Azize

Azize

Son dakika Azize haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Azize ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Azize haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azize

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azize gelişmeleri de dahil olmak üzere 494 azize haberi bulunmuştur. Tüm azize haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Torunun gözü önünde husumetlisini minibüsle ezerek öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Torunun gözü önünde husumetlisini minibüsle ezerek öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Bolu’da husumetlisi İsmail Çetin’i (62), 3 yaşındaki torununun gözü önünde, kullandığı minibüsle başının üstünden geçerek öldüren İrfan Başkalaycı (70) ilk duruşmada, “Bana ağır küfürler etti ve beni öldüreceğini söyledi. Onu uzaklaştırmak istedim ve gaza bastım. Çetin, aracın yanındaydı. Öldürme kastım yoktu. Eşim araya girmeseydi o beni öldürmüştü” diyerek kendini savundu. Duruşma salonunun önünde Başkalaycı ailesine bağırıp tepki gösteren İsmail Çetin’in oğlu E.Ç.’ye mahkemenin düzenini bozmaktan 2 gün disiplin hapsi cezası verildi.
6.03.2024 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Adana’da 13 apartman yıkılmıştı. Depremin yıl dönümünde yıkılan apartmanların arsasında ölenlerin yakınları depremin yaşandığı saatte bir araya gelerek yakınlarını andı.
6.02.2024 Adana
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı!
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı! MasterChef All Star'da dönüş haftası yaşanacak. Hafta içi her gün yeni bir heyecana neden olan lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen MasterChef Azize olmuştu. Bu hafta Cemre ve Dilara'nın kaptanlığında takımlar ter döküyor. Ancak gelecek hafta bir dönüş haftası olacak. Elenen 4 yarışmacı geri çağrıldı. O ismi duyan ise ayağa kalktı.
26.10.2023 Televizyon
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
MasterChef All Star'da takımlar belli oldu! 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?
MasterChef All Star'da takımlar belli oldu! 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. 23 Ekim MasterChef All Star taım kaptanları kim oldu sorusu da gündemdeki yerini aldı. Azize'nin elenmesinden sonra haftanın ilk oyununda kırmızı ve mavi takım karşılaştı. Mavi takımın kaptanının belli olaccağı bu akşam börek tarifleri yapılacak. Peki MasterChef takımlar nasıl oluştu?
23.10.2023 Televizyon
Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor
Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor MasterChef All Star'da bir ilk yaşandı. 20 Ekim MasterChef ödül oyunu öncesi bir diyalog dikkat çekti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet Lüleburgaz'da devam etti. Haftanın eleme adayları belli oldu. Dün akşam oynanan ödül oyunu öncesi MasterChef Azize'den ilginç bir çıkış geldi. Azize, ödül oyunu oynamak istemediğini Mehmet Şefe söyledi. Bu istedği kabul gördü. Öte yandan sosyal medyada yer alan bir haber gün boyu konuşuldu.
23.10.2023 Televizyon
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü!
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. 22 Ekim MasterChef kim elendi sorusu da cevabını bulmuş oldu. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları netleşti. Bu akşam adaylar potadan kurtulmak için tezgah başına geçti. Son ikiye kalan MasterChef Alican ve MasterChef Azize oldu. İki Adanalının rekabetinde gülen taraf Alican Sabunsoy oldu. Gelin MasterChef All Star yeni bölümde yaşananlara birlikte bakalım.
23.10.2023 Televizyon
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Para dağıtan sanıklar, "Bize sosyal deney dendiği için katıldık, suç olduğunu bilseydik katılmazdık" savunmasını yaptı.
21.10.2023 Yaşam
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor!
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 19 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık oyununda çok konuşulan bir detay vardı. MasterChef Azize'nin Alican Sabunsoy'u Mehmet Şefe ispiyonladı. Konunun uzamaması için MasterChef Kıvanç Azize'den özür diledi.
19.10.2023 Televizyon
MasterChef Azize'nin ilk halini gören unutamıyor! MasterChef Azize hangi estetikleri yaptırdı?
MasterChef Azize'nin ilk halini gören unutamıyor! MasterChef Azize hangi estetikleri yaptırdı? MasterChef All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden Azize Polat yarışmadaki tavırlarının yanısıra yüzündeki değişimle de adından söz ettiriyor. İlk günlerde MasterChef Sergen Özen ile ilişkisi tepki çeken Azize 2021 sezonunda yarışmıştı. All Star kadrosunda yer alan MasterChef Azize'nin estetiksiz hali olay oldu. Yaptırdığı iddia edilen estetikle bambaşka birine dönüşen yarışmacı hakkında detayları araştırdık.
