Bakanlar

Bakanlar

Son dakika bakanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.060 bakanlar haberi bulunmuştur. Tüm bakanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Güç birliğimizi sürdüreceğiz
Bakan Uraloğlu: Güç birliğimizi sürdüreceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Birleşik Arap Emirlikleri Yatırım Bakanı Mohammed Bin Hassan Al Suwaidi ile İstanbul’da yaptıkları görüşmede Kalkınma Yolu Projesi’ni ve iki ülke arasındaki işbirliklerini ele aldıklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Irak’ta imzalanan dörtlü mutabakatın ardından görüşmelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. İlerleyen süreçte yapacağımız dörtlü bakanlar zirvesinden önce ülkemizi ziyaret eden mevkidaşım Birleşik Arap Emirlikleri Bakanı Mohamed Bin Hassan Al Suwaidi ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.
28.04.2024 Gündem
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı
Maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından dün toprak altında kalan işçilerden 66 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Adnan Keklik, iki bakanın katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
20.04.2024 Gündem
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü Adana'da 'Örümcek Adam' kostümü giyen bir kişi davul çalarak sahurda vatandaşları kaldırdı. Sahurda davul sesine uyanıp Örümcek Adam'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
9.04.2024 Adana
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Nükleer enerji zirvesinde Akkuyu NGS damgası
Nükleer enerji zirvesinde Akkuyu NGS damgası Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın, Belçika Hükümeti’nin ev sahipliğinde düzenlediği Birinci Nükleer Enerji Zirvesi, bugün Brüksel’de toplanıyor.
21.03.2024 Gündem
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
20.03.2024 Adana
Emekli promosyonunda sürpriz rakam! Bakanlar tek tek açıkladı
Emekli promosyonunda sürpriz rakam! Bakanlar tek tek açıkladı Emekli promosyon tutarları Mart ayına girilmesiyle güncellendi. Bu kapsamda 'Banka promosyonları yenilendi mi' sorusu yanıt buldu. Emeklilere ek gelir fırsatı sunan emekli promosyon tutarlarını 11 banka sıraladı. Peki en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını örtmek için gerçekleri çarpıttığını söyleyerek "İsrail'in barbarlıklarını kayıt altına almak ve dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir" dedi.
24.02.2024 Gündem
Bakanlar İliç'te son durumu açıkladı: Maden sahasında heyelan riski yoğun
Bakanlar İliç'te son durumu açıkladı: Maden sahasında heyelan riski yoğun İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasındaki çalışmalarla ilgili son durumu aktardı. Bakan Bayraktar, "Heyelan riski biraz daha yoğunlaştı. Yığının kaymamış bölgelerinde ciddi hareketlilik var. Bu risklerden dolayı sahada arama faaliyetlerini durdurmuş durumdayız." dedi.
19.02.2024 Gündem
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Caparov’dan Türkiye hastanelerine övgü
Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Caparov’dan Türkiye hastanelerine övgü Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkanı Akılbek Caparov, Kırgızistan’da yaralanıp Adana’da tedavi gören hastaları ziyaret etti. Caparov, Türkiye’deki hastanelere övgülerde bulunarak, “Kırgız ve Türk kardeşliği neticesinde Kırgızistan’a da böyle hastaneler yapmak planlarımız arasında” dedi.
11.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Bakanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.