6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında yeni gelişme!
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında yeni gelişme! İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Öte yandan olay ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Öte yandan 6 yaşındaki kız çocuğu H.K.G.in istismarı ile ilgili tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel'in yargılanacağı dava 30 Ocak tarihinde görülecek.
13.12.2022 Gündem
Kahin Baba Vanga’dan 2022 yılı için 6 kehanet!
Kahin Baba Vanga’dan 2022 yılı için 6 kehanet! Bulgar kahin Baba Vanga’nın geleceğe yönelik yaptığı isabetli tahminlerle tüm dünyayı şaşkına çeviriyor. Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı 6 kehanetten 2'si şimdiden gerçek oldu. Baba Vanga, daha önce de tüm dünyayı etkileyen bazı olayları yıllar öncesinden tahmin ederek şaşkına çevirmişti.
16.07.2022 Dünya
Baba Vanga'nın Putin ile ilgili kehaneti ortaya çıktı! Şok eden detaylar...
Baba Vanga'nın Putin ile ilgili kehaneti ortaya çıktı! Şok eden detaylar... Küçük yaşta görme yetisini kaybettiği günden beri kehanetleriyle efsane olan Baba Vanga'nın Rusya ile ilgili öngörüleri gerçek oluyor. Baba Vanga'nın Putin ile ilgili bulunduğu kehanet dünyayı şok etti. Baba Vanga Rusya için dünyanın efendisi olacak kehanetinde bulunmuş. İngiliz gazetesi Daily Mirror ise, Bulgar Kahin Baba Vanga'nın Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili kehanetini sayfasına taşıdı. İşte Baba Vanga'nın kehanetleriyle ilgili şok eden detaylar...
27.03.2022 Dünya
2022 yılı için 6 uyarı!  Baba Vanga’nın kehanetleri ortaya çıktı...
2022 yılı için 6 uyarı! Baba Vanga’nın kehanetleri ortaya çıktı... Baba Vanga’dan 2022 yılı için 6 uyarı geldi. Dünyanın en gizemli kadınlarından biri olan kehanetleriyle adından söz ettiren Baba Vanga ismiyle tanınan kahinin 2022 yılı için kehanetleri ortaya çıktı. Daha önce birçok olayı ve gelişmeyi önceden bilen Baba Vanga, 2022 yılı için iyi öngörüde bulunmuyor.
13.12.2021 Dünya