ raporunda örgütün bilinmeyenleri gün yüzüne çıktı. Darbe girişimi sonrasındaki soruşturmalara da rehber olan raporda yemin metinlerinden, illere göre kodlu sisteme kadar çok çarpıcı yöntemler yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Gizli tanığın ifadesinde Erdoğan detayı!
Gizli tanığın ifadesinde Erdoğan detayı! ‘Gizli Tanık Fatih’ olarak ifade veren polis memuru, 17 Aralık operasyonlarını gerçekleştiren ekibin Erdoğan’ı takip etmek için teleskop gibi özel bir cihaz aldığını ifadesinde anlattı
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arda'nın çığlığını duydu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arda'nın çığlığını duydu Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, kalbinde delikle dünyaya gelen 5 yaşındaki Arda Efe'nin yardım isteğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kayıtsız kalmadı...
29.09.2021 Gündem
Firari PKK'lı suikastçı çıktı
Firari PKK'lı suikastçı çıktı Star'ın haberine göre, PKK'lı Osman Kılıç, Selami Kızıl ve Devrim Kavak Bingöl, Elazığ ve Tunceli'de katıldıkları eylemlerde 5 asker ve polisin şehit edilmesi, 11 askerin yaralanması olayının sorumlusu olarak aranıyordu...
29.09.2021 Gündem
Ateş düşürmek isteyene karşı çıkacağız
Ateş düşürmek isteyene karşı çıkacağız Erzincan’da cemevini ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, “Bu yuvayı bozmak, bu yuvaya ateş düşürmek isteyen kim olursa olsun ona hep beraber Hak, Muhammed, Ali hürmetine karşı çıkacağız” vurgusu yaptı
29.09.2021 Gündem
Nevşin Mengü'nün dili sürçtü
Nevşin Mengü'nün dili sürçtü Deneyimli spiker Nevşin Mengü, Başbakan Davutoğlu'nun "Başbakan Erdoğan" şeklinde anons ederek ilginç bir gafa imza attı.
9.12.2016 Haber
Davutoğlu: Bunların niyeti iç savaş başlatmaktı
Davutoğlu: Bunların niyeti iç savaş başlatmaktı “Biraz daha gecikmiş olsaydık, bunların niyeti çok daha kapsamlı bir iç savaşı başlatmaktı” diyen Davutoğlu, “Onlar böyle kapsamlı harekât yapacağımızı beklemiyordu” dedi
29.09.2021 Gündem
MİT, Erdoğan’ı yanlış yönlendirdi
MİT, Erdoğan’ı yanlış yönlendirdi MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Tuğgeneral Hamza Celepoğlu mahkemedeki ifadesinde TIR’ların durdurulduğu yere gitmediğini, gittiği bilgisinin dönemin Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’a MİT Müsteşarı Hakan Fidan tarafından yanlışlıkla verildiğini söyledi Adana ve Hatay’da durdurulan MİT TIR’larına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz gün Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Aydın, Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ve emekli Albay Burhanettin Cihangiroğlu tutuklanmıştı...
29.09.2021 Gündem
Öğretmenler alkışladı ama...
Öğretmenler alkışladı ama... F-16'lar tarafından Rus uçağının düşürüldüğüne ilişkin sözlerinin resepsiyondaki öğretmenler tarafından alkışlanması üzerine Erdoğan, "Mesele bir alkış meselesi değil, biz buna şahit olmak istemeyiz ama böyle bir durumla karşı karşıya bırakılmanın ne yazık ki ıstırabını yaşıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşürülen Rus savaş uçağıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşürülen Rus savaş uçağıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün sabah saatlerinde tüm uyarılara rağmen hava sahamızı ihlal eden bir aidiyeti belli olmayan savaş uçağına angajman kuralları gereği müdahale edilmiştir. Aidiyeti bilinmeyen bir uçağın 5 dakika içinde 10 defa uyarılmasına rağmen maalesef ihlalini devam ettirmekte ısrarını sürdürmüştür. Bunun üzerine F-16'larımız tarafından yapılan müdahale sonrası bu uçak düşürülmüştür, iki uçaktan bir tanesi düşürülmüştür" dedi
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan flaş açıklamalar!
Başbakan'dan flaş açıklamalar! Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şunu açıkça söylüyorum, Türkiye'ye karşı terör saldırıları gerçekleştirenler meşru hedef haline gelirler. PKK, asker ve polisleri öldürürken biz onun Suriye'deki uzantısına hoşgörülü olmayacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başkanlık hariç yeni anayasaya destek sözü
Başkanlık hariç yeni anayasaya destek sözü CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, MYK toplantısı öncesi düzenlediği basın toplantısında 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifasının söz konusu olmadığını söyledi, “Parti içindeki insanların genel başkanlık talebi olabilir. Şubatta büyük kurultayımızı yapacağız. Her arkadaşımız bu yarışa katılabilir” dedi.
29.09.2021 Gündem
CHP'den seçim değerlendirmesi!
CHP'den seçim değerlendirmesi! CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin MYK sonrası açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.