Bakırköy Adliyesi

Bakırköy Adliyesi

Son dakika Bakırköy Adliyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakırköy Adliyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakırköy Adliyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakırköy Adliyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakırköy adliyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 438 bakırköy adliyesi haberi bulunmuştur. Tüm bakırköy adliyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi İstanbul Bağcılar’da sucu dükkânı işleten Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve o anları kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’a 196 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise '2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta' dedi.
21.03.2024 Gündem
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası görülmeye başlandı! Ece Erken adliyede
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası görülmeye başlandı! Ece Erken adliyede Bakırköy'de Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 27 Ocak günü ortak olduğu balık restoranında vurularak öldürülmesine ilişkin olayın davasının görülmesine devam ediliyor. Ece Erken de duruşmaya katılmak için Bakırköy Adliyesi’ne geldi. Erken, dava öncesi eşiyle paylaştığı fotoğrafına duygusal bir not düştü.
28.03.2023 Magazin
Bakırköy'de silahlı saldırı: 3 yaralı
Bakırköy'de silahlı saldırı: 3 yaralı Bakırköy Adliyesi yakınlarındaki bir bankanın önünde motosikletli bir kişi silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
24.03.2023 Gündem
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
Bakırköy Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı
Bakırköy Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı Bakırköy Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
6.02.2023 Haber
Bakırköy adliyesi önünde silah sesleri! İki grup arasında çatışma çıktı
Bakırköy adliyesi önünde silah sesleri! İki grup arasında çatışma çıktı İstanbul Bakırköy Adliyesi önünde çok sayıda silah sesi duyuldu. Mermiler açık otoparktaki araçlara da isabet etti. Bakırköy Adliyesi önünde meydana gelen silahlı kavgaya ilişkin detaylar ortaya çıktı. Adliyede duruşmaya giden husumetliler arasında tartışma çıkınca duruşma sonrası adliye önünde husumetlilerden biri diğerine silahla ateş açtı.
6.02.2023 Yaşam
Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı
Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı Eski eşi Emre Aşık'ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Yağmur Sarnıç, Küçükçekmece'de yakalandı. Sarnıç hakkında ayrıca biri kesinleşmiş hapis cezası, toplam 6 suçtan yakalama kararı olduğu öğrenildi.
31.08.2022 Gündem
Tarihi operasyonda flaş gelişme! Ele geçirilen en yüksek miktardı
Tarihi operasyonda flaş gelişme! Ele geçirilen en yüksek miktardı İstanbul'da ele geçirilen 1,3 ton metamfetamine ilişkin 5 şüpheli daha tutuklandı. Operasyonların ardından tutuklanan zanlıların sayısı 12'ye yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.05.2022 Gündem
Avukatın rezidansta sır ölümü! Savcılık ‘Şüpheli Ölüm’ soruşturması başlattı...
Avukatın rezidansta sır ölümü! Savcılık ‘Şüpheli Ölüm’ soruşturması başlattı... İstanbul'da yaşayan avukat Kamil Başar Gök, günübirlik kiraladığı rezidans dairesinde ölü bulundu. Eşinin hâkim olduğu belirtilen Gök’ün bileklerinin kesik olduğu belirlenirken, savcılık olayla ilgili ‘şüpheli ölüm’ soruşturması başlattı.
18.05.2022 Gündem
Belediye meclis üyesine, başörtülü hekime hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi
Belediye meclis üyesine, başörtülü hekime hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi  Bahçelievler Belediyesi CHP Meclis Üyesi İsmail Hakkı Temel hakkında, filyasyon ekibinde görevli diş hekimi Tuba Taşkın Öztürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada, 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.
22.04.2022 Gündem
İstanbul'da öğrenci yurdunda şiddet uygulayan görevli tutuklandı
İstanbul'da öğrenci yurdunda şiddet uygulayan görevli tutuklandı Esenler’de özel erkek yurdunda öğrencilere şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıkan ve gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen görevli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli A.E. ortaya çıkan ifadesinde, "Bir anlık öfke ile sessizliği sağlamak için çocukların kafalarına elimle tokat attım. Yaptığımdan dolayı pişmanım" dedi.
25.03.2022 Gündem
Hastanede doktoru ve güvenlik görevlisini darp eden şahıs tutuklandı!
Hastanede doktoru ve güvenlik görevlisini darp eden şahıs tutuklandı! Bakırköy’de devlet hastanesinde doktoru ve güvenlik görevlisini darp eden şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.03.2022 Gündem
Bakırköy Adliyesi'nde intihar! 5. kattan atladı
Bakırköy Adliyesi'nde intihar! 5. kattan atladı İstanbul Bakırköy'de bir şahıs, adliye binasının 5. katından atlayarak intihar etti.
22.03.2022 Yaşam
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 1 kişi daha yakalandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 1 kişi daha yakalandı Geçtiğimiz Ocak ayında silahlı saldırıda öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 1 şüpheli daha gözaltına alındı. Zanlı, Dulhan G., adliyeye sevk edildi.
