Yine yürekleri dağladı! 'Keşke çocuğum sağ olsaydı da...'
Yine yürekleri dağladı! 'Keşke çocuğum sağ olsaydı da...' Ermenek'teki maden kazasının simgesi haline gelen Recep ve Ayşe Gökçe çiftine söz verilen protez diş takıldı. Dişleri takıldıktan sonra Ayşe nine, "Çocuğum sağ olsaydı da dişsiz gezseydim" dedi.
7.01.2015 Yaşam
Ayşe Nine oğlunu toprağa verdi! Acı sözler
Ayşe Nine oğlunu toprağa verdi! Acı sözler Karaman’ın Ermenek İlçesi’nde maden ocağında mahsur kalan oğlu Tezcan Gökçe’nin kurtulmasını beklerken "Oğlum yüzme de bilmezdi. Suyun içinde ne yaptı?" sözüyle Türkiye’yi ağlatan 75 yaşındaki Ayşe Gökçe, ”Bekledim de ne oldu. Yitirdim, yitirdim” diyerek ağladı.
19.11.2014 Yaşam
O ninenin oğlu bulundu!
O ninenin oğlu bulundu! Ermenek ilçesindeki maden ocağında işçilerin mahsur kalmasının ardından oğlu için; "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?", "Gitti mi benim oğlan şimdi, saklamayın" diyerek kazanın sembolü haline gelen Ayşe ve Recep Gökçe çiftinin evlatları Tezcan Gökçe'nin, cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçiden biri olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Madencinin ailesinden kahreden sözler!
Madencinin ailesinden kahreden sözler! Ermenek ilçesindeki kömür ocağında mahsur kalan 18 işçiden Tezcan Gökçe'nin anne ve babası, oğullarına sağ salim kavuşacaklarına dair umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri