Bamako

Bamako

Son dakika bamako haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bamako ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bamako haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bamako

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bamako gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 bamako haberi bulunmuştur. Tüm bamako haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Gedson Fernandes'in alternatifini buldu! Piyasa değeri 5 milyon euro
Beşiktaş Gedson Fernandes'in alternatifini buldu! Piyasa değeri 5 milyon euro Beşiktaş Fransa Ligi'nde Troyes forması giyen Malili orta saha Rominigue Kouame için nabız yokladı.
9.06.2023 Beşiktaş
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
24.09.2022 Ekonomi
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
23.09.2022 Ekonomi
Macron Afrika'da istenmeyen adam! Cezayir'den sonra Mali'den sert tepki...
Macron Afrika'da istenmeyen adam! Cezayir'den sonra Mali'den sert tepki... Fransa ile Afrika’daki Müslüman ülkeler arasında siyasi gerilim tırmanırken, Mali geçiş hükûmeti Başbakanı Choguel Kokalla Maiga’dan dikkat çeken bir çıkış geldi.
9.10.2021 Dünya
Mali'de geçici devlet başkanına bıçaklama girişimi!
Mali'de geçici devlet başkanına bıçaklama girişimi! Mali'de geçici Devlet Başkanı Assimi Goita'ya bıçaklama girişimi yaşandı. Saldırganların iki kişi olduğu belirtiliyor.
20.07.2021 Dünya
Mali'de devrik lider Keita'nın ülkeden ayrıldığı iddia edildi
Mali'de devrik lider Keita'nın ülkeden ayrıldığı iddia edildi Mali'de 18 Ağustos'ta yapılan darbeyle istifa eden Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita'nın tedavi için Mali'den ayrıldığı öne sürüldü.
5.09.2020 Dünya
ABD'den Mali'deki darbe girişimine ilişkin açıklama
ABD'den Mali'deki darbe girişimine ilişkin açıklama ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, "ABD, Mali'deki ayaklanmayı güçlü biçimde kınıyor." açıklamasında bulundu.
19.08.2020 Dünya
Türkiye: Mali Cumhurbaşkanı derhal serbest bırakılsın
Türkiye: Mali Cumhurbaşkanı derhal serbest bırakılsın Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, cumhurbaşkanı ve diğer siyasetçilerin istifaya zorlanmasından derin endişe duyulduğu belirtildi: "Anayasal düzene bir an önce geri dönülmesi yönündeki güçlü beklentimizi vurguluyoruz. BM, Afrika Birliği ve ECOWAS’ın bu amaçla yürüttüğü çabaları destekliyoruz."
19.08.2020 Gündem
Mali'de son durum! Keita istifa ettiğini açıkladı
Mali'de son durum! Keita istifa ettiğini açıkladı Askeri darbe girişimiyle alıkonulan Mali Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita, istifa ettiğini duyurdu.
19.08.2020 Dünya
THY'nin Mali'ye giden yolcu uçağı Nijer'e yönlendirildi
THY'nin Mali'ye giden yolcu uçağı Nijer'e yönlendirildi Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul'dan Mali'nin başkenti Bamako'ya gitmek üzere akşam saatlerinden havalanan uçağı, Mali'deki askeri darbe girişimi nedeniyle Bamako Modibo Keita Uluslararası Havalimanı'nın tüm uçuşlara kapatılmasının ardından Nijer'e yönlendirildi.
18.08.2020 Gündem
Mali'de Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar  Keita alıkonuldu
Mali'de Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita alıkonuldu Mali'nin başkenti Bamako çevresinde sabah saatlerinden bu yana yaşanan askeri hareketliliğin ardından Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita'nın alıkonulduğu öğrenildi.
18.08.2020 Dünya
Mali'de Meclis Başkanı ve iki bakan alıkonuldu!
Mali'de Meclis Başkanı ve iki bakan alıkonuldu! Askeri hareketliliğin yaşandığı Mali'de Meclis Başkanı ile Ekonomi ve Finans Bakanı alıkonuldu.
