Ayşegül Coşkun

Ayşegül Coşkun

Son dakika Ayşegül Coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşegül Coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşegül Coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşegül Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşegül coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 ayşegül coşkun haberi bulunmuştur. Tüm ayşegül coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başrolde Türk oyuncu!
Başrolde Türk oyuncu! Türk şarkıcı Ayşegül Coşkun, İran yapımı ‘Motreb’ (Çalgıcı) filminde başrol oynadı. Filmde kendisi gibi Türk bir şarkıcıyı oynayan Coşkun geçtiğimiz ay vizyona giren filmin Tahran’da gerçekleşen galasında büyük ilgi gördü.
23.12.2019 Kültür Sanat
Ayşegül Coşkun üç ayrı dilde söyledi
Ayşegül Coşkun üç ayrı dilde söyledi 'Duvardaki Gülüşler' isimli şarkısıyla son dönemde adından sıkça söz ettiren Ayşegül Coşkun, geçtiğimiz gece yaklaşık bin kişinin önünde sahne aldı.
23.08.2017 Magazin
'Sürpriz düet gelebilir'
'Sürpriz düet gelebilir' Yaz başında çıkardığı 'Duvardaki Gülüşler' isimli şarkısıyla ses getiren Ayşegül Coşkun, pop müziğin sevilen ismi İlyas Yalçıntaş'tan tam destek aldı.
14.08.2017 Magazin
İrem Derici onun peşinde!
İrem Derici onun peşinde! Yaz başında çıkardığı, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Duvardaki Gülüşler' isimli single çalışmasıyla adından söz ettiren genç şarkıcı Ayşegül Coşkun, İrem Derici'nin de dikkatini çekti...
24.07.2017 Magazin
Şarkılarım kalpleri yumuşatıyor
Şarkılarım kalpleri yumuşatıyor Ayşegül Coşkun, ikinci teklisiyle müzikseverlerle buluştu.
6.04.2017 Magazin
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Sarıyer ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Sarıyer belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Sarıyer ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Sarıyer ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan ad ve soyadı değişikliği açıklaması İçişleri Bakanlığı'ndan e-Devlet üzerinden yapılan ad ve soyadı değişiklik başvurularıyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, düzenlemenin sonradan Türk vatandaşı olanları kapsamadığı bildirildi.
23.08.2022 Gündem
Usta oyuncu Ali Erkazan'dan tartışma yaratacak sözler: Hayatım boyunca affetmeyeceğim
Usta oyuncu Ali Erkazan'dan tartışma yaratacak sözler: Hayatım boyunca affetmeyeceğim Usta oyuncu Ali Erkazan tartışma yaratacak açıklamalar yaptı. Bir dönem aynı dizide rol aldığı Levent Ülgen hakkında konuşan Erkazan, bir daha Ülgen ile kesinlikle çalışmayacağını söyledi.
17.11.2021 Magazin
Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileler: Devletimizin her zaman arkasındayız
Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileler: Devletimizin her zaman arkasındayız Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 532'nci günde de sürüyor. Eylem çadırındaki aileler, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 13 kişi için yas tuttu. Bazı annelerin ağıt yaktığı, bazılarının da zaman zaman baygınlık geçirdiği çadırda, taziye ziyaretleri yapıldı. Aileler adına açıklama yapan, 2 yıl önce kaçırılan oğlu Mustafa için eşi Rauf Biçer ile birlikte oturma eylemini sürdüren kanser hastası Ayşegül Biçer, terör örgütü PKK'nın bir kere daha alçak yüzünü gösterdiğini ifade ederek, "13 masum vatandaşımız şehit oldu. Bu yapılan saldırı, tüm insanlığa yapılmıştır. Biz anne ve babalar olarak devletimizin her zaman arkasındayız" dedi.
15.02.2021 Gündem
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı Adnan Oktar organize suç örgütü yönelik açılan davanın bugünkü duruşmasında mahkeme başkanı Adnan Oktar'a 300 bin TL'lik saati sordu. Oktar sahibini hatırlamadığını söyledi. Oktar çokeşliliği ise kalbindeki coşkun sevgiye bağladı.
12.10.2020 Gündem
HDP önündeki eylemde 90'ıncı gün
HDP önündeki eylemde 90'ıncı gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 90'ıncı günde de sürdürüyor. Vatani görevi için usta birliğine giderken yol kesen PKK'lı teröristlerce kaçırılan yeğeni Emrah Avunan (24) için oturma eylemini sürdüren Muhittin Avunan, HDP'lilerin il binasını terk ederek, kaçıp gittiklerini söyledi.