18.02.2022 Gündem
Güngören'deki yangın; 3 kişi tutuklandı
Güngören'deki yangın; 3 kişi tutuklandı Güngören 5 işçinin öldüğü, 6 işçinin de yaralandığı yangınla ilgili 6 kişi Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden Eyüp B., Koray A. ve Yusuf S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 
12.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesi!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesi! Son dakika haberi... Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aranan Seccad Yeşil, Bursa'da yakalandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada Seccad Yeşil yakalandığı belirtildi.
9.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren Kadir Yasak’ın ifadesi ortaya çıktı! Olaydan 15 gün önce görüşmüşler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren Kadir Yasak’ın ifadesi ortaya çıktı! Olaydan 15 gün önce görüşmüşler Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili adliyeye sevk edilen 8 şüpheli tutuklanırken, 8 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda silah kullanan şüpheli Kadir Yasak'ın ifadesi ortaya çıktı. Yasak'ın "2 arkadaşımdan Mahmutyazıcıoğlu'nun benim arkamdan konuştuğunu küfürler ettiğini duydum. Benim karşımda korkusundan konuşamadı demiş. Olay günü balıkçıda onu gördüm, arkamdan söyledikleri ile ilgili konuşmak istedim. 'Şafak abi, 2 dakika görüşebilir miyiz?' dedim. 'Geç arkaya geliyorum' dedi. Yanıma geldi, arkamdan küfür edip etmediğini sordum. 'Benim mekanımda bana hesap mı soruyorsun' diyerek küfür etti. O sıra abim geldi, daha çok sinirlendi. Ayağa kalktı, hedef gözetmeksizin ateş ettim. Elini beline atınca yere doğru ateş ettim" dediği öne sürüldü.
8.02.2022 Gündem
Seren Serengil eski eşi Yaşar İpek’ e dava açtı! 4 yıla kadar hapis...
Seren Serengil eski eşi Yaşar İpek’ e dava açtı! 4 yıla kadar hapis... Şarkıcı Yaşar İpek'in eski eşi Seren Serengil'i hakaret ve tehdit etmesine yönelik 4 yıla kadar hapis ile yargılandığı davada SİSİ lakaplı Seyhan Soylu tanık olarak dinlendi.
12.01.2022 Magazin
Bağcılar'daki binada patlamaya ilişkin tutuklama!
Bağcılar'daki binada patlamaya ilişkin tutuklama! Bağcılar'da bir dairede meydana gelen patlamayla ilgili olarak, bir şüpheli "yakarak, yakıcı veya patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme" suçundan tutuklandı.
15.11.2021 Gündem
Bahçelievler’de eşini öldüren koca, cinayeti planlamış! Telefonunu saklayıp...
Bahçelievler’de eşini öldüren koca, cinayeti planlamış! Telefonunu saklayıp... İstanbul Bahçelievler'de boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi Hanife Demirci’yi sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Satı Mehmet Demirci adliyeye sevk edildi. Katilin bir gün önceden otelde kaldığı, cep telefonunu sakladığı ve olay yerine başkasına ait araçla gittiği ortaya çıktı.
12.11.2021 Gündem
Adliyede skandal! İş adamı suç üstü yakalandı, savcının görev yeri değişti...
Adliyede skandal! İş adamı suç üstü yakalandı, savcının görev yeri değişti... Adliyeyi karıştıran operasyon. Sigara filtresi olan makaron kaçakçılığı ile ilgili yürütülen bir soruşturma Bakırköy Adliyesi’de depreme neden oldu. İşadamı Atalay Demirbaş, iddiaya göre makaron kaçakçılığından tutuklanan sanıkları tahliye ettireceği vaadiyle ailelerinden 40 bin euro aldı. Parayı alırken suçüstü yakalanan Demirbaş ve bir polis memuru tutuklandı. Dosyaya bakan savcının görev yeri değiştirildi.
9.10.2021 Gündem
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu'yu darbeden  şüpheli tutuklandı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu'yu darbeden şüpheli tutuklandı İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu darbeden şüpheli tutuklandı.
21.08.2021 Gündem
Taciz skandalının ardından tehlikeli gelişme! Evi kurşunlandı
Taciz skandalının ardından tehlikeli gelişme! Evi kurşunlandı Bağcılar’da yabancı uyruklu bir şahsın, 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiası mahalleyi karıştırdı. Olay sonrası tutuklanan şahsın evi, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. İddiaya göre, motosikletli iki kişi, eve doğru iki el ateş ederek bölgeden uzaklaştı.
10.08.2021 Gündem
Sapık hoca cezadan kurtuldu!
Sapık hoca cezadan kurtuldu! Üzerinde iç çamaşırları olan bir kadının karnına yazdığı Arapça yazıyla gündeme gelen sahte hoca Burhan Dalğali, din istismarından yargılandığı davada kurnazlık yaparak cezadan kurtuldu.
15.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bakırköy Adliyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakırköy adliyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.