18.08.2020 Dünya
Mali'de Cumhurbaşkanı Keita karşıtı gösteride şiddet: 1 ölü
Mali'de Cumhurbaşkanı Keita karşıtı gösteride şiddet: 1 ölü Mali'de Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita'nın istifası talebiyle düzenlenen gösteride 1 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.
10.07.2020 Dünya
Mali'de askeri konvoya düzenlenen saldırıdan sonra 44 askerden haber  alınamıyor
Mali'de askeri konvoya düzenlenen saldırıdan sonra 44 askerden haber alınamıyor Mali'nin başkent Bamako'nun kuzeyinde askeri bir konvoya düzenlenen saldırıda 44 askerin kayıp olduğu bildirildi.
15.06.2020 Dünya
Mali'deki sellerde ölü sayısı 28'e çıktı
Mali'deki sellerde ölü sayısı 28'e çıktı Mali'nin başkenti Bamako'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde yaşamını yitirenlerin sayısının 28'e çıktığı bildirildi.
18.05.2019 Dünya
"Mali'de din adamları hedef alınıyor"
"Mali'de din adamları hedef alınıyor" Malili İmam ve Alimler İslam Dayanışma Ligi Temsilcilerinden İmam Konate, "Din adamları son günlerde hedef haline geldi. Mali halkı din adamlarına sahip çıkmalı." dedi.
31.01.2019 Dünya
Afrika'daki dev projede Türk imzası!
Afrika'daki dev projede Türk imzası! Batı Afrika ülkesi Senegal'in başkenti Dakar'da aktif hizmet verecek tek demiryolu hattı, bir Türk firmasının imzasını taşıyor. Dakar'da 2019'da hizmete girecek Dakar-Diamniadio tren hattını, Fransız şirketi EIFFAGE ile Türk şirketi Yapı Merkezi inşa ediyor.
14.01.2019 Ekonomi
Mali'de mayınlı saldırı: 6 asker öldü
Mali'de mayınlı saldırı: 6 asker öldü Batı Afrika ülkesi Mali’de yola döşenen mayının bir askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucunda 6 asker hayatını kaybetti
28.02.2018 Dünya
Bienal nedir? Bienal kaç yılda bir yapılır?
Bienal nedir? Bienal kaç yılda bir yapılır? Bienal nedir sorusu gündemde sıklıkla araştırılmaya başladı. Ne demek olduğu merak edilen Bienal'in kaç yılda bir yapıldığı da araştırılıyor. İşte Bienal kelimesinin sözlük anlamı ve nerede, ne zaman, nasıl yapıldığı sorularının cevapları...
29.09.2021 Gündem
'5 militanı öldürdük!' Haber acil koduyla verildi!
'5 militanı öldürdük!' Haber acil koduyla verildi! Mali'den otel saldırısına ilişkin son dakika haberleri geliyor. Mali Güvenlik güçleri Mali'nin başkenti Bamako'da batılı turistlerin kaldığı otele yapılan saldırıda yer alan 5 militanı öldürdü.
19.06.2017 Dünya
Mali'de lüks otele saldırı
Mali'de lüks otele saldırı Mali'nin başkenti Bamako'da batılı turistlerin kaldığı bir otele saldırı gerçekleşti.
18.06.2017 Dünya
Mali'de trafik kazası: 15 ölü
Mali'de trafik kazası: 15 ölü Mali'de meydana gelen trafik kazasında 15 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.
5.01.2017 Dünya
Verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle üyeliğini askıya aldı
Verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle üyeliğini askıya aldı Mali'de eski ayrılıkçı grup Azavad Hareketleri Koordinasyonu (CMA), verilen sözlerin tutulmadığı gerekçesiyle Barış Anlaşması ve Ulusal Uzlaşma İzleme Komitesindeki (CSA) üyeliğini askıya aldı.
17.06.2021 Dünya
Galatasaray, Porto'dan söktü aldı!
Galatasaray, Porto'dan söktü aldı! 17 yaşındaki Malili Sidika Maiga, Galatasaray'ın 21 yaş altı takımı ile antrenmanlara çıkacak.
24.09.2021 Galatasaray
Mali'de 21 mahkum firar etti
Mali'de 21 mahkum firar etti Mali'de 21 mahkumun cezaevinden kaçtığı belirtildi.
8.11.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bamako ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bamako haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.