Banka Kararı

Banka Kararı

Son dakika banka kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.520 banka kararı haberi bulunmuştur. Tüm banka kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fazla mesai kararı! Çalışan milyonlarca kişiyi kapsıyor, bu pozisyondakilere ödeme yapılmayacak...
Fazla mesai kararı! Çalışan milyonlarca kişiyi kapsıyor, bu pozisyondakilere ödeme yapılmayacak... Fazla mesai ile ilgili flaş karar! Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiriyor. Bankada şube müdürü olarak çalışan yönetici, fazla mesai ücretini alamaması ve prim ödemelerinin yapılmamasını gerekçe göstererek iş sözleşmesini feshetti. Yargıtay konuya ilişkin emsal bir karara imza attı. Müdür ya da üst seviyede yönetici olan çalışanlara fazla mesai ücreti ödenmeyeceğine hükmedildi. Aynı zamanda Yüksek Mahkeme; en üst düzey yönetici sıfatıyla çalışan ve çalışma düzenini belirleyecek konumda olan yöneticinin fazla mesai ücretine hak kazanamayacağına dikkat çekti. İşte çalışanları kapsayan Yargıtay kararının detayları...
31.08.2022 Çalışan Hakları
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiyor, artık yapılamayacak. Zorunlu oluyor. BDDK resmen duyurdu. Bankalara veya müşterilere ait bilgileri öğrenenler, üçüncü bir kişiye açıklayamayacak. Banka müşterisi olduğunu gösteren her türlü bilgi sır niteliğinde olacak. Çalışanlar görevden ayrılsa bile bu zorunluluk geçerli olacak. Öte yandan bankaların Bilgi Paylaşım Komitesi kurmaları zorunlu olacak. Bankadan alınacak hizmetler için bu müşteri bilgilerinin paylaşımı ön şart olamayacak.
4.06.2021 Ekonomi
Bankalar resmen duyurdu! Tamamen değişti, hesaplar...
Bankalar resmen duyurdu! Tamamen değişti, hesaplar... Bankalarla ilgili milyonları ilgilendiren flaş karar! Resmen duyuruldu. Bankalarda sistem tamamen değişti. Artık uzaktan yapılacak. 1 Mayıs'tan itibaren başlıyor. Banka müşterisi olmak veya hesap açtırmak isteyen kişiler için açıklama yapıldı. Banka müşterisi olmak isteyen kişiler için yeni düzenleme ile bundan sonra uzaktan kimlik tespiti yapılacak, mobil cihazlar ve bilgisayarlar üzerinden müşteri kabul edilebilecek.
27.04.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine kararı SMS ile duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada değişikliğe gidildiği bildirildi. Banka tüm müşterilerine çalışma saatlerinin değiştiğini açıkladı ve yeni mesai saatlerini duyurdu. Karar dün itibariyle uygulanmaya başlandı. İşte VakıfBank'ın yeni açılış ve kapanış saatleri...
15.04.2021 Ekonomi
DenizBank resmen açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor
DenizBank resmen açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor DenizBank yeni kararı resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka, kararı SMS yolu ile bildirdi. DenizBank'tan yapılan açıklamada 81 ildeki şubelerinin mesai saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Yeni karar uygulanmaya başlandı.
12.04.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Kredi ödemeleri...
Bankalarda yeni dönem! Kredi ödemeleri... Bankalarda milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni dönem. Kredi ödemelerine ilişkin açıklama geldi. Önemli adımlar atıldı ve çalışmalar başladı. Yapılacak değişiklikle artık önceden müdahale edilecek. Ekonomi reformu kapsamında BDDK düzenlemelerinin sektöre önemli kazanımlar sağlaması hedefleniyor. BDDK, bankacılıkta teminata dayalı kredi tahsisinden, nakit akımlarına, projeye ve risklilik değerlendirmesine dayalı kredilendirmeye geçilmesini temel amaç olarak değerlendirdi. Erken uyarı göstergeleriyle kredilerde ortaya çıkabilecek olası ödeme sorunlarının erken tespit edilerek önceden müdahale edilmesi ile sorunlu alacaklara yeni akımların engellenmesi amaçlanıyor.
31.03.2021 Ekonomi
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... Finansbank yeni kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka müşterilerin hayatını kolaylaştıracak yeniliğin hayata geçirildiğini açıkladı. Artık QNB Finansbank müşterileri, çeklerini güvenli, hızlı ve şubede sıra beklemeden işleme aldırabiliyor. İlk olarak 10 ilde uygulanmaya başladı ancak giderek yaygınlaştırılacak.
15.03.2021 Ekonomi
Bankalarla ilgili flaş karar! Zorunlu olacak, değişiyor...
