Bakan Kılıç

Bakan Kılıç

Son dakika bakan kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.060 bakan kılıç haberi bulunmuştur. Tüm bakan kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kılıç müjdeyi verdi
Bakan Kılıç müjdeyi verdi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri final müsabakasını Sarayiçi Kırkpınar Er Meydanı'nda izledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Genç atlet Mizgin Ay, dünya şampiyonu oldu
Genç atlet Mizgin Ay, dünya şampiyonu oldu Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonasının 2. gününde 100 metre final yarışında piste çıkan Mizgin Ay, altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç gündemi değerlendirdi
Bakan Kılıç gündemi değerlendirdi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tribünde yaşanan olaylara tepki göstererek, “Ekmeğin arasına, sırtına bandajlayarak veya başka bir şekilde torpil, maytap, meşale sokup da stadı birbirine katanların o statlarda işi yok; bunlar bedava yapılmıyor” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, katıldığı bir spor programında, finansal fair play’den tribünde yaşanan olaylara, 18 Temmuz’da Samsun’da başlayacak 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’ndan Türkiye’nin EURO 2024 adaylığına kadar birçok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Gerekirse tribünden alırız'
'Gerekirse tribünden alırız' Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, NTV Spor'da yayınlanan "Spor Aktüel" programında açıklamalarda bulundu.
11.07.2017 Futbol
Olimpiyat meşalesi Samsun'da yandı
Olimpiyat meşalesi Samsun'da yandı Samsun'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın meşalesi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından yakıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç, Orman'ı tekrar tebrik etti
Bakan Kılıç, Orman'ı tekrar tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı kabul etti. Bakan Kılıç, kabulde Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonunda şampiyon olan Beşiktaş'ı bir kez daha kutladı
20.06.2017 Beşiktaş
'Arda, Türkiye'nin önemli bir markası'
'Arda, Türkiye'nin önemli bir markası' TRT Spor'a konuk olan Bakan Kılıç, A Milli Futbol Takımı'nın seyahati sırasında yaşanan olayları değerlendirdi.
17.06.2017 Arşiv
Bakan Kılıç'tan Fenerbahçe'ye kutlama
Bakan Kılıç'tan Fenerbahçe'ye kutlama Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'yi kutladı.
16.06.2017 Fenerbahçe
'Süper Kupa Samsun'da olabilir'
'Süper Kupa Samsun'da olabilir' Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini itiraf ediyorum, kendi memleketimizde yaptık" dedi.
10.06.2017 Futbol
Bakan Kılıç: Ağır şekilde hesap verecekler
Bakan Kılıç: Ağır şekilde hesap verecekler Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ülkeye ihanet edenlerin ve hainlerin, Türk adaletinin önünde en ağır şekilde hesap vereceklerini ifade etti.
29.09.2021 Gündem
Bakandan sporculara tebrik
Bakandan sporculara tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk, Ali Koç yan yana...
Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk, Ali Koç yan yana... Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos arasında oynanan şampiyonluk maçında sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi.
21.05.2017 Fenerbahçe
Gençlik Ata’ya aktı!
Gençlik Ata’ya aktı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Türkiye’nin dört bir yanından başkente gelen binlerce genç Anıtkabir’e akın etti...
29.09.2021 Gündem
Bakan Kılıç: "Af söz konusu değil"
Bakan Kılıç: "Af söz konusu değil" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın daha fazla ilgi görmesi gerektiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç'tan Anneler Günü mesajı
Bakan Kılıç'tan Anneler Günü mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç: Hemen inceleme başlatılacak!
Bakan Kılıç: Hemen inceleme başlatılacak! Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e yaptığı saldırıyı üzüntüyle karşıladı.
7.05.2017 Fenerbahçe
TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den Bakan Kılıç'a ziyaret
TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den Bakan Kılıç'a ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
5.05.2017 Futbol
Bakan Kılıç'tan Rıza Yıldırım'a tebri
Bakan Kılıç'tan Rıza Yıldırım'a tebri Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Rıza Yıldırım'ı tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç'tan iki kulübe kutlama
Bakan Kılıç'tan iki kulübe kutlama Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: İki takım oyuncularımızın verdiği fotoğraf ise biz sporseverleri ayrıca mutlu etti
10.11.2021 Voleybol
Bakan Kılıç'tan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı
Bakan Kılıç'tan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinde Galatasaray'a 3-0 üstünlük sağlayarak 2016 - 2017 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe için tebrik mesajı yayımladı.
10.11.2021 Voleybol
Dostluğa yatırım yapıyoruz
Dostluğa yatırım yapıyoruz Türkiye Futbol Federasyonu ile TOGEMDER işbirliğinde Suriyeli ve Türk çocukların kaynaşması amacıyla düzenlenen 1’inci Spor ve Kültür Şenliği dün Riva’da başladı... Emine Erdoğan, Nazım Hikmet’in ‘Dünyayı verelim çocuklara’ şiirini okudu. ‘Bugün burada barışa, sevgiye ve dostluğa yatırım yapıyoruz. Bu örnek girişim tarihe geçecektir’ dedi.
29.09.2021 Gündem
Kılıç: "EURO 2024 için Almanya'dan daha şanslıyız"
Kılıç: "EURO 2024 için Almanya'dan daha şanslıyız" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin, EURO 2024'ün evsahipliği konusunda diğer aday Almanya'dan daha şanslı olduğunu söyledi.
27.04.2017 Futbol
‘Dünya üzerimize çullandı ama bizi yıkamazlar’
‘Dünya üzerimize çullandı ama bizi yıkamazlar’ Çanakkale Kara Savaşları’nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen “57. Alay Vefa Yürüyüşü”nün kapanış töreni, Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’nde yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Kılıç: Beşiktaş cevabı sahada verecektir!
Bakan Kılıç: Beşiktaş cevabı sahada verecektir! Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, NTV yayınında, bu akşamki kritik Lyon maçı öncesi UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği cezayı değerlendirdi.
20.04.2017 Beşiktaş
Dev proje: "Kod Adı 2023"
Dev proje: "Kod Adı 2023" Bakan Kılıç: "Türkiye'nin geleceğini aydınlatacak yenilikçi fikirler buradan çıkacak ve geleceğe yön verecek"
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.