1.12.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 89'uncu gün
HDP önündeki eylemde 89'uncu gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 89'uncu günde de sürdürdü. İstanbul Arnavutköy'deki evinden 5 yıl önce "Bana iş buldular, işe gidiyorum" diyerek, çıkan ve geri dönmeyen oğlu Tuncay Bingöl (19) için oturma eylemine katılan anne Fatma Bingöl, "Devlet büyüklerime diyorum ki, bizi unutmasınlar. Evlatlarımızı geri getirsinler. Tuncay'ımı çok özledim" dedi.
30.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 87'nci gün
HDP önündeki eylemde 87'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 ailenin, HDP il binası önündeki oturma eylemi 87'inci günde de sürüyor. Oğlu Tuncay için eylemini sürdüren Fatma Bingöl, "Artık evlatlarımızı istiyoruz. Biz 87 gündür buradayız. HDP götürdü, HDP'den istiyoruz, getirsinler" dedi.
28.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 86'ncı gün
HDP önündeki eylemde 86'ncı gün Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 ailenin, HDP il binası önündeki oturma eylemi 86'ncı günde de sürdü. Oğlu Roşat'ın 5 yıl önce PKK'lılar tarafından kaçırıldığını, büyük oğlu 4 çocuk babası Sami Çiftçi'nin (21) de terör örgütüne destek vermediği gerekçesiyle kaçırılarak şehit edildiğini anlatan Necibe Çiftçi, çocuğundan haber alana kadar oturma eylemine devam edeceğini söyledi. Çiftçi, oğluna, "Kaç gel, kardeşlerine sahip çık, kendine yuva kur" diye çağrıda bulundu.
27.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 84'üncü gün
HDP önündeki eylemde 84'üncü gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 84'üncü günde de sürdürdü. Oğlu Erkan, 4 yıl önce İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kaçırıldıktan sonra üzüntüden felç geçiren Fahrettin Akkuş, mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.
25.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 82'nci gün
HDP önündeki eylemde 82'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 57 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 82'nci günde de sürdürdü. 2015 yılında, usta birliğine giderken Tunceli- Pülümür karayolunda PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan oğlu Adil Kabaklı için oturma eylemi yapan Cennet Kabaklı, "82 yıl da geçse oğlum gelene kadar oturma eylemini sürdüreceğim" dedi.
23.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 78'inci gün
HDP önündeki eylemde 78'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 78'inci günde de sürdürüyor. 5 yıldır haber alamadığı oğlu Ramazan (22) için HDP önünde eylem yapan Mevlüde Üçdağ, terör örgütü tarafından çocukları kaçırılan diğer annelere seslenerek, "Gelin evlatlarımızı beraber arayalım" dedi.
19.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 76'ncı gün
HDP önündeki eylemde 76'ncı gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 76'ncı günde de sürdürdü. 5 Mayıs'ta kaybolan oğlu Yusuf (16) için oturma eylemini sürdüren Celil Begdaş, "Ciğerimiz yanıyor. Hepimiz burada perişan haldeyiz" dedi.
17.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 75'inci gün
HDP önündeki eylemde 75'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 75'inci günde de sürdürüyor. 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan oğlu Roşat Çiftçi'ye seslenen Necibe Çiftçi, "Gel Türk askerine sığın. Sana bir şey yapmazlar. Seni sağ salim bize getirirler" dedi.
16.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 74'üncü gün
HDP önündeki eylemde 74'üncü gün DİYARBAKIR'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 74'üncü günde de sürdürüyor. 5 yıl önce İstanbul'dan kaçırılan 19 yaşındaki oğlu Tuncay için oturma eylemi yapan Şevket Bingöl, diğer ailelere de seslenerek, "Gel burada çocuğuna sahip çık" dedi.
15.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 73'üncü gün
HDP önündeki eylemde 73'üncü gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 73'üncü günde de sürdürdü. Aileler, eylem öncesi Diyarbakır'daki Kara Şehitliği'ni ziyaret ederek, mezarlar karanfil bırakıp, dua etti.
14.11.2019 Gündem
HDP önündeki eylemde 70'inci gün
HDP önündeki eylemde 70'inci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 56 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 70'inci günde de sürdürdü. Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 2015 yılında PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan asker oğlu Adil Kabaklı (24) için oturma eylemini sürdüren Cennet Kabaklı, çocukları kaçırılan diğer anne babalara seslenerek, eyleme katılmalarını istedi.
11.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşegül Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşegül coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.