Ayşe Acar

Ayşe Acar

Son dakika ayşe acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 ayşe acar haberi bulunmuştur. Tüm ayşe acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü Balıkesir'in Gönen ilçesinde Ayşe Acar (46), bir süre önce boşandığı 16 yıllık eski eşi Cemil Fidan (46) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Hakkında, uzaklaştırma kararı bulunan Cemil Fidan'ın cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eski eşini kastederek, "Öfkeyle oturursam zararsız kalkmam, benim Allah'a bir can borcum var onu da verdiği gibi alır herkes attığı adıma dikkat etsin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'ndan DBP'li Salihe Aydeniz kararı
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'ndan DBP'li Salihe Aydeniz kararı Son dakika gelişmesi. TBMM Karma Komisyonu polise yumruk atan DBP'li vekil Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verdi.
26.07.2022 Gündem
HDP'li vekillere ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e gönderildi
HDP'li vekillere ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e gönderildi HDP'li 10 milletvekiline ait 11 dokunulmazlık dosyası Meclis’e gönderildi. Fezlekeler Anayasa ve Adalet Karma Komisyonuna havale edildi.
21.06.2022 Siyaset
Evlat nöbeti tutan aileler HDP'ye siyah çelenk bıraktı, gerginlik yaşandı
Evlat nöbeti tutan aileler HDP'ye siyah çelenk bıraktı, gerginlik yaşandı Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, Ankara'da HDP Genel Merkezi önüne siyah çelenk bıraktı. HDP'lilerin çelengi atmak istemesi üzerine arbede yaşandı. 6 kişi gözaltına alındı.
5.05.2022 Gündem
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te CHP'li 1 ve HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 9 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.03.2022 Siyaset
HDP'li milletvekilleriyle ilgili flaş gelişme
HDP'li milletvekilleriyle ilgili flaş gelişme Son dakika haberi... HDP'den 9 olmak üzere 10 milletvekiline ait 12 dokunulmazlık dosyası daha TBMM Başkanlığı'na ulaştı.
25.01.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 20 CHP'li vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
1.07.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil 10 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
14.04.2021 Siyaset
11 milletvekiline yeni fezleke
11 milletvekiline yeni fezleke TBMM Başkanvekili ve HDP Şanlıurfa Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş ile HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç'un da arasında bulunduğu 11 milletvekiline ait 14 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu.
7.04.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını duyurmuştu. "Dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle 25 milletvekili hakkında hazırlanan 33 fezlekede "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" gibi suçlamalar yer alıyor.
24.02.2021 Gündem
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
2.11.2020 Siyaset
‘Milletvekili olmasaydı şimdi hapisteydi’
‘Milletvekili olmasaydı şimdi hapisteydi’ Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Mardin Milletvekili Tuma Çelik hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ iddiasıyla fezleke düzenledi. Mağdur kadın, "Tuma Çelik bana o gün sadistçe, hunharca, zorla, canımı acıta acıta tecavüz etti. 'Benim diğer yüzümü tanımıyorsun. Olayı unut yoksa seni mahvederim' diyerek tehdit etti.
20.07.2020 Gündem
Vekil şiddeti! 'Yüzüme yumruk attı, darp etti'
Vekil şiddeti! 'Yüzüme yumruk attı, darp etti' HDP Muş Milletvekili Mensur Işık’ın öğretmen eşi Ebru Işık, gözü morarmış halde götürüldüğü hastanede “Eşim beni dövdü, polise haber verin” diyerek doktorlardan yardım istedi. Polis ifadesinde de “Yüzüme yumruk attı, darp etti. Davacı ve şikâyetçiyim” deyince milletvekili Işık için uzaklaştırma kararı verildi.
17.07.2020 Gündem
HDP'li 21 milletvekiline ait 30 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis'te
HDP'li 21 milletvekiline ait 30 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis'te HDP'li 21 milletvekiline ait 30 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu.
27.04.2020 Siyaset
Af Yasası Meclis’ten geçti mi? Hangi maddeleri onaylandı? Af kapsamına girmeyen suçlar ne? İnfaz düzenlemesi ne durumda?
Af Yasası Meclis’ten geçti mi? Hangi maddeleri onaylandı? Af kapsamına girmeyen suçlar ne? İnfaz düzenlemesi ne durumda? Af Yasası Meclis’ten geçti mi? Af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası maddeleri nelerdir, hangi maddeleri onaylandı? Af kapsamına girmeyen suçlar ne? soruları yoğun bir şekilde aranıyor. İnfaz düzenlemesi teklifi TBMM Genel Kurulunda görüşüldü. TBMM Genel Kurulunda görüşülen Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümü üzerinde milletvekilleri söz aldı. TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Bu teklifte 'adalet yok.' deniyor. Cinsel suçlar, uyuşturucu ticareti ve diğer toplumsal hassasiyeti gözeterek hazırladığımız istisnalar bakımından eğer 'adalet yok.' diyorsanız, onu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullanırken, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de "Teklif, bu haliyle vicdansızdır, adaletsizdir. Ya bu teklifi vicdanlı ve adaletli bir yasaya dönüştürürüz ya da karşınızda CHP'yi bulursunuz" dedi. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ise "Karısının yüzüne kezzap atmış olanlar, çocuğuna veya öğrencisine cinsel istismarda bulunmuş olanlar bu düzenlemeden faydalanamayacak" açıklamasında bulundu. Peki, cezaevindekilere af var mı? İnfaz düzenlemesi ne durumda?
13.04.2020 Gündem
Son dakika: İnfaz düzenlemesi Meclis'te kabul edildi
Son dakika: İnfaz düzenlemesi Meclis'te kabul edildi AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
4.04.2020 Siyaset
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten hakkında soruşturma başlatılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da arasında bulunduğu 28 milletvekiline ait 55 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu
6.03.2020 Siyaset
21 yaşında kendini ilk kez aynada gördü
21 yaşında kendini ilk kez aynada gördü Bursa'da doğuştan görme engelli Ayşe Acar (21), sağ gözüne yapılan kornea nakliyle ilk kez gördü. Bugüne kadar hep kendi yüzünü merak ettiğini söyleyip, hayallerini anlatan Ayşe Acar, diğer gözünün de görmesi için aynı şekilde kornea nakli yapılması gerektiğini söyledi.
19.10.2019 Yaşam
3 ay önce boşandığı eşini takip edip öldürdü!
3 ay önce boşandığı eşini takip edip öldürdü! Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 3 ay önce boşandığı eşi Ayşe Acar'ı (36) takip eden K.T. (44), silahla vurarak öldürdü.
16.10.2019 Yaşam
21 yaşındaki Ayşe hayatında ilk kez gördü!
21 yaşındaki Ayşe hayatında ilk kez gördü! Bursa’da doğuştan görme engelli olan Ayşe Acar, 21 sene sonra anne ve babasını görmenin mutluluğunu yaşadı. Kendini dünyaya getiren ailesini görmenin anlatılamaz bir duygu olduğunu dile getiren genç kızın doktoruna sarılma anı herkesi duygulandırdı.
7.10.2019 Yaşam
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'nin de aralarında bulunduğu 43 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
30.03.2019 Siyaset
HDP'nin nevruz kutlamaları sonrası gerginlik
HDP'nin nevruz kutlamaları sonrası gerginlik Diyarbakır, Batman, Bingöl, Şırnak, Mardin'in Nusaybin ve Midyat, Elazığ'ın Karakoçan ilçelerinde HDP öncülüğünde nevruz kutlamaları yapıldı.
21.03.2019 Gündem
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 12 HDP'li milletvekili hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak", 3 CHP'li milletvekili hakkında ise "cumhurbaşkanına hakaret" suçundan fezleke hazırlandı.
5.10.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.