Aylin Cesur

Aylin Cesur

Son dakika Aylin Cesur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aylin Cesur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aylin Cesur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylin Cesur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylin cesur gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 aylin cesur haberi bulunmuştur. Tüm aylin cesur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Hüseyin Örs kimdir, kaç yaşında, nereli? İYİ Parti milletvekili Hüseyin Örs’in sağlık durumu nasıl?
Hüseyin Örs kimdir, kaç yaşında, nereli? İYİ Parti milletvekili Hüseyin Örs’in sağlık durumu nasıl? TBMM’deki devam eden bütçe görüşmeleri sırasında dün yaşanan gerginlik bugün de devam etti.  İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz kürsüde konuşma yaparken AK Parti ile İYİ Parti milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Gerilim büyüdü ve AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs arasında yumruklaşma yaşandı, Örs hastaneye kaldırıldı.
6.12.2022 Gündem
TBMM'de bütçe mesaisinde kavga; İYİ Parti'li Örs hastaneye kaldırıldı
TBMM'de bütçe mesaisinde kavga; İYİ Parti'li Örs hastaneye kaldırıldı TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve İYİ Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı. Yaşanan arbedede fenalaşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, hastaneye kaldırıldı.
6.12.2022 Siyaset
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra...
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra... Kara liste krizinin ardından bu kez de 'FETÖ' tartışmasına sahne olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi.
22.10.2020 Siyaset
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok...
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok... İYİ Parti'de, 2'nci Olağan Kurultay'ın ardından başlayan liste krizi, TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısına da yansıdı. 'Oy verilmeyecekler' listesini hazırlattığı iddia edilen Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmesine tepki gösteren muhalif milletvekilleri, grup toplantısına katılmadı.
6.10.2020 Siyaset
İYİ Partili isimden liste itirafı! 'Ben yaptım'
İYİ Partili isimden liste itirafı! 'Ben yaptım' İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nda tartışma yaratan partinin en yetkili organı Genel İdare Kurulu için gündeme gelen ‘Tercih edilmeyecek isimler’ listesiyle ilgili ‘itiraf’ geldi. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, listeyi kendisinin yaptığını açıklayarak, “Ben daha listeler çıkmadan nazımın geçtiği delegeye o listeyi verdim” dedi.
25.09.2020 Siyaset
İYİ Parti’de genel başkan yardımcıları birbirine girdi!
İYİ Parti’de genel başkan yardımcıları birbirine girdi! İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nın üzerinden dört gün geçti ancak “paralel liste” tartışmaları sürüyor.
24.09.2020 Siyaset
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin cesur özür diledi
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin cesur özür diledi İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Salda Gölü’ndeki çalışmaları eleştirirken kullandığı “Salda’nın kumunu tek tek alır onların uygun yerlerine monte ederiz” sözleriyle ilgili özür diledi.
8.07.2020 Siyaset
İYİ Partili Aylin Cesur'un tepki çeken sözlerine Bakan Kurum'dan yanıt
İYİ Partili Aylin Cesur'un tepki çeken sözlerine Bakan Kurum'dan yanıt Burdur'da konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, skandal ifadeler kullandı ve “Attıkları temelleri çekeriz, Salda’nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz” dedi. Cesur'a Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan yanıt geldi. Bakan Kurum, İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur’un Salda Gölü hakkındaki ifadelerinin sorulması üzerine, “Bizim en büyük mirasımız evlatlarımıza bırakacağımız edeptir. Ben vekilin hele de bir bayan vekilin yapmış olduğu açıklamayı esefle kınıyorum” dedi.
6.07.2020 Gündem
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'dan skandal sözler!
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'dan skandal sözler! Burdur'da konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, skandal ifadeler kullandı ve "Attıkları temelleri çekeriz, Salda’nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz" dedi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "İYİ Parti milletvekilinin kullandığı ahlaksız üsluba bakar mısınız? Biz dinlerken utandık, o bu sözleri söylerken utanmamış! Ne diyelim! İlla Edep İlla Edep" ifadelerini kullandı.
6.07.2020 Siyaset
Ve resmen başladı! Türkiye ile AB artık...
Ve resmen başladı! Türkiye ile AB artık... Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı İsmail Emrah Karayel, AB-Türkiye Dostluk Grubunun kurulmasına ilişkin, "AB-Türkiye Dostluk Grubu sayesinde Türk ve Avrupa halkları arasında sosyal ve kültürel alışverişi teşvik etmek için geliştirilecek ortak projeler ile Türkiye-AB arasındaki bağlar daha da kuvvetlenecektir." dedi.
