Başak Sayan

Başak Sayan

Son dakika başak sayan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başak sayan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başak sayan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Sayan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak sayan gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 başak sayan haberi bulunmuştur. Tüm başak sayan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken; Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.
27.04.2024 Magazin
Başak Sayan: Tanıştıktan 1 ay sonra Washington'da evlendik!
Başak Sayan: Tanıştıktan 1 ay sonra Washington'da evlendik! Oyunculuğu bıraktığını açıklayan Başak Sayan 2014 yılında Bodrum Havalimanı’nda tanıştığı ekonomist Murat Vardal’la evlenmişti. Başak Sayan evliliğinde 8'inci yılı geride bıraktı.
16.08.2022 Magazin
Başak Sayan da İstanbul'u terkeden ünlüler kervanına katıldı!
Başak Sayan da İstanbul'u terkeden ünlüler kervanına katıldı! Uzun süredir ortalarda görünmeyen Başak Sayan, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Şile'de bulunan evlerinde yaşayan oyuncu, alışveriş ve evinin bazı ihtiyaçları için İstanbul'a geldiğini söyledi.
30.06.2022 Magazin
Başak Sayan-Azra Kohen davası pandemiye takıldı!
Başak Sayan-Azra Kohen davası pandemiye takıldı! Oyuncu Başak Sayan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabını 2011 yılında, Azra Kohen ise ‘Fi’ isimli kitabını 2013'te yayımladı. Kohen’in kitabı aynı isimle diziye uyarlandıktan sonra Sayan, kitabın kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia etti. Kohen de kendisine 1.5 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.
15.12.2021 Magazin
Azra Kohen'den Başak Sayan'a icra takibi!
Azra Kohen'den Başak Sayan'a icra takibi! Fi kitabının kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia eden Başak Sayan'a dava açarak 150 bin lira manevi tazminat kazanan Azra Kohen, kararın kesinleşmesine rağmen parasını alamadığı gerekçesiyle Sayan'a icra takibi başlattı.
5.10.2021 Magazin
Kargodan koronavirüs bulaştı! Ünlü oyuncu açıkladı, uzmanlar uyardı
Kargodan koronavirüs bulaştı! Ünlü oyuncu açıkladı, uzmanlar uyardı Koronavirüs salgını ile birlikte 'yeni normal'ler hayatımıza girdi. Değişen sosyal hayat ile birlikte internetten yapanların alışveriş sayısı bir hayli arttı. Salgından korunmak için evden çıkmadan ihtiyaçlarını karşılamak isteyenleri çok yakından ilgilendiren bir uyarı geldi. Çoğu kişinin 'kargodan korona bulaşır mı?' sorusuna yanıt niteliğindeki açıklamada kargonun poşetinin hemen çöpe atılması gerektiği vurgulandı. Ünlü oyuncu ve yazar Başak Sayan ise yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve virüsün kargodan bulaşmış olabileceğini söyledi.
21.01.2021 Yaşam
Başak Sayan, Azra Kohen'e 150 bin TL tazminat ödeyecek
Başak Sayan, Azra Kohen'e 150 bin TL tazminat ödeyecek Azra Kohen, ‘Fi’ kitabının kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia eden Başak Sayan’a açtığı davayı kazandı. ‘Fi’nin Sayan’ın yazdığı “Bağlanma Korkusu”ndan intihal olmadığına karar veren mahkeme, ayrıca Sayan’ın 150 bin liralık manevi tazminatı 3 yıllık faiziyle ünlü yazara ödemesine hükmetti.
13.12.2020 Magazin
Oğlu için kitap yazdı
Oğlu için kitap yazdı Başak Sayan ikiz çocuklarından Milan için yazdığı ilk çocuk kitabı “Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk”un ardından bu defa diğer oğlu Ares için bir roman kaleme aldı.
5.02.2020 Magazin
Başak Sayan kırmızılar içinde
Başak Sayan kırmızılar içinde Oyuncu ve yazar Başak Sayan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
6.08.2019 Magazin
Yazı İstanbul'da geçiriyor
Yazı İstanbul'da geçiriyor Oyuncu ve yazar Başak Sayan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.
27.06.2019 Magazin
"Aman yanlış bir şey yazmayın"
"Aman yanlış bir şey yazmayın" Oyuncu ve yazar Başak Sayan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
27.02.2019 Magazin
Oyuncu Başak Sayan'ı, yıkan ölüm haberi
Oyuncu Başak Sayan'ı, yıkan ölüm haberi Geçtiğimiz aylarda 17 yıl birlikte yaşadığı köpeği Max için hayranlarından dua isteyen Başak Sayan, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal notla duyurdu.
19.11.2018 Magazin
Çok düşüş var
Çok düşüş var Başak Sayan, önceki gün Zorlu AVM’deydi. Oyuncu, “Şu sıralar proje okuyorum.
8.09.2018 Magazin
Kitap yazıyor
Kitap yazıyor OYUNCU Başak Sayan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
3.08.2018 Magazin
İkizlerle tatil
İkizlerle tatil BAŞAK Sayan, eşi Murat Vardal, ikiz çocukları Ares ve Milan ile önceki gün Bodrum Gölköy’deydi.
19.07.2018 Magazin
Çocuklarla büyüyoruz
Çocuklarla büyüyoruz Başak Sayan, eşi Murat Vardal ile önceki gün Zorlu AVM’deydi. Yaz aylarının gelmesi ile tatil planları yapmayan ikili, uzun bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.
7.06.2018 Magazin
Fi’nin ödemeleri durdu
Fi’nin ödemeleri durdu ‘Bağlanma Korkusu’ kitabının yazarı Başak Sayan ile karşılıklı intihal davası olan Fi’nin yazarı Azra Kohen’e, Fİ dizisinin yapımcısı Med Yapım telif hakları ödemelerini durdurdu. Kohen’e yapılan ödemeler mahkeme kararıyla bloke edildi
6.06.2018 Magazin
Fi intihal olabilir şüphesi! Ödemeleri durdurttu
Fi intihal olabilir şüphesi! Ödemeleri durdurttu 'Bağlanma Korkusu' kitabının yazarı Başak Sayan ile karşılıklı intihal davası olan Fİ'nin yazarı Azra Kohen'e, Fİ dizisinin yapımcısı Med Yapım telif hakları ödemelerini durdurdu. Fİ'nin senaryosunu intihal olması ihtimaline karşı Azra Kohen'e yapılan ödemeler mahkeme kararıyla bloke edildi.
6.06.2018 Televizyon
Hayatım ikiye ayrıldı!
Hayatım ikiye ayrıldı! İkiz bebekleri Milan ve Ares’i geçtiğimiz yıl dünyaya getiren Başak Sayan, “Hayat onlardan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor. Şimdi ne yaparsam onlar için yapıyorum” dedi.
26.05.2018 Magazin
İkizlerle pazar keyfi
İkizlerle pazar keyfi Oyuncu Başak Sayan, eşi Murat Vardal ve ikiz bebekleriyle önceki gün Zorlu AVM’deydi.
29.01.2018 Magazin
Yeni projeler geliyor
Yeni projeler geliyor Başak Sayan, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
15.12.2017 Magazin
İkizlerle alışveriş
İkizlerle alışveriş Oyuncu Başak Sayan, önceki gün ikizleri Ares ve Milan’la Zorlu AVM’deydi.
26.11.2017 Magazin
1.5 milyon TL’lik intihal davası
1.5 milyon TL’lik intihal davası Fi-Çi-Pi üçlemesinin yazarı Azra Kohen, Fi’nin, ‘Bağlanma Korkusu’ isimli kitabından intihal olduğunu ileri süren sunucu-oyuncu Başak Sayan’a 1.5 milyon TL’lik tazminat davası açtı.
15.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Başak Sayan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak sayan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.