Bank Of America

Bank Of America

Son dakika Bank of America haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bank of America ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bank of America haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bank Of America

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bank of america gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 bank of america haberi bulunmuştur. Tüm bank of america haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsada rekor serisine devam edilecek! Beklenti yükseldi
Borsada rekor serisine devam edilecek! Beklenti yükseldi Merkez Bankası'nın karar haftasında da hızlı rekor serisini sürdüren BİST 100'de yeni gün öncesi hazırlıklar tamamlandı. CDS’in 290 seviyesine gerilemesi Türkiye’ye olan risk iştahının devam ettiğini gösterirken BofA'dan Türk bankalarına dair gelen olumlu izlenim, yatırımlar yönünde yeni bir hareketlenme olabileceği anlamına gelebilir.
20.02.2024 Ekonomi
Borsa'da yatırımcı için yeni fırsat
Borsa'da yatırımcı için yeni fırsat Bank of America’nın rekor alımları, Moody’s’in pozitif mesajları, TCMB’nin olumlu geçen yatırımcı toplantısı ve mevduat faizlerindeki gerileme borsayı desteklemeye devam ediyor. Piyasadaki yaygın beklenti, iyimserliğin sürmesi halinde BIST 100 endeksinin yukarı harekete zirve yönünde devam etmesi.
16.01.2024 Ekonomi
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak!
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak! ABD Merkez Bankası (FED) bugün faiz kararını açıklayacak. Bankalar faiz kararının yüzde 25 baz puan artırılacağını belirtiyor. Yatırımcılar, dolar, altın ve borsa yatırımlarını güvenli bir şekilde yapabilmek için bugün açıklanacak FED kararını merakla beklemeye başladı.
26.07.2023 Ekonomi
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı Bazı şirketler, 2023’ün ilk çeyreğinde net satış gelirlerini açıkladı. Buna göre; Penta Teknoloji, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artırarak 3,6 milyar TL’ye ulaştırdı. Ülker Bisküvi, 2023 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştırdı. Net satış gelirleri yüzde 103,6 büyüyen ŞOK Marketler’in ekonomiye ve istihdama katkısı devam etti.
10.05.2023 Ekonomi
Nakit kullanımı 3 yıl içinde yüzde 10’un altına düşecek
Nakit kullanımı 3 yıl içinde yüzde 10’un altına düşecek Geçtiğimiz üç yılda mobil cihazların küresel e-ticaret içindeki payı artarken, bu değişim ödeme sistemlerini de etkiledi. Küresel Ödeme Trendleri 2022 raporunda, küresel e-ticaretin yüzde 48,6’sında dijital cüzdanların kullanıldığı belirtildi. Ayrıca raporda, nakit kullanımının 2025’e kadar yüzde 9,8’e gerileyeceği öngörüldü.
25.10.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, artık...
İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, artık... İş Bankası resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre banka, sürdürülebilirlik bağlantılı üçüncü işleminde, uluslararası piyasalardan 483 milyon Euro ve 257 milyon ABD Doları tutarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesini imzaladı. Sendikasyon kredisi kapsamında performans kriterleri belirlendi. Engelli dostu bankamatiklerin toplam bankamatik sayısına oranının artırılması ve dijitalleşen süreçlerle sağlanacak kağıt tasarrufuna yönelik performans kriterleri kapsamında belirlenen hedeflere ulaşılması durumunda, faiz indirimi gerçekleşecek.
10.06.2022 Ekonomi
Mark Zuckerberg kara listeye alındı
Mark Zuckerberg kara listeye alındı Facebook'un CEO'su, Moskova tarafından kara listeye alınan 29 ABD'li politikacı, yönetici ve medya figürü arasında yer alıyor.
