Barış Falay

Barış Falay

Son dakika barış falay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barış falay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barış falay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Falay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış falay gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 barış falay haberi bulunmuştur. Tüm barış falay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi!
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi! Star Tv'de yayınlanan Ömer dizisi 30 Ekim akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı Ömer dizisinin son bölümünde Adnan Oktar ve kedicikleri konusu işlendi. Kan donduran sahne sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi!
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi! Ömer 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Tahir'e, "Vidan Nilüfer'in senin kızın olduğunu söylüyor" dedi. Gamze ve Ömer'in barıştığı yeni bölümde diziye yeni oyuncuların katıldığı da görüldü.
26.10.2023 Televizyon
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi!
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi! Ömer 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nisa, boşanmak istediğini söyledi. Reşat Hoca damadını tokatladı. Şube müdürü olarak terfi eden Gamze oldu. Öte yandan Vicdan, Tahir ile olan gerçeği Reşat Hoca'nın evinde açıklıyor.
13.10.2023 Televizyon
Gamze şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı! Gökçe Bahadır'dan ödüllük performans
Gamze şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı! Gökçe Bahadır'dan ödüllük performans Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Gamze'nin Ömer'i adam etmeye çalıştığı anlar yer aldı. Buna ek olarak Gamze'nin "Gönül" şarkısı söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.
25.09.2023 Televizyon
Ömer 23. bölüm 2. fragmanı: Gamze Haluk'la yattım dedi, Tahir yakayı ele verdi!
Ömer 23. bölüm 2. fragmanı: Gamze Haluk'la yattım dedi, Tahir yakayı ele verdi! Ömer 23 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, "Sen Haluk'la yatmadın mı?" diye sorunca ağzının payını aldı. "Yattım" diyen Gamze, Reşat Hoca'ya da haddini bildirdi. Öte yandan Vicdan, Tahir'in evine bombayı bıraktı.
15.09.2023 Televizyon
Gamzesizlik Ömer'i bitirdi! Ömer dizisinde Gökçe Bahadır'dan yeni sezonun kötü sürprizi geldi
Gamzesizlik Ömer'i bitirdi! Ömer dizisinde Gökçe Bahadır'dan yeni sezonun kötü sürprizi geldi Gökçe Bahadır Ömer dizisinden ayrıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Gamze ve Tuna'nın Amerika'ya gittiği dizide Ömer halüsinasyonlar görmeye başladı. Ancak kötü haber bölüm sonrası geldi.
11.09.2023 Televizyon
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu?
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu? Ömer 22. bölüm izle Star canlı yayınla takip ediliyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Gamze ve Tuna Amerika'ya gitti Ömer perişan oldu. Sevdiklerinin endişeli gözlerle izlediği Ömer, Gamze'ye kavuşacak mı? İşte Ömer 22. bölüm tek parça izle linki...
11.09.2023 Televizyon
Ömer 2. sezon konusu nedir? Ömer yeni sezon oyuncuları değişti mi, kimler var?
Ömer 2. sezon konusu nedir? Ömer yeni sezon oyuncuları değişti mi, kimler var? Ömer 2. sezon oyuncuları hakkında araştırmalar başladı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı dizi 11 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezona başlıyor. Geçtiğimiz sezon Ömer ve Gamze arasındaki imkansız aşka tanık olmuştuk. Bu sezon hikaye bambaşka bir şekle bürünüyor. Peki oyuncu kadrosunda değişiklik var mı? Ömer 2. sezon konusu nedir? İşte detaylar...
11.09.2023 Televizyon
Ömer dizisi 2. sezon ne zaman? Ünlü oyuncu Ömer dizisine veda etti!
Ömer dizisi 2. sezon ne zaman? Ünlü oyuncu Ömer dizisine veda etti! Ömer dizisi sezon finali bölümü bu akşam ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin ikinci sezonu için merak şimdiden başladı. "Ömer dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arayan seyiriciye bir ayrılık haberi geldi. Peki Ömer dizisine kim veda edecek? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Ömer 17 bölüm fragmanı: Gamze yüzüğü attı, Reşat Hoca Süreyya'yı yakaladı!
