Bankacılar

Bankacılar

Son dakika Bankacılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bankacılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bankacılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bankacılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bankacılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 772 bankacılar haberi bulunmuştur. Tüm bankacılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Son zamanlarda dolandırıcılık haberlerinin artmasıyla birçok kişi büyük mağduriyet yaşadı. Tekirdağ'da sosyal medya hesabı Facebook'tan gelen bir linke tıklayan şahıs, açılan siteye bilgilerini girince 34 bin TL parasını kaptırdı.
26.07.2023 Gündem
Bankalardan kredi müjdesi! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi...
Bankalardan kredi müjdesi! 10 yıl vadeli, 1 yıl geri ödemesiz ucuz kredi... Bankalardan son dakika kredi açıklaması. Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle sağlanacak, toplam 60 milyar TL'ye ulaşacak ucuz ve uzun vadeli kredi paketi hazırlıklarını tamamladı. KGF teminatlı pakete kamu ve özel bankaların tamamı katılıyor. Kredilerin vadesinin 8 ila 10 yıl olması düşünülüyor. Bankacılar, yatırım kredilerinde 1 yıl anapara ödemesiz dönem getirileceğini belirtiyor. Yeni destek paketlerinde faiz oranlarıyla ilgili çalışma da yapıldı. Bankalar, Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranı (TLREF)+1.5 puan önerisinden bulundu. Şu anda TLREF faizi yüzde 14.5. Bunun üzerine 1.5 puan daha eklendiğinde verilecek destek paketlerinde kredi faizleri yüzde 16 olacak.
10.02.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy A Haber canlı yayınına katıldı. Turizm geliştirme ajansının salgın döneminde kritik rol oynadığını aktaran Bakan Ersoy, bu süreçte Türkiye'nin hayata geçirdiği projelerin dünyaya örnek gösterildiğini belirtti. Erken rezervasyonlarda yüzde 65'lik bir artış olduğunu da belirten Bakan Ersoy, turizm sektörüne destek için teşvikli kredi çalışması hazırlıklarının olduğunu söyledi ve vergi yüklerinin azaltılması için çalıştıklarını ifade etti. Bakan Ersoy ayrıca 2022 yılı için 35 milyar dolarlık bir turizm geliri hedeflerinin olduğunu aktardı.
13.01.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? MB faiz indirecek mi?
Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? MB faiz indirecek mi? Milyonların gözü Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun yapacağı 2021 yılının son toplantısına çevrildi. Merkez Bankası faiz kararı piyasaların odağında yer alıyor. Faiz kararının arttırılıp arttılmayacağı merak edilirken, kararın dolar ve altını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
16.12.2021 Ekonomi
Kripto paralarda kan kaybı sonrası ibre yeşili gösteriyor, yeni rekor göründü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve XRP...
Kripto paralarda kan kaybı sonrası ibre yeşili gösteriyor, yeni rekor göründü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve XRP... Kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Rekor üstüne rekor kırarken aniden düşüşe geçen Bitcoin yatırımcını şaşırtırken kripto paralardaki düşüş sona erdi. Kripto varlıklar yükseliş trendine girdi. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve diğer altcoinlerde yeni rekor gelir mi? Kripto para piyasasına girmeyi düşünenleri neler bekliyor. Hangi yatırım aracı daha çok kazandırıyor? Günlerdir kan kaybeden kripto para piyasaları son 24 saatte yeşile döndü. Kripto piyasasındaki yükseliş kalıcı olacak mı? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021 Ekonomi
EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Hepsi ücretsiz, bankadan flaş açıklama!
EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Hepsi ücretsiz, bankadan flaş açıklama! Alternatif Bank resmen duyurdu! EFT, havale, kredi kartı, komisyon... Bankada hesabı olanları ilgilendiriyor. Çoğu hizmet ücretsiz olarak sunuluyor. Bankadan açıklama geldi ve avantajlı yeni hizmet paketi kullanıma sunuldu. 'İhracatçıya Güç Katan Paket'ini duyuran banka, ücretsiz ticari kredi kartı, ücret ve komisyon avantajları, sigorta ürünlerinde sağlanan avantajlar, internet ve mobil bankacılıkta ücretsiz EFT/havale gibi birçok hizmetten faydalanabiliyor. Paketten faydalanacak müşteriler için bazı şartlar bulunuyor. İşte detaylar...
17.09.2021 Ekonomi
Sosyal medya kullanıyorsanız dikkat! Bu linke tıklayanın başı yanıyor
Sosyal medya kullanıyorsanız dikkat! Bu linke tıklayanın başı yanıyor Kripto para platformlarıyla ilgili dolandırıcılık haberleri artarken, yeni bir sahtekarlık türü tespit edildi. Sosyal medya kullanıyorsanız hesabınız tehlikede olabilir. Kripto para yatırımı bahane ediliyor. Çok sayıda kişi bu tuzağa düşüyor. Hesaplar, kullanıcılara gönderilen link ile ele geçiriliyor. Sahtekarlar, coin şirketine yatırım yapıldığı ve bu yatırımı 4’e, 5’e hatta 10’a katladıklarını gösteren dekontlar paylaşılarak kişinin takipçilerine de ulaşılıyor.
21.08.2021 Gündem
Dolarda flaş gelişme! Tüm gözler orada
Dolarda flaş gelişme! Tüm gözler orada Dolar kuru geçen hafta 7.30'dan 7.03 TL'ye kadar inerken 8 Şubat haftasına 7.06'dan başlanıyor. Bugün Lagarde'ın konuşması piyasalarda öne çıkarken, analistler ABD 10 yıllıklarındaki gidişatın Türkiye'nin de aralarında olduğu gelişen ülke para birimleri için önemine dikkat çekiyor.
8.02.2021 Ekonomi
Son dakika... Nakit döviz çekiminden alınan komisyon kaldırıldı!
Son dakika... Nakit döviz çekiminden alınan komisyon kaldırıldı! Bankadan nakit döviz çekenlerden komisyon alınmasının önünü açan Merkez Bankası talimatnamesi hukuki tartışmalara neden olmuştu. Banka müşterilerinin itirazı ve hakem heyetlerine başvuruların ardından bu sabahtan itibaren bu komisyon kaldırıldı. Artık bankalar bankada bulunan dövizi nakit olarak çeken müşterilerden komisyon almıyor. Uygulamanın sistemin sağlığına yönelik şüphe yarattığı gerekçesiyle ekonomi yönetiminin bankaları uyarması nedeniyle geri alındığı belirtiliyor.
24.08.2020 Ekonomi
Köftecinin ihbarıyla herşey ortaya çıktı! Çete böyle çökertildi...
Köftecinin ihbarıyla herşey ortaya çıktı! Çete böyle çökertildi... İstanbul Zeytinburnu’nda bir köfteci, kendisini dolandırmaya çalışan şebekeye inanmayarak şikâyetçi oldu. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen polisler son yılların en büyük vurgunlarından birini ortaya çıkardı. İçinde bankacıların da olduğu şebekenin, yüzlerce kişiden 200 milyon TL topladığı ortaya çıktı.
12.08.2020 Gündem
Altında yeni dönem! Uzmanlar uyardı...
Altında yeni dönem! Uzmanlar uyardı... Kovid-19 nedeniyle uygulanan genişletici para politikası terk ediliyor. Parasal sıkılaştırmayla para arzı azaltılarak, enflasyona yol açacak talep artışı frenlenecek.
10.08.2020 Ekonomi
‘TL cazip olacak kur dengelenecek’
‘TL cazip olacak kur dengelenecek’ Banka yöneticileri, Türkiye Bankalar Birliği’nin düzenlediği toplantıda normalleşme için iş birliği mesajı verdi. Buna göre atılacak adımlarla TL daha cazip hale gelecek, yatırımcı enflasyona karşı korunacak, kur dengelenecek.
8.08.2020 Ekonomi
Merkez Bankası, BDDK ve Bankacılar bir araya geliyor
Merkez Bankası, BDDK ve Bankacılar bir araya geliyor Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) ev sahipliğinde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) başkanlarının da katılımıyla sektörün önde gelen bankalarının genel müdürleri, görüş alışverişinde bulunmak için bu akşam buluşuyor.
6.08.2020 Ekonomi
Bankalardan, maaş ve ikramiye çekeceklere uyarı geldi!
Bankalardan, maaş ve ikramiye çekeceklere uyarı geldi! Bankalar, maaş ve bayram ikramiyesini çekmeye gidecek vatandaşları sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı. Bu gibi işlemlerde mümkünse dijital kanalların kullanılması istendi.
