Aysel Tuğluk

Aysel Tuğluk

Son dakika aysel tuğluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aysel tuğluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aysel tuğluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aysel Tuğluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aysel tuğluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 869 aysel tuğluk haberi bulunmuştur. Tüm aysel tuğluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yeni ekonomi programıyla ilgili 'Yavaş yavaş, kademeli bir şekilde, aceleci olmadan kur da düşecek, faiz de aynı şekilde düşecek ve 2022 bizim en parlak yılımız olacak inşallah. 2023’e de zaten böyle gireceğiz. Bu enflasyonun da düşüşünü getirir, enflasyon düşecek.' dedi. Erdoğan, ABD’nin, Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de İsrail ve Güney Kıbrıs Rum kesimiyle birlikteki boru hattı projesinden desteğini çekmesiyle ilgili soruya 'Burada hep konuşulan nedir? Bu iş, Türkiyesiz olmaz. Çünkü eğer buradan Avrupa’ya gaz gidecekse bu ancak Türkiye üzerinden olur' cevabını verdi.
18.01.2022 Siyaset
Aysel Tuğluk'a 1 yıl 8 ay hapis cezası
Aysel Tuğluk'a 1 yıl 8 ay hapis cezası Van'da, terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle Van 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan eski HDP Van Milletvekili Aysel Tuğluk'a 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.
15.10.2021 Gündem
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü!
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü! Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 sanıklı davanın iddianamesinde tanıklar, HDP'li bazı isimlerin terör örgütü PKK/KCK ile bağlarını ortaya koydu. Ayhan Bilgen'in 2011 ile 2015 yılları arasında legal yollardan Kandil'e giderek PKK/KCK'nın sözde eş başkanlığı ile görüşmeler yaptığını söyleyen gizli tanık Ulaş, "Ayhan Bilgen'in en son yine Kandil KCK eş başkanlığının talimatı ve KCK Türkiye sözcülüğünün önerisi ile Kars Belediye Başkanı olarak aday gösterilerek seçilmesi sağlandı." ifadelerini kullandı. Ulaş, BDP Eş Başkanlığını yapan Gültan Kışanak'ın, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla belediye başkanı seçildiğini bildirdi.
8.01.2021 Gündem
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı Eski HDP Milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen 6-7 Ekim Olayları'na ilişkin soruşturması kapsamında tutuklama kararı verildi.
13.10.2020 Gündem
AİHM'den terörist başı Öcalan'ın avukatlarına ret
AİHM'den terörist başı Öcalan'ın avukatlarına ret Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Aysel Tuğluk'un da aralarında bulunduğu kişilerin 1,5 yıl süreyle terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlığını yapmaktan men edilmesinde hak ihlali yapıldığına ilişkin başvuruyu reddetti.
3.10.2018 Gündem
HDP'li Aysel Tuğluk'un cezası belli oldu
HDP'li Aysel Tuğluk'un cezası belli oldu Terör örgütü yöneticisi olmak" suçlamasıyla Ankara 17. Ağır ceza mahkemesinde yargılanan HDP'li Aysel Tuğluk, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
16.03.2018 Siyaset
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor
Tutuklu HDP'liler Afrin'de öldürülen teröristler için açlık grevi başlatıyor Tutuklu Figen Yüksekdağ ve Sebahat Tuncel'in de aralarında bulunduğu HDP ve DBP yöneticisi tutuklu 9 kadın, teröristlere karşı gerçekleştirilen Afrin operasyonuna tepki için 3 gün aç kalacak.
25.01.2018 Siyaset
Aysel Tuğluk'a 1.5 yıl hapis cezası
Aysel Tuğluk'a 1.5 yıl hapis cezası KOCAELİ F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, 'Toplantı ve Gösteri Kanununa Muhalefet' suçlamasıyla yargılandığı davada 1 yıl 6 ay hapis cezasını çarptırıldı.
2.01.2018 Siyaset
Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesindeki olaylarla ilgili 3 kişiye tahliye
Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesindeki olaylarla ilgili 3 kişiye tahliye Eski HDP Van Milletvekili Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesindeki olaylarla ilgili 19 sanığın "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engellemek" ve "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" suçlarından 9'ar yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına başlandı. Tutuklu 3 sanığın tahliyesi kararlaştırıldı
29.09.2021 Gündem
AK Partili vekil Özdağ: Mustafa Kemal'in ömrü yetseydi...
