Açlıktan hayvanat  bahçesindeki hayvanları yediler
Açlıktan hayvanat bahçesindeki hayvanları yediler Petrol fiyatlarındaki hızlı düşüşün ardından tarihinin en ağır ekonomik ve siyasi kriziyle karşı karşıya kalan Venezuela’da, uzun süredir devam eden gıda krizi bugüne kadarki en yüksek seviyesine ulaştı.
17.08.2017 Dünya
Türkiye'nin ilk oyun müzesi açıldı
Türkiye'nin ilk oyun müzesi açıldı Türkiye'nin ilk oyun müzesi", Ataşehir'de bulunan Mimar Sinan Parkı'nda açıldı. 60 bin metrekarelik park içinde bulunan Düştepe Oyun Müzesi ve Oyun Bahçesi'nin düzenleyicisi Sunay Akın, dünyada bu konseptte çocuğa ayrılan başka bir müze olmadığını belirtti.
20.05.2015 Yaşam
Okul bahçesinde dayak
Okul bahçesinde dayak Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde ilköğretim 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri Esat Çanak ve Furkan Koparan okul bahçesine gelen 40- 45 yaşlarındaki bir kişi tarafından dövüldü.
26.03.2015 Haber
Kendini aslanlara attı
Kendini aslanlara attı İspanya’nın Barcelona kentinde bulunan Hayvanat Bahçesine gelen 45 yaşındaki bir kişi haber olabilmek adına yüzlerce ziyaretcinin önünde kendisini aslanların bulunduğu bölüme attı.
8.12.2014 Dünya
Sokakta yavru kaplanlar bulundu
Sokakta yavru kaplanlar bulundu Aslanlar, kaplanlar, ayılar ve bazı diğer egzotik hayvanlardan oluşan “kişisel hayvanat bahçesine” sahip olmak, Ermenistan’ın zengin ve güçlü kişileri arasında giderek yükselen bir “zevk” olmaya başladı. Hükümetse, giderek egzotik hayvan ticaretine dönüşen bu pahalı hobiye karşı, ancak, göstermelik bir düzenlemeyle yanıt verebildi.
11.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri