Aycan

Aycan

Son dakika aycan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aycan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aycan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aycan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aycan gelişmeleri de dahil olmak üzere 446 aycan haberi bulunmuştur. Tüm aycan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kilis geldi. Kilis yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kilis Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kilis'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Kilis belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Kilis yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol'
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol' Fatih Karagümrük Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisi ile Bebek'te görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi Zeyd çekilen fotoğrafların silinmesini istedi, silinmeyince muhabirlerin üzerine yürüdü.
27.02.2024 Magazin
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Balya işçilerinin kavurucu sıcakta zorlu mesaisi: Günde bin ila bin 500 TL arası kazanıyorlar
Balya işçilerinin kavurucu sıcakta zorlu mesaisi: Günde bin ila bin 500 TL arası kazanıyorlar Edirne'de buğday hasadının ardından tarlalardaki sapların toplanmasıyla balya işçilerinin 45 derecede zorlu mesaisi başladı. İşçiler, yılda bu işe yaklaşık 15-20 gün ayırarak günlük bin ile bin 500 Türk Lirası kazanabiliyorlar.
18.07.2023 Ekonomi
Survivor Aycan Yanaç'tan tatil pozları!
Survivor Aycan Yanaç'tan tatil pozları! Survivor'da hem ada hayatı hem de parkurdaki performansı ile dikkatleri çeken Aycan Yanaç yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmıştı. Aycan Yanaç'ın son hali ve tatil pozları gündem oldu.
4.07.2023 Magazin
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, "Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var" dedi.
19.06.2023 Yaşam
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar İzmir'de 3 yıl önce boşanma davası açan 2 çocuğunun annesi Aycan Kıncı'yı (25) konuşmak için çağırdığı dönercide, barışma teklifini kabul etmeyince 38 yerinden bıçaklayarak yaralayan Burak Kıncı'ya (28) verilen 18 yıl hapis cezası Yargıtay'da onandı.
26.04.2023 Yaşam
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım Şırnak’ın Uludere ilçesinde boşanma aşamasındaki Mihriban Altürk’ü (31) gitar kutusuna sakladığı pompalı silahla öldürüp, kızı T.Ş.’yi (8) de yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Metin Şengil (35), “Eşimi kasten öldürmedim. Kendimden çok eşimi seviyordum. Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum. Mermileri silaha koyarken sırasını karıştırdım” dedi.
28.01.2023 Yaşam
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım   Konya'da, 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk (26)  ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığı davanın duruşmasında, "'Sıvının zarar verebileceğini bilmiyordum. Küfür ediyordu. Susturmak için bir anlık öfkeyle attım" dedi. 
16.01.2023 Yaşam
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5 yılın ardından yeni başladı. İzdivaç programının yayınlanmasıyla en çok konuşulan konu başlıklarından olmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ardından Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının hangi kanalda ise izlemek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öykü Serter'in sunduğu Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda, hangi günlerde, saat kaçta yayınlanıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimlerdir?
15.12.2022 Televizyon
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyayı salladı!
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyayı salladı! Survivor’daki performansıyla adından sıkça söz ettiren Aycan Yanaç, göğüs dekolteli pozlarıyla ortalığı salladı.
6.12.2022 Magazin
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine''
Survivor Aycan Yanaç sosyal medyanın diline düştü! 'Yazık ettin kendine'' 2020 ve 2022 yılında katıldığı Survivor ile tanınırlığını arttıran güzel futbolcu Aycan Yanaç, değişimiyle sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Daha önce botoks yaptırdığı anları takipçileriyle paylaşan Yanaç'ın son haline yorum yağdı.
