Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Avukatlar Günü' mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Avukatlar Günü' mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, "Hukuk sisteminin en önemli unsurlarından biri olan, hak arayışına rehberlik eden, adaletin tecelli etmesine katkı veren tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
5.04.2022 Siyaset
Avukatlar Günü ne zaman ilan edildi, nasıl başladı? 5 Nisan Avukatlar günü mesajları resimli, kısa, anlamlı seçenekler ile avukatlar günü!
Avukatlar Günü ne zaman ilan edildi, nasıl başladı? 5 Nisan Avukatlar günü mesajları resimli, kısa, anlamlı seçenekler ile avukatlar günü! Avukatlar Günü mesajları 2021 hakkındaki aramalar artarken, adaletin temsilcileri avukatların gününün ne zaman ilan edildiği de arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. 5 Nisan 1958 yılından beri kutlanan Avukatlar Günü mesajları ile günün tarihine ilişkin detayları haberimizde derledik. Resimli, anlamlı, kısa, yazılı Avukatlar Günü mesajları ve sözleri 2021…
5.04.2021 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den "Avukatlar Günü" mesajı
Adalet Bakanı Gül'den "Avukatlar Günü" mesajı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Avukatların mesleki sorunlarına çözüm bulmayı ve savunmanın imkanlarını güçlendirmeyi, güven veren ve erişilebilir adalet hedefimizin tabii bir parçası olarak görüyoruz." ifadesini kullandı.
4.04.2020 Siyaset
‘Vatandaşımız olamazlar’
‘Vatandaşımız olamazlar’ Erdoğan, “Terör örgütünün yandaşlarını devre dışı bırakmak için vatandaşlıktan çıkartma dahil gereken tüm önlemleri almakta kararlıyız. Bunlar vatandaşımız dahi olamazlar” dedi
29.09.2021 Gündem