Bağımlı

Bağımlı

Son dakika bağımlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağımlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağımlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağımlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağımlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.637 bağımlı haberi bulunmuştur. Tüm bağımlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar lira Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
18.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temasıyla düzenlenen Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçiler için müjdeler veren Erdoğan, ekipman kredisinin 150 bin liradan 250 bin liraya, küçük baş hayvan için kredinin 400 binden 600 bin liraya, büyük baş için de 1 milyondan 1 buçuk milyona çıkarıldığını duyurdu.
17.05.2024 Gündem
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay Adana’da kadın sürücünün kullandığı otomobilin kaputuna asılan madde bağımlısı olduğu öne sürülen şahıs kadına dehşet yaşattı.
8.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor Türkiye'nin İsrail ile olan tüm ticaretini durdurması dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail'den Türkiye'ye ilk tepki gelirken İsrail medyası acı bir itirafta bulundu ve Türkiye'nin hamlesinin İsrail ekonomisi için ağır sonuçları olacağını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü"
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü" Adana’da madde bağımlısı 12-18 yaş arasındaki çocuklar için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Bağımlılık Arındırma Merkezi faaliyet geçirildi. Merkezde birçok bağımlılık konusunda çocuklara arındırma hizmeti sağlanıyor.
30.04.2024 Adana
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi
Feodalite (Derebeylik) Nedir? Feodalizm Özellikleri Nelerdir?
Feodalite (Derebeylik) Nedir? Feodalizm Özellikleri Nelerdir? Feodalite aynı zamanda derebeylik olarak da bilinmektedir. Tarih kitaplarında ve tarih derslerinde sıklıkla karşılaşılmakta olan feodalite ifadesinin Orta Çağ'da etkili bir sistem olduğu söylenebilir. Tarihin birçok evresinde karşılaşılabilen feodalite ifadesinin ekonomik, toplumsal ve siyasal bir örgütleniş biçimi olduğu bilinmektedir. Feodalite düşüncesinin benimsenmesi feodalizm olarak da ifade edilebilir. Feodalite de yönetim daha çok toprak üretimine bağlı olarak gerçekleşmektedir. Orta Çağ Avrupa'sında görülmekte olan feodalite rejiminin eşitsizlik terimine dayanan bir yönetim olduğu ifade edilebilir. 
22.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uyguladıkları ekonomik programın sonuçlarının bu yılın ikinci yarısından itibaren görülmeye başlanacağını belirterek, "Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz, istihdamımız, üretimimiz, ihracatımız, tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürmüştü! Kağıda yazdığı not ortaya çıktı
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu öldürmüştü! Kağıda yazdığı not ortaya çıktı Adana'da uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren'i (38), 'uyuşturucu parası' tartışmasında av tüfeğiyle vurarak öldüren Tamer Evren (66), cezaevinden avukatıyla mesaj gönderdi. Evren, kağıda yazdığı mesajda, "8 yıldır hayatımız zindan olmuştu. Gençlerimizi uyuşturucu illetine alıştıranlara karşı mücadele edilmesini, geleceğimizin karartılmamasını istiyorum. Ben yandım, başkası yanmasın" dedi.
16.03.2024 Adana
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Bakan Göktaş duyurdu
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Kadınların hayatına dokunacak 7 öneri! "Kendinize şartsız değer verin"
Kadınların hayatına dokunacak 7 öneri! "Kendinize şartsız değer verin" Uzman Klinik Psikolog Fulda Karaçiçek, kadınlara hayatlarını güzelleştirecek önerilerde bulunarak, “Güçlü ve zayıf yönlerinizle cesursa yüzleşin” dedi.
7.03.2024 Adana
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
7.608 TL yükselmişti! Ödemeler banka hesaplarına yatmaya başladı
7.608 TL yükselmişti! Ödemeler banka hesaplarına yatmaya başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 4,2 milyar TL tutarındaki Evde Bakım Yardımı ödemelerinin, hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Sıralı Cümle Nedir, Özellikleri Nelerdir? Sıralı Cümle Örnekleri...
Sıralı Cümle Nedir, Özellikleri Nelerdir? Sıralı Cümle Örnekleri... Bir ünlemi, ifadeyi, soruyu veya emiri dile getirmeye yarayan anlamlı kelimeler dizisine cümle veya tümce denilmektedir. Genellikle özne, nesne, tümleç, yüklem gibi öğelerden oluşan cümlelerin anlamları yan cümleciklerle pekiştirilebilir. Bir diğer ifadeyle cümleler kullanılarak çeşitli duygu ve düşünceler ifade edilir. Bir cümlenin doğru şekilde kurulabilmesi için yüklem büyük önem taşır.
4.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir'den kadınlara danışmanlık hizmeti
Adana Büyükşehir'den kadınlara danışmanlık hizmeti Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi iş birliği ile “Bağımlıkla Mücadelede Ailenin Rolü” ve “Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı” seminerleri düzenlendi.
29.01.2024 Adana
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre Evde Bakım Yardımı hesaplara yatmaya başladı.
16.01.2024 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam  sonrası 7.608 TL oldu
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası 7.608 TL oldu Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Ocak ayı itibarı ile zam geldi. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı
16.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bağımlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağımlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.