22.04.2022 Dünya
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Sınır geçildi, sert düşüş başladı! Tarih belli oldu, bomba tahmin! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Sınır geçildi, sert düşüş başladı! Tarih belli oldu, bomba tahmin! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kritik sınır geçildi. Tarih belli oldu. Altın fiyatları sert düştü. Altın fiyatlarında kayıp yüzde 4'e yaklaştı. FED faiz kararının açıklanmasıyla birlikte düşmeye başlayan altın fiyatlarında düşüş 28 Ocak Cuma günü de devam ediyor. Bilindiği gibi Merkez Bankası faiz kararının ardından altın fiyatlarında kaydedilen kısa süreli düşüşü yeniden yükseliş izlemişti. Dolardaki hafif güçlenmeye rağmen ons altındaki sert düşüş Gram Altın fiyatlarını 800 liranın altına çekti. Gram altın yaklaşık bir aydır 770-810 lira arasına Fiyat değişimlerine sahne oluyor. Öte yandan önümüzdeki günlerde altın fiyatlarıyla ilgili bomba bir tahmin ortaya atıldı. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
28.01.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Altın sert düştü! Altında sürpriz tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Altın sert düştü! Altında sürpriz tahminler peş peşe geldi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Altın fiyatları sert düştü. Altın fiyatlarında kayıp yüzde 4'e yaklaştı. Ons altın fiyatlarını incelediğimizde Fed’in açıklamalarından önceki gün yani 25 Ocak 2022’de ons altın 1853 dolara kadar yükselmişti. Fed’in açıklama yaptığı gün 1850 dolarla en yüksek seviyeyi görmüş, açıklamanın yaklaştığı saatlere doğru 1830 dolara geri çekilmişti. Açıklama ile de sert düşüşle 1815 doları görmüş ve ertesi gün de yani dün 1791 dolar destek seviyesini test etmişti. Böylece ons altında 3 günde kayıp yüzde 4’e yaklaşmış oldu. Ons altın saat 09:05 itibarıyla 1798 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dolardaki hafif güçlenmeye rağmen ons altındaki sert düşüş Gram Altın fiyatlarını 800 liranın altına çekti. Gram altın yaklaşık bir aydır 770-810 lira arasına Fiyat değişimlerine sahne oluyor. Gram altın saat 09:05 itibarıyla 787 liradan alıcı buluyor. Bunun yanında altın fiyatlarıyla ilgili peş peşe sürpriz tahminler geliyor. Önümüzdeki günlerde altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir iddia öne atıldı. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
28.01.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi hamlesi...
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi hamlesi... İş Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Dev bankadan açıklama geldi. Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı ikinci işlemi olan 434 milyon Euro ve 328 milyon Dolar tutarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi anlaşmasını imzaladığını duyurdu.
11.11.2021 Ekonomi
Denizbank resmen duyurdu! Müşteri, şube, ATM...
Denizbank resmen duyurdu! Müşteri, şube, ATM... DenizBank açıkladı. Dev banka yeni hamleyi resmen duyurdu. Flaş kredi hamlesi. Dev banka 22 ülkeden 49 katılımcı ile sendikasyon kredisi aldı. Kredi ile engelli vatandaşlara uygun şube ve ATM sayılarının artırılması hedefleniyor. Tarıma özel tasarlanmış Üretici Kart ile çiftçiler sağlanan kaynak büyütülüyor.
8.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi... Yapı Kredi resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Dev banka tarafından detaylar paylaşıldı. Çiftçiler ile tarımsal işletme kapsamındaki mikro ve küçük işletmelere destek amacı ile kredi sağlanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 6,9 milyar TL net kar elde edildiği açıklandı.
2.11.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi...
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi... Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündemine çevrildi. Enflasyon, özellikle son üç yılın zirvesine çıkan petrol fiyatları, Çin'de yükselmeye devam eden Üretici Fiyat Endeksi ve ABD'de beklentilerin üzerinde artan Tüketici Fiyat Endeksi ile risk unsuru olmaya devam ediyor. Yurt içinde Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı küresel pay piyasalarına paralel alıcılı seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler perşembe günü Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu'ndan çıkacak kararlara çevrildi. AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistlerin büyük çoğunluğu bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının (politika faizi) indirileceğini tahmin ediyor.
16.10.2021 Ekonomi
Kripto para ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu, artık...
Kripto para ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu, artık... Dev banka harekete geçti. Kripto paralar ile ilgili flaş karar duyuruldu. Artık Bitcoin ile işlem yapılabilecek. ABD'nin ikinci en büyük bankası Bank of America, bazı müşterilerine Bitcoin'le işlem yapma olanağı vermeye başladığını açıkladı.
18.07.2021 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Onay verdi
Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Onay verdi Bitcoin ile ilgili önemli karar. ABD'nin en büyük bankaları arasında yer alan Bank of America, bazı müşterilerinin Bitcoin vadeli işlemlerine onay verdi.
17.07.2021 Ekonomi
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede...
Kredi kararı! 4 banka daha katıldı, 2 yıllık vadede... Türkiye Varlık Fonu resmen duyurdu. Kredi ile ilgili flaş karar! 4 yeni banka daha dahil oldu. Türkiye Varlık Fonu, Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu’dan 11 ülkeden 14 bankanın katılımıyla 1,25 milyar avro tutarındaki sendikasyon kredisi işlemini başarıyla tamamladı.
