Bakan Arslan

Bakan Arslan

Son dakika bakan arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 730 bakan arslan haberi bulunmuştur. Tüm bakan arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi...
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi... Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı yaralı yakınlarının 184 numaralı telefondan bilgi alabileceğini duyurdu.Öte yandan kazada hayatını kaybedenler cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.Sabaha kadar enkazda arama yapıldı. Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 makinist gözaltına alındı.Kazada yaralanan Ceyhan Kahveci, olay anına ilişkin, "Tren bir kere basket topu gibi yere vurup vurup havaya zıpladı. Koltukta oturanlar tavanlara çarptı. Koltuklar yerlerinden söküldü. Tren ayrı ayrı parçalara bölündü." dedi.Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği trenin makinistlerin ifadelerine de ulaşıldı. Makinistler, “Sarsıntıyı hissettik ve frene bastık” dedi. Ayrıca gözaltına alınan iki makinistin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.Ayrıca Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili seferlerden sorumlu 3 görevlinin daha ifadesine başvurulması talimatını verdi.
9.07.2018 Gündem
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.
9.07.2018 Yaşam
"Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor"
"Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor" Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, en son Kudüs olayında gördünüz, İslam İşbirliği Teşkilatı dahil bütün teşkilatları toplayabilen, Birleşmiş Milletlerden dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor." dedi.
2.07.2018 Siyaset
Limanlara ‘tek pencere’ sistemi
Limanlara ‘tek pencere’ sistemi Bugünden itibaren limanlarda uygulanacak tek pencere sistemi ile gemilere ait bildirimlerin tek bir sistem üzerinden elektronik ortamda yapılması sağlanacak
30.06.2018 Ekonomi
Saadet Partisi'ne istifa şoku!
Saadet Partisi'ne istifa şoku! Saadet Partisi Kars Milletvekili Adayı Sezgin Yıldız, Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karataş ve 24 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
18.06.2018 Siyaset
Bakan Arslan'dan Niğde'ye havalimanı müjdesi
Bakan Arslan'dan Niğde'ye havalimanı müjdesi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bir takım ziyaret ve açılış için Niğde’ye geldi.
6.06.2018 Ekonomi
Bakan Arslan ve Bilal Erdoğan TÜGVA Kars İl Temsilciliği’nin açılışını yaptı
Bakan Arslan ve Bilal Erdoğan TÜGVA Kars İl Temsilciliği’nin açılışını yaptı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Kars'ta Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilciliği’nin açılışına katıldı.
28.05.2018 Gündem
Bakan Arslan dövizdeki artışın bilet fiyatlarına yansımayacağını söyledi
Bakan Arslan dövizdeki artışın bilet fiyatlarına yansımayacağını söyledi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dövizdeki artışın uçak ve demiryollarında bilet fiyatlarına yansıyıp yansımayacağının sorulması üzerine "Bizim şu an gerek havacılıkta gerek demiryollarında biletlerle ilgili herhangi bir ücret artışı yapmamız söz konusu değil" dedi.
24.05.2018 Ekonomi
60 lira veren 115 bin kişi PTT kapısında
60 lira veren 115 bin kişi PTT kapısında PTT’nin açtığı 5 bin kişilik kadroya 115 bin 431 kişi başvurdu. 145 bin kişi sınav ücreti olan 60 lirayı yatırdı. Böylece her 1 kişilik kadroya 23 kişi birden talip oldu.
23.05.2018 Ekonomi
Halkalı-Gebze test sürüşü tamam
Halkalı-Gebze test sürüşü tamam Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla yüzde 81’i tamamlanan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı’nda test sürüşü yapıldı.
23.05.2018 Gündem
PTT'de çalışmak için rekor başvuru yapıldı
PTT'de çalışmak için rekor başvuru yapıldı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT için açılan 5 bin kişilik kadroya 115 bin 431 başvuru yapıldığını belirterek, "Sınav ücretini yatıran, şartları taşıyan ancak yoğunluktan dolayı başvurusunu tamamlayamayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bugün saat 23.59'a kadar süre tanıdık." dedi.
23.05.2018 Ekonomi
PTT personel alımı başvuruları bugün sona eriyor!
PTT personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! PTT personel alımı başvuruları 14 Mayıs tarihinde başlamıştı ve bugün sona erecek. Tam 5 bin kişinin alınacağı PTT personel alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılıyor? PTT işe alım şartları nelerdir? İşte tüm soruların yanıtları...
21.05.2018 Gündem
Bakan Arslan: Bugün itibariyle yüzde 89'u tamamlandı
Bakan Arslan: Bugün itibariyle yüzde 89'u tamamlandı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda bugün itibarıyla yüzde 89 gerçekleşme sağlandı. 29 Ekim'de İstanbul Yeni Havalimanı dünya ve ülke havacılığının hizmetine sunulacak" dedi.