Ömer 17 bölüm fragmanı: Gamze yüzüğü attı, Reşat Hoca Süreyya'yı yakaladı! Ömer 17 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gamze, Erdal'a ayrılmak istediğini söyledi. Ve yüzüğü attı. Ömer ise, "Sen yanımdayken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, bu kalp attığı sürece hep sana ait olacak" diyerek Gamze'yi havalara uçuruyor.
10.05.2023 Televizyon
Ömer 11. bölüm fragmanı: İlk ilk diyen Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi!
Ömer 11. bölüm fragmanı: İlk ilk diyen Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi! Ömer 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Star tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Simay Barlas'ın yer aldığı Ömer yeni bölüm fragmanında Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi. Ömer, "Bana olan bu tavrını sürdürürsen bu ilişkiyi ve geleceğimizi tekrar düşüneceğim" dedi.
28.03.2023 Televizyon
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu!
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu! İyi Adamın 10 Günü filmi dijital bir platformda yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Nejat İşler, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur ve Barış Falay'ın yer aldığı filme ilk yorumlar gelmeye başladı. Filmde, İlayda Alişan ve Nejat İşler'in yatak sahneleri olay oldu.
8.03.2023 Magazin
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti!
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti! Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinde Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar, kapak yıldızı olduğu dergiye oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Magazin
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme!
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme! Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.
18.12.2022 Magazin
Barış Falay'dan şaşırtan 'Ezel' itirafı!
Barış Falay'dan şaşırtan 'Ezel' itirafı! Barış Falay, Yargı dizisinde ‘Eren’ karakterine hayat veren Uğur Aslan’ın sunduğu 'Afara' programına konuk oldu. Ezel dizisinin Kerpeten Ali'si Barış Falay, yıllar sonra beklenmedik bir itirafta bulundu.
26.04.2022 Magazin
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara’da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara’da Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarla yorumladığı programı 'Afara', 22 Nisan Cuma gecesi ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Afara’nın ikinci bölüm konukları; başarılı sunucu Esra Erol, oyuncu Barış Falay ve müzisyen Toygar Işıklı oldu.
23.04.2022 Televizyon
Afara’ya bu hafta Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı konuk oluyor!
Afara’ya bu hafta Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı konuk oluyor! Kanal D’nin, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı “Afara” her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.
19.04.2022 Televizyon
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
Barış Falay'dan çocuk itirafı: 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti
Barış Falay'dan çocuk itirafı: 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti Meslektaşı Esra Ronabar ile mutlu bir evlilik sürdüren, 12 yaşında Rüzgar Mavi adında bir oğulları olan oyuncu Barış Falay, 2013 yılında eşinin geçirdiği trafik kazası ve 'ikinci çocuk' konusuyla ilgili konuştu.
25.11.2021 Magazin
Barış Falay, Esra Ronabar ve oğlu tatilde görüntülendi
Barış Falay, Esra Ronabar ve oğlu tatilde görüntülendi Barış Falay (49), 2006 yılında dünyaevine girdiği kendisi gibi oyuncu olan Esra Ronabar (43) ve 12 yaşındaki oğulları Mavi Rüzgar ile Çeşme tatiline devam ediyor.
15.08.2021 Magazin
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Magazin
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor...
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor... Meme kanseri nedeniyle 'Menajerimi Ara' dizisine sosyal medya hesabından veda eden Canan Ergüder, "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek" dedi.
26.04.2021 Magazin
Kenan İmirzalıoğu hayranlarının jestine yanıt verdi
Kenan İmirzalıoğu hayranlarının jestine yanıt verdi Kenan İmirzalioğlu, Etiler’de bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Sevenlerinin kızı Lalin için fidan dikmesi hatırlatılınca oyuncu, “Memleketin yeşermesine ailece katkıda bulunmak hakikaten çok keyifli” dedi.
31.01.2021 Magazin
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim?
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim? Corona virüs nedeniyle pek çok kişi evde sosyal izolasyon sürecini yaşıyor. Çoğu televizyon kanalı da evde karantina sürecinde yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizileri ekranlara getiriyor. Bu dizilerden biri de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolerini paylaştığı Medcezir dizisi. Diziyi yeniden izlemek isteyenler de Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? sorularını aratıyor. İşte Medcezir yayın tarihi...
17.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barış Falay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış falay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.