24.03.2021 Ekonomi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın son 7 ayın dibinde!
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın son 7 ayın dibinde! Altın fiyatlarında geri çekilme devam ediyor. Dün zayıf bir performans sergileyen altın haftanın ortasında da yatay ve zayıf seyrediyor. Dolar/TL kurunda yaşanılan geri çekilme zaman zaman altın fiyatları üzerinde baskı yaratıyor. Piyasada dikkatler Perşembe günü yapılacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısına çevrildi. Yatırımcı altın fiyatlarındaki son durumu ve beklentileri merak ediyor. Peki, Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Gram altın fiyatı kaç lira? İşte 17 Şubat altın fiyatları ve altın ile ilgili beklentiler...
17.02.2021 Ekonomi
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
DenizBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı duyurdu. DenizBank'tan ekonomiye önemli destek geldi. Bankadan yapılan açıklamada 42 bankadan 780 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlandığı ve yüzde 115 yenileme oranıyla da en yüksek tutar artışının sağlandığı belirtildi. Müşterilerin dış ticaret işlemlerinin finansmanında kullandırılacak olan kredi, ekonomiye katkı sağlayacak. Öte yandan DenizBank'ın mesai saatlerinde de koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler dolayısıyla değişikliğe gidildi.
7.12.2020 Ekonomi
JPMorgan'dan dolar sat, TL al tavsiyesi!
JPMorgan'dan dolar sat, TL al tavsiyesi! JPMorgan, döviz stratejisi raporunda "dolar sat TL al" tavsiyesinde bulundu.
26.08.2020 Ekonomi
8 dev bankadan `corona virüs` kararı! Durdurdular...
8 dev bankadan `corona virüs` kararı! Durdurdular... Avrupa Merkez Bankası (ECB), ABD Merkez Bankası (Fed), Kanada (BOC), İngiltere (BOE), Japonya(BOJ) ve İsviçre(SNB) merkez bankaları, küresel ölçekte dolar likiditesi sağlanmasını güvence altına almak için swap hattını genişletme kararı aldı. Öte yandan ABD`nin 8 büyük bankası, 2020`nin ilk ve ikinci çeyreğinde hisse geri alımlarını geçici olarak durdurmayı kararlaştırdı.
16.03.2020 Corona Virüsü
Yeni iPhone'lara koronavirüs freni!
Yeni iPhone'lara koronavirüs freni! Apple'ın yeni iPhone modelleri, koronavirüs salgını nedeniyle beklenen tarihten daha geç satışa sunulabilir.
10.03.2020 Bilim ve Teknoloji
5 bankanın sırrı ortaya çıktı
5 bankanın sırrı ortaya çıktı Avrupa Birliği’nden sonra Avustralya da orta ve büyük ölçekli işletmeleri yaptıkları spekülatif işlemlerle zarara uğrattıkları gerekçesiyle dünyanın en büyük 5 yatırım bankası JP Morgan, Citigroup, RBS, UBS Group ve Barclays’i kartellikle suçladı ve tazminat talep ediyor. Kurlar üzerindeki işlemleri için birbirleriyle doğrudan iletişime geçen bu bankaların ‘Haydutlar Kulübü’ adını taşıyan sohbet odalarında görüştüğü dile getirildi.
28.05.2019 Ekonomi
Ortalama insan ömrü yakında 100 yılı geçecek
Ortalama insan ömrü yakında 100 yılı geçecek ABD’nin en büyük yatırım bankalarından Bank of America Merrill Lynch (BofA), ortalama insan ömrünün gelişen tıp teknolojileri sayesinde yakında 100 yılın çok ötesine geçebileceğini açıkladı.
9.05.2019 Dünya
Uber halka arzda 8-10 milyar dolar gelir hedefliyor
Uber halka arzda 8-10 milyar dolar gelir hedefliyor ABD merkezli uluslararası ulaşım ağı şirketi Uber, planlanan halka arzda 8 ile 10 milyar dolar arasında gelir hedefliyor.
26.04.2019 Ekonomi
ATM’lere blockchain teknolojisi
ATM’lere blockchain teknolojisi Bank of America (BoA), aldığı yeni patentle ATM’leri blockchain teknolojisi üzerinden çalıştıracak.
28.12.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bank Of America ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bank of america haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.