Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin'
Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin' Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün beş yıllık ilişkileri, yaklaşık bir yıl önce bitmiş, ikilinin arasındaki 20 yaş farkı ise gündemden düşmemişti. Onur Ünlü, önceki gece Beyoğlu sokaklarında yeni sevgilisi ile görüntülendi. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sinirlendi.
20.12.2023 Magazin
Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü aynı evde mi yaşıyor? Açıklama geldi
Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü aynı evde mi yaşıyor? Açıklama geldi Oyuncu Hazar Ergüçlü 5 yıldır birlikte olduğu yönetmen Onur Ünlü ile 2 ay önce sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı. Önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülenen Ergüçlü, Onur Ünlü ile Cihangir’de hâlâ aynı evde yaşadıkları haberlerine açıklık getirdi.
7.04.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aynı evde yaşıyor!
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aynı evde yaşıyor! Oyuncu Hazar Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünü ile lişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen ve yorumlara kulaklarını tıkayan Ergüçlü, ünlü yönetmen ile beş yıl boyunca aşk yaşadı. Sürpriz şekilde ilişkisine nokta koyan güzel oyuncu, önceki gün Cihangir'de görüntülendi.
15.03.2023 Magazin
Aynı evi satın almak isteyenler çatıştı: 1'i ağır 3 yaralı
Aynı evi satın almak isteyenler çatıştı: 1'i ağır 3 yaralı Küçükçekmece'de aynı evi satın almak isteyen iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı. Olay nedeniyle mahalleye özel harekat polisi ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.
15.07.2017 Yaşam