10.06.2020 Gündem
Aylin Cesur’dan geciken yanıt: Namaz bitti sandım
Aylin Cesur’dan geciken yanıt: Namaz bitti sandım Şehit cenazesinde yaptığı hareketle büyük tepki çeken İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.03.2020 Gündem
İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur büyük tepki çekti!
İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur büyük tepki çekti! İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki cenaze namazı esnasında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cemaatin önüne geçip fotoğraf çektirmesi tepki çekti.
3.03.2020 Gündem
TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı TBMM'de down sendromlu ve otistik bireyler için kurulan araştırma komisyonuna üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2019 Siyaset
ALS, SMA, MS ve DMD hastalarına müjde
ALS, SMA, MS ve DMD hastalarına müjde TBMM Genel Kurulunda, Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS), Spinal Müsküler Atrofi (SMA), Multipl Skleroz (MS) ve Duchenne Musküler Distrofi (DMD) ile kesin tedavisi bilinmeyen diğer hastalıkların, tedavi ve bakımlarında karşılaşılan zorluklar ile bu hastalıklara sahip kişiler ve yakınlarının yaşadıkları soruların çözümü amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kurulması kabul edildi.
5.02.2019 Gündem
Konserde fenalaşan soliste ilk müdahaleyi Demirel'in doktoru yaptı
Konserde fenalaşan soliste ilk müdahaleyi Demirel'in doktoru yaptı Isparta Genç İş adamları Derneği'nin (IGİAD) gecesinde sahneye çıkan Isparta Musiki Derneği'nin solisti Nuri Ağırbaş, konser sırasında fenalaştı. Ağırbaş'a ilk müdahaleyi geceye katılan merhum 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de doktoru olan İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ile eşi Prof. Dr. Mustafa Cesur yaptı. Başını yere çarpıp beyin kanaması geçirdiği belirlenen Ağırbaş, hastanede ameliyata alındı.
1.11.2018 Gündem
Batman şehitlerine veda...
Batman şehitlerine veda... Türkiye dün Batman'dan gelen haberle acıya boğuldu. Teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Şehit askerler Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus, Uzman Çavuş Neşet Gök, Uzman Çavuş Okan Dinçer, Uzman Çavuş Özgür Can İnce, Uzman Çavuş Ali Hekim, Uzman Çavuş Süleyman Aydın, Uzman Çavuş Uğur Göksu, Uzman Çavuş Yahya Şen son yolculuklarına uğurlandı. Şehitler için Amasya, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kırıkkale ve Samsun'da cenaze törenleri düzenlendi. Şehit askerlerden Amasyalı Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın, PKK terör örgütünün 34 yıl önce şehit ettiği ilk asker olarak kayıtlara geçen aynı adı ve soyadı taşıdığı şehit er Süleyman Aydın ile aynı kaderi paylaştı. Samsunlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun tabutuna sarılan nişanlısı Nesrin Atağ "Sana söz vermiştim ağlamayacağım" sözleri herkesi duygulandırdı.
5.10.2018 Gündem
İlk seçiminde 43 sandalye aldı
İlk seçiminde 43 sandalye aldı İYİ Parti, ilk kez girdiği milletvekili genel seçiminde kesin olmayan sonuçlara göre, açılan sandıklardaki oyların yüzde 10.1’ini alarak 43 milletvekili çıkardı
25.06.2018 Gündem
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
İYİ Parti katıldığı ilk seçimde 44 milletvekili çıkardı
İYİ Parti katıldığı ilk seçimde 44 milletvekili çıkardı İYİ Parti, ilk kez girdiği milletvekili genel seçiminde kesin olmayan sonuçlara göre, açılan sandıklardaki oyların yüzde 10.1'ini alarak 44 milletvekili çıkardı.
25.06.2018 Siyaset
Demirel'in son röportajı ortaya çıktı
Demirel'in son röportajı ortaya çıktı Geçtiğimiz hafta vefat eden 9...
29.09.2021 Gündem
İslamköy’de ‘baba’ya son görev
İslamköy’de ‘baba’ya son görev Türk siyasi tarihine damga vuran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, doğup büyüdüğü İslamköy’de uğurlandı. Toplumun her kesiminden binlerce kişi Türkiye’nin dört bir yanından gelerek törene katıldı
29.09.2021 Gündem
Baba, şapkasıyla uğurlandı
Baba, şapkasıyla uğurlandı Türkiye siyaset tarihine damga vuran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Ankara’da devletin zirvesinin bir araya geldiği tören düzenlendi. Demirel bugün İslamköy’de toprağa verilecek
29.09.2021 Gündem
‘Güniz Sokak’ta yaşayacak’
‘Güniz Sokak’ta yaşayacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Demirel’in evinin müze olacağını ve evin bulunduğu Güniz Sokak’ın adının da değişeceğini söyledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Cesur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylin cesur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.