Ayçin Tuyun: Kanser olmama vesile olan iki kadın, bir adama teşekkür ediyorum
Ayçin Tuyun: Kanser olmama vesile olan iki kadın, bir adama teşekkür ediyorum Son olarak 'Bozkır' adlı yapımda yer alan oyuncu Ayçin Tuyun, geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kemotrapi görmeye başlayan ve ameliyat olan Tuyun, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Ünlü isim, gönderisinde görenleri şaşırtan bir ifadeye yer vererek, 'kansere yakalanma sebebi' olarak gördüğü insanlara teşekkür de etti.
25.12.2023 Magazin
Oyuncu Ayçin Tuyun kanser tedavisi görüyordu! Ameliyat oldu
Oyuncu Ayçin Tuyun kanser tedavisi görüyordu! Ameliyat oldu Meme kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayçin Tuyun ameliyat oldu. Başarı bir operasyon geçiren Tuyun, 'Pes etmek yok' dedi.
14.09.2023 Magazin
Oyuncu Ayçin Tuyun peruksuz fotoğrafını paylaştı! 'Kansere inat gülümse'
Oyuncu Ayçin Tuyun peruksuz fotoğrafını paylaştı! 'Kansere inat gülümse' Bir süredir meme kanseri tedavisi gören Ayçin Tuyun, saçlarını kazıttıktan sonra peruk kullanmaya başladı. Tedavisi devam eden oyuncu, sosyal medya hesabından "Kansere inat gülümse" diyerek, peruksuz fotoğrafını yayınladı.
29.06.2023 Magazin
Ekranlara dönüyor
Ekranlara dönüyor Anne olduktan sonra oyunculuğa 3 yıl ara veren Ayçin Tuyun, “Yakın zamanda yeni bir projeyle ekranlarda olacağım” dedi.
12.08.2017 Magazin