1.04.2020 Ekonomi
SGK imzayı attı, emekliler oraya koştu! Flaş uyarı geldi...
SGK imzayı attı, emekliler oraya koştu! Flaş uyarı geldi... Milyonlarca kişi bekliyordu. SGK resmen imzayı attı ve süreç başladı. Emekliler haberi alınca oraya koştular.Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek tek yaptığı anlaşmalar ile ödemeler 2 bin 750 liraya kadar çıktı. Bankacılar, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik olarak, corona virüs salgını nedeniyle emekli promosyonu işlemleri için şubelere gitmeden, dijital bankacılık kanalıyla bu işlemlerin yapılabileceği uyarısında bulundu. Emeklilere 450 ila 2 bin 750 liraya varan nakit ya da ek promosyon ödeme avantajı sağlanıyor. 13 milyon emekliye yaklaşık 9 milyar lira tutarında promosyon ödemesinin yapılması öngörülüyor.
17.03.2020 Emekli
Milyonları ilgilendiriyor! Artık emekli aylığı...
Milyonları ilgilendiriyor! Artık emekli aylığı... Bankacılar, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik olarak, corona virüs salgını nedeniyle emekli promosyonu işlemleri için şubelere gitmeden, dijital bankacılık kanalıyla bu işlemlerin yapılabileceği uyarısında bulundu.
16.03.2020 Ekonomi
Bankalar faiz indiriyor
Bankalar faiz indiriyor Merkez Bankası’nın sürpriz bir kararla politika faizini 250 baz puan düşürmesi bankacılık sektöründe olumlu karşılandı. Bankacılar, Merkez Bankası’nın bu hamlesinin ticari kredi faizlerini yüzde 15 seviyesine çekeceğini belirttiler.
27.10.2019 Ekonomi
ABD'de 6 bankacıdan büyük vurgun!
ABD'de 6 bankacıdan büyük vurgun! ABD`de, dünyanın önde gelen yatırım bankalarında çalışan altı bankacı, "insider trading" (içeriden öğrenilen bilginin ticareti) yaparak onlarca milyon dolar elde etmekle suçlandılar.
23.10.2019 Ekonomi
Yunanistan'da memurlar ve işçiler grevde!
Yunanistan'da memurlar ve işçiler grevde! Memurlar ve işçiler, hükümetin hazırladığı yasa tasarısını protesto etmek üzere 24 saatlik greve gitti. Grev nedeniyle ülke genelinde kamu hizmetlerinde aksaklıklar yaşanıyor.
2.10.2019 Dünya
Faizler düşüyor! Büyük fırsat kapısı açıldı...
Faizler düşüyor! Büyük fırsat kapısı açıldı... Eylül sonuna gelinmesiyle piyasaları son çeyrek heyecanı sardı. Yeni yatırım sezonuna doğru yol alınırken faizlerin düşüşü fırsatları beraberinde getiriyor, iyimserlik piyasaya hakim oluyor.
24.09.2019 Ekonomi
Faizler indi! Duyan bankaya koştu...
Faizler indi! Duyan bankaya koştu... Merkez’in politika faizini temmuzda 425, bu ay da 325 baz puan indirmesi tüketicilerin kredi taleplerini canlandırdı.Bankacılar canlanmanın ticari krediye de yansımasını bekliyor.
19.09.2019 Ekonomi
IMF kurlara müdahaleler konusunda uyardı
IMF kurlara müdahaleler konusunda uyardı IMF, faiz indirimleri ve ticaret dengesini iyileştirmek için kurlara müdahaleler konusunda uyardı.
22.08.2019 Ekonomi
SGK genelge yayımladı! Binlerce kadına erken emeklilik hakkı...
SGK genelge yayımladı! Binlerce kadına erken emeklilik hakkı... SGK yeni bir genelge ile banka sandığı mensubu kadın sigortalılara doğum borçlanması hakkı getirdi. Ağır engelli çocuğu bulunan kadın sigortalılara erken emeklilik hakkı da var.
3.06.2019 Çalışma Hayatı
500 firma konkordatodan çıktı!
500 firma konkordatodan çıktı! Ekonomide dengelenme sürecinde atılan adımlar, şirketlerin toparlanmasını sağladı. Konkordato ilan eden 1.800 şirketten 500’ü düzelerek sistemden çıktı.
14.04.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bankacılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bankacılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.