Bankalarla ilgili flaş karar! Zorunlu olacak, değişiyor... Bankada hesabı olan ve bankada çalışan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tüm bankalarda artık zorunlu olacak. Resmen duyuruldu ve tek tek açıklandı. BDDK internet sitesinde yayımladı. Bankaların sırrı ve müşteri sırrı niteliğindeki bilgilerin paylaşımlarına ilişkin esaslar belirleniyor. Yeni standartlar getiriliyor. Banka müşterisi olunduğu takdirde her türlü bilgi müşteri sırrı kapsamında olacak. Müşterilere ait sırrı öğrenen çalışanlar işte ayrılsa bile bunu başkasına söyleyemeyecek. Öte yandan bankaların Bilgi Paylaşım Komitesi kurması zorunlu olacak. İşte tüm detaylar...
16.02.2021 Ekonomi
İş Bankası açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiren karar...
İş Bankası açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiren karar... İş Bankası, hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiren kararını duyurdu. Dev bankadan müşterilerine gönderilen bilgilendirmede mailinde yeni faiz oranlarını açıkladı. Dev banka açıklamasında "1 Mart 2021 itibariyle ek hesabınız için; faiz oranının aylık %1.89, gecikme faiz oranının ise aylık % 2.19 olarak uygulanacağını bilgilerinize sunarız" denildi.
2.02.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası duyurdu! Flaş karar...
Ziraat Bankası duyurdu! Flaş karar... Ziraat Bankası hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiren kararı duyurdu. Dev banka müşterilerine gönderdiği SMS'te “Değerli müşterilerimiz 24 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Kredili Mevduat Hesabı aylık akdi faiz oranı yüzde 1,89, gecikme faiz oranı yüzde 2,19 olarak uygulanacaktır” ifadelerine yer verdi. Vakıfbank ve Garanti BBVA da kararını açıkladı...
30.01.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor
Garanti Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor Garanti BBVA hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiren kararını duyurdu. Dev banka SMS ile müşterilerine bilgilendirme yaptı. Garanti BBVA avans hesap ve gecikme faiz oranlarını değiştirdi. Yeni faiz oranları 1 Şubat itibarıyla geçerli olacak. Ayrıca banka 2020 yılında 6 milyar 385 milyon 163 bin TL konsolide net kar elde ettiğini de açıkladı.
29.01.2021 Ekonomi
Mesaide topuklu ayakkabı kazası iş kazası sayılacak
Mesaide topuklu ayakkabı kazası iş kazası sayılacak Bankacı kadın, mesai saatleri içerisinde bol paça pantolonuna takılan topuklu ayakkabısı yüzünden merdivenden düşerek yaralandı. Olayın iş kazası olduğunu iddia eden bankacı kadın, 14 yıl sonra hukuk mücadelesini kazandı.
25.08.2020 Çalışan Hakları
Bankalara kötü haber!
Bankalara kötü haber! Kredi alan vatandaşlar bundan böyle...
12.11.2013 Ekonomi
Bankadan kredi çekenler  dikkat!
Bankadan kredi çekenler dikkat! Dosya masrafı alan iki bankayı da dize getirdi
29.09.2021 Gündem
Şok suçlamadan aklandı, istifa etti!
Şok suçlamadan aklandı, istifa etti! Bankacının hak arayış hikayesi...
29.09.2021 Gündem
İnönü'ye yalı şoku
İnönü'ye yalı şoku Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, Erdal-Sevinç İnönü çiftinin Anadoluhisarı'ndaki yalısını, kayınbiraderi Selim Sohtorik'in borcuna kefil oldukları için muvazaalı olarak kendi adlarını taşıyan vakfa devrettikleri sonucuna vardı
12.11.2005 Ekonomi
Fiskobirlik davasında YKB'ye mahkemeden ret
Fiskobirlik davasında YKB'ye mahkemeden ret Yapı Kredi Bankası Fiskobirlik'ten kaynaklanan yaklaşık 1 milyar dolarlık borcu için Hazine aleyhine açtığı davada mahkemeden 'ret' cevabı aldı. Banka, kararı acilen Danıştay'da temyize götüreceğini açıkladı
10.08.2005 Ekonomi
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı!
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı! Siber Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğüne yapılan şikayetler sonrasında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı bahisle elde edilen paraları aklamaya çalışan 'Çapkanlar' suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 42 şüpheli yakalandı. Operasyonda ayrıca 113 bin 200 lira ve bin 141 dolar ile 6 adet ruhsatsız tabanca, 358 fişek ve çok sayıda sim kart ele geçirildi.
14.05.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı, faiz oranları yüzde 70 seviyesine dayandı. 100 bin TL'ye 70 bin TL faiz geliyor. Ancak süre 30 Nisan'da doluyor. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mevduat ve katılım fonunun kabulüne, çekilmesine ve zaman aşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklara ilişkin usul ve esaslar belirleyen yönetmeliğinde değişikliğe gitti.
19.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri resmen katlandı, Aylık 55 bin TL’ye varan kazanç sağlanıyor
Bankada parası olana güzel haber! Mevduat faizleri resmen katlandı, Aylık 55 bin TL’ye varan kazanç sağlanıyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık son faiz artışının ardından bankalarda mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Pek çok banka mevduat faizlerini bir iki puan daha artırdı. Peki şu anda faizler ne durumda? 1 milyon TL’yi mevduata yatıran aylık ne kadar kazanç sağlıyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Banka Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.