Bank

Bank

Son dakika bank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bank gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.841 bank haberi bulunmuştur. Tüm bank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
23 Nisan bankalar çalışıyor mu, tatil mi? Bankalar 23 Nisan'da açık mı, kapalı mı?
23 Nisan bankalar çalışıyor mu, tatil mi? Bankalar 23 Nisan'da açık mı, kapalı mı? 23 Nisan bankalar açık mı, kapalı mı olacak? 23 Nisan'ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının resmi tatil olması nedeniyle bankaların 23 Nisan için çalışma durumu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan bankalar çalışıyor mu? İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası 23 Nisan açık mı?
20.04.2024 Gündem
Bitcoin'de felaket senaryosu! Dev banka açıkladı
Bitcoin'de felaket senaryosu! Dev banka açıkladı Alman Deutsche Bank, Bitcoin ile ilgili kâbus gibi bir anket açıkladı. Yaptığı kapsamlı bir anketin sonuçlarını açıklayan Deutsche Bank, Bitcoin’in bu yılın sonunda 20 bin doların altına gerileyebileceğini açıkladı.
10.04.2024 Ekonomi
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Uygun maliyetli finansman devreye alınacak
Uygun maliyetli finansman devreye alınacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem bölgesi için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından 500 milyon euro finansman sağlanacağını belirterek, "Deprem bölgesinde kullanılmak üzere uluslararası kuruluşlardan uygun maliyetli finansman desteklerini devreye alıyoruz" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
Avrupa'dan fintek yatırımı
Avrupa'dan fintek yatırımı Türkiye’de fintek sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Dgpays, ikinci yatırım turunu tamamlayarak Avrupa’dan önemli bir yatırım aldı.
27.02.2024 Vitrin
Borsada rekor serisine devam edilecek! Beklenti yükseldi
Borsada rekor serisine devam edilecek! Beklenti yükseldi Merkez Bankası'nın karar haftasında da hızlı rekor serisini sürdüren BİST 100'de yeni gün öncesi hazırlıklar tamamlandı. CDS’in 290 seviyesine gerilemesi Türkiye’ye olan risk iştahının devam ettiğini gösterirken BofA'dan Türk bankalarına dair gelen olumlu izlenim, yatırımlar yönünde yeni bir hareketlenme olabileceği anlamına gelebilir.
20.02.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim'
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim' Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya tahliye edildi. Duruşmada savunma yapan Mehmet Aydın, "Kayyumlar tarafından şirketler yönetilirken ödemeler yapılabilirdi. Biz suçlu olsak bile ödemeler yapılacak" dedi.
14.02.2024 Gündem
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir Üç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Ekonomi programımızın sonuçlarını alıyoruz
Bakan Şimşek: Ekonomi programımızın sonuçlarını alıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dezenflasyon programının çerçevesi basittir. Tekerleği yeniden keşfetme çabası yoktur. Uluslararası normlar nasılsa odur. Fed ve AB enflasyonu nasıl indirdiyse biz de öyle yapıyoruz. Enflasyonun yerçekim gücüne karşı mücadele edeceğine inanmıyorum, düşecektir. Bu program sabırla ve kararlılıkla uygulanacaktır. Siyasi sahipliği olan bir programdır, geçici bir heves değildir” diye konuştu.
31.01.2024 Ekonomi
TBB Başkanı Çakar'dan dolar ve enflasyon tahmini
TBB Başkanı Çakar'dan dolar ve enflasyon tahmini Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, ekonomi ve bankacılık sektörüne dair önemli açıklamalarda bulundu. Çakar OVP’deki hedefleri gerçekçi bulduklarını belirterek, “Sadece 2024 sonu enflasyonunun yüzde 40-45 bandında olacağını öngörüyorum. Bunun da yapışkan bir enflasyon olmaması için çaba gösterilmeli” dedi. Çakar, 2025’te istenilen çıkışın sağlanması için 2024’ün restorasyonla geçmesi gerektiğini vurguladı.
25.01.2024 Ekonomi
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, cezaevinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. 29 aydır Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan Aydın'ın 30 kilogram verdiği öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Borsa'da yatırımcı için yeni fırsat
Borsa'da yatırımcı için yeni fırsat Bank of America’nın rekor alımları, Moody’s’in pozitif mesajları, TCMB’nin olumlu geçen yatırımcı toplantısı ve mevduat faizlerindeki gerileme borsayı desteklemeye devam ediyor. Piyasadaki yaygın beklenti, iyimserliğin sürmesi halinde BIST 100 endeksinin yukarı harekete zirve yönünde devam etmesi.
16.01.2024 Ekonomi
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kıskaç-3 Operasyonu'nda 38 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
10.01.2024 Gündem
1 milyon kişinin yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak 250 milyon Avro’luk yatırım
1 milyon kişinin yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak 250 milyon Avro’luk yatırım Çanakkale Denizgöründü mevkiinde bulunan ve ilk fazı Mart 2020'de devreye alınan Gülpınar RES Projesi'nin 35 MW’lık proje kapsamında gerçekleştirilen ilave 159 MW ikinci faz yatırımı ile toplamda 194 MW kurulu güce erişilmesi hedefleniyor.
9.01.2024 Ekonomi
Commerzbank hisse geri alımı yapacak
Commerzbank hisse geri alımı yapacak Commerzbank, 600 milyon euroya kadar hisse geri alımı için Avrupa Merkez Bankası'ndan (ECB) onay aldı.
21.12.2023 Ekonomi
Faiz indirimi fiyatlamasında aşırıya kaçıldı! Dev bankadan açıklama
Faiz indirimi fiyatlamasında aşırıya kaçıldı! Dev bankadan açıklama Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Slovenya Merkez Bankası Başkanı Bostjan Vasle, piyasanın 2024 yılı için faiz indirimi fiyatlamalarında aşırıya kaçtığını söyledi.
18.12.2023 Ekonomi
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası final maçı ne zaman, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası hangi kanalda ve saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit, Brezilya'nın Dentil Praia Clube takımını 3 – 1 yenip finale yükselirken, 14.30'da oynanacak VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçın galibi finale yükselecek. VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçının galibi, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi olacak.
16.12.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Bank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.