18.10.2023 Televizyon
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
Gelir gelmez Sergen Özen'e çattı! 14 Ağustos MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu!
Gelir gelmez Sergen Özen'e çattı! 14 Ağustos MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu! MasterChef All Star'da yeni haftanın takımları belli oldu. 14 Ağustos 2023 MasterCHef yeni bölümde kırmızı ve mavi takım mücadeleyi sürdürdü. MasterChef Azize'nin Sergen ile birlikte röportaj vermesi tepki çekti. Öte yandan Barbaros Yoloğlu'nun mavi takıma gitmesi takipçilerini üzdü. İşte MasterChef'te son gelişmeler...
14.08.2023 Televizyon
Fındık deposunda sevgilisiyle buluştu! Mahkemede itiraf etti: Yüzüme tükürdü, öldürdüm
Fındık deposunda sevgilisiyle buluştu! Mahkemede itiraf etti: Yüzüme tükürdü, öldürdüm Bartın'da, eski sevgilisi Azize Gülmez'i (25) çalıştığı iş yerinde tabancayla öldürdükten sonra, iş arkadaşını da yaraladığı için 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis istemiyle tutuklu yargılanan Ercan Özkavlak (31), mahkemede, "Kesinlikle öldürmek için gitmedim. Küfretti ve yüzüme tükürdü, çok pişmanım" dedi.
3.06.2023 Yaşam
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama!
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine "Orhan Gencebay öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken, usta sanatçı ve oğlu Altan Gencebay'dan açıklama geldi.
17.05.2023 Magazin
11 yaşındaki Zehra dengesini kaybedip sulama kanalına düştü
11 yaşındaki Zehra dengesini kaybedip sulama kanalına düştü Aksaray'da dün saat 17.00 sıralarında 2 kardeşiyle oynarken dengesini kaybedip sulama kanalına düşen ve akıntıda kaybolan Zehra Özbek'in, bugün saat 15.00 sıralarında, düştüğü noktanın yaklaşık 25 kilometre ilerisinde cansız bedenine ulaşıldı.
20.04.2023 Yaşam
4 Aralık Dünya Madenciler günü mesajları ve sözleri! Dünya Madenciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Madenciler günü ile ilgili mesaj, resimli sözler!
4 Aralık Dünya Madenciler günü mesajları ve sözleri! Dünya Madenciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Madenciler günü ile ilgili mesaj, resimli sözler! 4 Aralık Dünya Madenciler Günü mesajları ve sözleri ile ilgili yapılan aramalar arttı. Yerin kilometrelerce derinliğinde, zor şartlar altında ekmeğini kazanan madencilerin gününü kutlamak, mesleklerindeki zorluğu gündeme taşımak isteyenler arama motorlarına yönelerek 4 Aralık Dünya Madenciler günüyle ilgili mesajları ve sözleri sorguluyor. Peki, Dünya Madenciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? İşte 4 Aralık Dünya Madenciler günü mesajları ve sözleri…
3.12.2022 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
Pastırma sıcakları ne zaman başlar, hangi ayda, kaç derece olur? Pastırma yazı 2022
Pastırma sıcakları ne zaman başlar, hangi ayda, kaç derece olur? Pastırma yazı 2022 Ekim ayının ilk haftası geride kalırken pastırma sıcaklıklarıyla ilgili aramalar da arttı. Kış gelmeden sıcak havanın tadını çıkarmak isteyenler, kış mevsimi öncesi tatil planı yapacaklar pastırma yazının ne zaman, hangi ayda geleceğini araştırıyor. Peki, pastırma sıcaklıkları ne zaman başlar, hangi ayda, kaç derece olur?
12.10.2022 Gündem
Pastırma sıcakları ne zaman? Pastırma sıcakları başladı mı? Pastırma sıcakları hangi ayda olur?
Pastırma sıcakları ne zaman? Pastırma sıcakları başladı mı? Pastırma sıcakları hangi ayda olur? Eylül ayı ile birlikte yurt genelinde hava sıcaklıkları düştü. Kışlıklar dolaplardan çıkarken sonbaharın ilk haftalarını yaşadığımız bugünlerde hava sıcaklıkları bir düşüyor, bir yükseliyor. Pek çok kişi yaza veda etmenin hüznünü yaşarken sonbaharda görülen ve halk takviminde pastırma yazı olarak adlandırılan sıcaklıkların ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, Pastırma sıcakları ne zaman? Pastırma sıcakları başladı mı? Pastırma sıcakları hangi ayda olur? İşte detaylar…
21.09.2022 Gündem
Bunun adı 'vicdansızlık' Kıbrıs gazisi ve eşine darp iddiası
Bunun adı 'vicdansızlık' Kıbrıs gazisi ve eşine darp iddiası Antalya'nın İbradı ilçesinde Kıbrıs gazisi Nail Güzel (72) ile eşi Azize Güzel (68), kendilerini darbettikleri iddiasıyla 5 kişiden şikayetçi oldu. Eşinin yeğenleri tarafından dövüldüğünü belirten Nail Güzel, "Beni görür görmez göğsüme yumruğu vurdu. Ben de o darbeyle yere düşüp bayılmışım. Benim elim ve ayağım sakat, bu ülke için canımı feda ettim" dedi.
30.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Azize ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azize haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.