10.11.2022 Magazin
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme Konya'da "Su sayacına bakacağız" diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk'ün (26) hakkında, savcılıkça iddianame hazırlandı. İddianamede Türk için 'canavarca hisle ve tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
5.11.2022 Yaşam
Annesini sokakta taciz eden adamı öldürdü! Kızı sanıktan şikayetçi olmadı: 'Babamın sapık hareketleri vardı'
Annesini sokakta taciz eden adamı öldürdü! Kızı sanıktan şikayetçi olmadı: 'Babamın sapık hareketleri vardı' Ankara'nın Mamak ilçesinde 33 yaşındaki Yusuf Şavur, annesine sokakta tacizde bulunduğunu iddia ettiği 60 yaşındaki Ramazan Dörttaş'ı darbederek öldürdü. Şavur'un tutuklu yargılanmasına başlandı. Duruşmaya müşteki olarak katılan Ramazan Dörttaş'ın kızı Aycan D. sanıktan şikayetçi olmadığını belirtti. İşte detaylar...
28.10.2022 Yaşam
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın'
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın' Survivor 2020 ve Survivor All Star 2022 sezonlarında yer alan Aycan Yanaç, sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Survivor 2020 döneminde Instagram takipçisi en çok yükselen yarışmacılardan biri olan Yanaç, şimdilerde pozlarıyla konuşuluyor. Yanaç, son pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
21.09.2022 Magazin
Şebnem Şirin davasında beklenen karar çıkmadı
Şebnem Şirin davasında beklenen karar çıkmadı Denizli'de gıda mühendisi sevgilisi Şebnem Şirin'i (25) bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık Furkan Zıbıncı'nın (25) yargılandığı davanın bugün görülen duruşmasında karar çıkması beklenirken, sanık avukatı daha önceden duruşmaya katılmayacağını belirtip sağlık raporu verdiği için mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.
9.09.2022 Yaşam
Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç beyaz bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti!
Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç beyaz bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti! Aycan Yanaç Survivor 2020 ve Survivor 2022 All Star sezonlarına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. Programda tavırları ve performansıyla dikkat çeken yarışmacı, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla öne çıkıyor.
17.08.2022 Magazin
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atmıştı! 1 gün önce keşif yapmış
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atmıştı! 1 gün önce keşif yapmış Konya'da, 'Su sayacına bakacağız' diyerek açtırdığı kapıdan Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk'ün (26), olaydan 1 gün önce, eski nişanlısının çalıştığı markete giderek çevreyi ve iş yerini gözleyip, keşif yaptığı ortaya çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarıyla keşfi belirlediklerini söyleyen, Küçüktekin'in avukatı Aycan Ceylan, "Kamera kayıtlarında saldırganın, müvekkilime yönelik bu eylemi tasarladığı açıkça görülmektedir" dedi.
30.06.2022 Yaşam
'Su sayacına bakacağız' diyerek kapıyı açtırdı, eski nişanlısına dehşeti yaşattı!
'Su sayacına bakacağız' diyerek kapıyı açtırdı, eski nişanlısına dehşeti yaşattı! Konya'nın Çumra ilçesinde Sözleşmeli Er Sabit Türk (26), 1,5 yıl önce ayrıldığı nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne yanıcı sıvı kimyasal madde attı. Ağır yaralanan Küçüktekin, Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrasında kaçan ve polis ekiplerince gözaltına alınan Sabit Türk, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Merve Küçüktekin, "Kapı çaldı, 'Kim o' diye seslendim. Bana 'Su saatine bakacağız abla' dedi. Kapıyı açar açmaz elindeki şişenin içerisindeki sıvıyı yüzüme doğru fırlattı" dedi.
22.06.2022 Yaşam
Furkan Zıbıncı tarafından katledilen Şebnem Şirin davasında flaş gelişme! Savcı indirimsiz müebbet istedi
Furkan Zıbıncı tarafından katledilen Şebnem Şirin davasında flaş gelişme! Savcı indirimsiz müebbet istedi Denizli'de gıda mühendisi sevgilisi Şebnem Şirin'i (25) bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık Furkan Zıbıncı'nın (25) yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Zıbıncı'ya, Şirin'e 'tasarlayarak' ve 'canavarca hisle, eziyet çektirerek' öldürdüğü gerekçesiyle indirim yapılmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi istenmesini, salondakiler ayağa kalkıp, uzun süre alkışladı.
17.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Aycan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aycan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.