18.05.2018 Ekonomi
Yerli ve milli ilk baz istasyonu ULAK, Kars'ta hizmete alındı
Yerli ve milli ilk baz istasyonu ULAK, Kars'ta hizmete alındı TÜRKİYE'nin yerli ve milli ilk baz istasyonu ULAK, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı törenle Kars'ta hizmete alındı.
17.05.2018 Yaşam
Esnafa çok özel faiz 22 ülkeye satış kartı
Esnafa çok özel faiz 22 ülkeye satış kartı 1.7 milyon esnafa yönelik düşük oranlarda kredi, indirim ve ePttAVM aracılığıyla 22 ülkeye devlet güvencesinde ihracat yapma imkanı tanıyan Esnaf Kart faaliyete geçti. Ulaştırma Bakanı Arslan, “Esnafımız artık PTT’nin desteğiyle daha da güçlü” dedi.
14.05.2018 Ekonomi
PTT personel alımı başvuruları nasıl yapılıyor? 5 bin kişi...
PTT personel alımı başvuruları nasıl yapılıyor? 5 bin kişi... PTT personel alımı başvurularının nasıl yapıldığı merak ediliyor. 5 bin kişinin alınacağı PTT başvurusu hangi tarihler arasında ve nereden yapılacak? Hangi bölümlere kaç kişi alınacak? İşte PTT 5 bin personel alımına ilişkin tüm detaylar...
14.05.2018 Gündem
5 bin personel alımı için başvurular başladı
5 bin personel alımı için başvurular başladı Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından geçtiğimiz ay PTT AŞ'ye alınacağı açıklanan 5 bin personelin belirleneceği sınav başvuruları bugün başladı. Sınav başvuruları 21 Mayıs'ta sona erecekken yazılı sınavlar ise 17 merkezde gerçekleştirilecek.
14.05.2018 Ekonomi
Bakan Arslan duyurdu: Testi geçti...
Bakan Arslan duyurdu: Testi geçti... Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yüksek Seçim Kurulu ile yapılan anlaşma gereğince oy pusulalarının il ve ilçelere PTT tarafından taşınacağını belirterek, "Seçimlerde herhangi bir eksiklik yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Her gün bilgileri güncelleyerek gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ediyoruz. Bu konuda 7/24 teyakkuzda olmaya devam edeceğiz" dedi. Arslan işe alınacak 5 bin kişinin başvurularının da yarın başlayacağını açıkladı.
13.05.2018 Siyaset
Cezalar siliniyor
Cezalar siliniyor Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, HGS-OGS'de kaçak geçiş cezalarındaki 10 kat uygulamasının 4 kata indirildiğini açıkladı ve 7.5 milyon cezanın yeniden yapılandırılacağını belirterek vatandaşlara uyarılarda bulundu. Böylelikle devlet 950 milyon liralık cezanın yüzde 60'ından feragat edecek.
13.05.2018 Ekonomi
Bakan Arslan'dan OGS-HGS açıklaması
Bakan Arslan'dan OGS-HGS açıklaması Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "HGS-OGS'de kaçak geçişlerde 10 kat cezayı 4 kata indiriyoruz" dedi.
12.05.2018 Ekonomi
Bakan'dan canlı yayında HGS'ler ile ilgili çok önemli açıklama
Bakan'dan canlı yayında HGS'ler ile ilgili çok önemli açıklama Bakan Arslan "Bakiye yetersizliği olabildiği gibi, HGS sticker'ı yıpranmış ve eskimiş olabiliyor veya yanlış yere yapıştırılmış olabiliyor. Okumuyor ve ödeme yapılmıyor ve nakit gişesine yönlendiriliyor. HGS stickerında bir sıkıntı varsa, stickerlarını değiştirsinler" dedi.
4.05.2018 Ekonomi
28 Nisan'da başlıyor, artık ücret alınmayacak
28 Nisan'da başlıyor, artık ücret alınmayacak 28 Nisan'da Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketici Hakları Yönetmeliği yürürlüğe giriyor. Yeni düzenlemeyle bir takvim yılındaki ilk açma-kapama işlemi için aboneden artık ücret alınmayacak.
26.04.2018 Ekonomi
Siirt haziran ayında havalimanına kavuşuyor
Siirt haziran ayında havalimanına kavuşuyor Siirt Havalimanı ile ilgili müjdeyi veren Bakan Arslan, "Haziran ayında seferlere başlayacağız. Orta ve büyük gövdeli uçaklar da inebilecek" dedi.
11.04.2018 Ekonomi
Her 100 km’ye 1 havalimanı
Her 100 km’ye 1 havalimanı Ulaştırma Bakanı Arslan, 2023’e kadar isteyen herkesin en fazla 100 kilometre yol katederek bir havalimanına ulaşabileceğini söyledi.
20.03.2018 Ekonomi
Tarihte sıkıntı yok
Tarihte sıkıntı yok Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk etabının 29 Ekim 2018’e yetişmesine ilişkin bir sıkıntının olmadığını söyledi.
5.03.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.