AK Partili vekil Özdağ: Mustafa Kemal'in ömrü yetseydi... AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, FOX TV'de katıldığı canlı yayında Kuzey Irak'ta yapılan referandum için "Mustafa Kemal ölmeden önce Hatay’ı da memleketimize dahil etti. Ömrü yetseydi Musul ve Kerkük’ü de vatan topraklarına katacaktı fakat ömrü yetmedi" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde çıkan olaylarda 3 tutuklama
Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde çıkan olaylarda 3 tutuklama HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesi sırasaında meydana gelen olaylar nedeniyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu'na: Etrafın FETÖ’cü kokuyor
Bakan Soylu’dan Kılıçdaroğlu'na: Etrafın FETÖ’cü kokuyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinin defni sırasında yaşananlarla ilgili ve sonrasında gözaltına alınanlar arasındaki bir kişiyle karakolda çekilen fotoğrafa ilişkin değerlendirmede bulundu. Bakan Soylu, kendisini istifaya davet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da konuyla ilgili Trabzon’un Arsin ilçesinde cevap verdi.
16.09.2017 Siyaset
Bakan Soylu'dan "fotoğraf" açıklaması
Bakan Soylu'dan "fotoğraf" açıklaması İçişleri Bakanı Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesindeki olaylara karışan bir kişinin kendisiyle karakolda fotoğraf çektirdiği" yönünde haberlere yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, "Cenazeye saldırı kendini bilmez birkaç kişinin provokasyonudur." dedi.
15.09.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu’ndan telefon: ‘İnsanlığımızı kaybediyoruz’
Kılıçdaroğlu’ndan telefon: ‘İnsanlığımızı kaybediyoruz’ HDP’li Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinde yaşananları değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “İnsanlığımızı kaybediyoruz. En büyük tepkiyi Diyanet İşleri vermeli” diye konuştu
14.09.2017 Siyaset
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma Tutuklu eski HDP milletvekili Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinin mezarından çıkarılması üzerine Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İçişleri Bakanı Soylu, “İnceleme başlatıldı, gözaltılar var” açıklaması yaptı
29.09.2021 Gündem
Bakan Fakıbaba: Provokasyon olduğuna inanıyorum
Bakan Fakıbaba: Provokasyon olduğuna inanıyorum Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Ankara'da hayatını kaybeden HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un annesi Hatun Tuğluk'un cenazesinin defni sırasında yaşanan olayı kınadığını belirterek, "Gerçekten üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Bu olayı nefretle kınıyorum. Provokasyon olduğuna inanıyorum" dedi.
14.09.2017 Siyaset
İbrahim Kalın'dan flaş açıklamalar
İbrahim Kalın'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Erbil'in bu yanlış karardan bir an önce dönmesini bekliyoruz. Kerkük'ün referanduma dahil edilmesi de kabul edilemez. Her türlü adıma karşı olduğumuzu ve sessiz kalmayacağımızı da ifade etmek isteriz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu açıkladı! Gözaltılar başladı
Bakan Soylu açıkladı! Gözaltılar başladı Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olayla ilgili gözaltılar olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Yapılanlar çirkin, lanetliyorum
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Yapılanlar çirkin, lanetliyorum Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, HDP’li Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinde yaşanan gerginlikle ilgili konuştu. Bozdağ, “Bu hadiseyi kınıyorum, yapılanlar çirkin, yapanları lanetliyorum.Saygısız ve ölçüsüz bir davranış söz konusu. Geleneklerimize inançlarımıza uygun olmayan bir davranış. soruşturma başlatıldı” dedi. Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da olay mahalline gittiğini ve Tuğluk'un yakınları ile görüştüğünü dile getirdi.
29.09.2021 Gündem
Olay çıkan cenazeyle ilgili soruşturma başlatıldı
Olay çıkan cenazeyle ilgili soruşturma başlatıldı Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlattı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan flaş açıklamalar
Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AA Editör Masası'nda soruları cevapladı.
29.09.2021 Gündem
Aysel Tuğluk e-postayla Kandil'e çağrılmış
Aysel Tuğluk e-postayla Kandil'e çağrılmış Terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'a, terör örgütü KCK/TM sözcülerinden Nihat Oğraş'ın Kandil'e gelmesi ve örgütün üst düzey yöneticileriyle görüşebileceği yönünde talimat verdiği elektronik posta tespit edildi
4.02.2017 Siyaset
HDP'li Aysel Tuğluk tutuklandı
HDP'li Aysel Tuğluk tutuklandı Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alınan HDP Genel Başkan Yardımcısı Tuğluk, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aysel Tuğluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aysel tuğluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.