Avşa

Avşa

Son dakika avşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 avşa haberi bulunmuştur. Tüm avşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, olası Marmara depreminde en kötü senaryoya ilişkin bilgileri verdi. Avşa açıklarında 4 büyüklüğünde meydana gelen depremi işaret eden Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2023 Gündem
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı
28.07.2023 Haber
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm'
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm' Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı.
28.07.2023 Yaşam
Kuvvetli rüzgar bir anda başladı! Sandallar battı
Kuvvetli rüzgar bir anda başladı! Sandallar battı Balıkesir'in tatil yörelerinden Avşa Adası'nda kuvvetli rüzgar nedeniyle 5 sandal battı. Vatandaşların kıyafetleriyle denize girip dalgalara kapılan sandallarını kurtarma çalışmaları cep telefonu ile görüntülendi.
1.09.2022 Yaşam
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı…
Dolu mu yağacak? Dolu uyarısı yapılan iller hangileri? AKOM dolu uyarısı… Dolu yağacak mı, dolu uyarısı yapılan iller hangileri? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan yapılan açıklamada, İstanbul bugün öğle saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği, saat 22.00’e kadar etkili olması beklenen yağışla birlikte bazı bölgelerde dolu yağışına karşı tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.
24.08.2022 Yaşam
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı AFAD ve Meteoroloji'den son dakika yağmur açıklaması geldi. İstanbul dahil birçok il için alarm verildi. Meteoroloji radar görüntüsünde ortaya çıktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) 11 il için yarın etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da sağanak yağış yer yer etkili olmaya başladı. Öte yandan kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından Bilecik'te kapalı otoparkta yer kalmazken, araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar tüm önlemleri aldı. "Umarım tahminim gerçekleşmez" diyen CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi.
24.08.2022 Gündem
Meteoroloji'den turuncu ve sarı kodlu uyarı! AKOM duyurdu: İstanbul'a dolu ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor...
Meteoroloji'den turuncu ve sarı kodlu uyarı! AKOM duyurdu: İstanbul'a dolu ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor...   Meteoroloji günlerdir birçok ili kuvvetli yağışa karşı uyarıyor. Bugün de 11 kentte kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
24.08.2022 Gündem
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem
Dokuz günlük bayram tatili sahillerde nüfusu patlattı!
Dokuz günlük bayram tatili sahillerde nüfusu patlattı! Kurban Bayramı'nda tatilcilere sahil bölgelerine akın etti. Dokuz günlük bayram tatilinde büyük bayram göçü yaşanırken kentlerdeki nüfus sahillerde buluştu. Bodrum’un 188 binlik nüfusu 1 milyona dayandı. Çeşme’de nüfus 20 kat, Kemer’de 3.5 kat, Şarköy’de sekiz kat arttı.
13.07.2022 Gündem
Avşa, Ekinlik ve Marmara Adası'na bayramda ziyaretçi akını; nüfus 20 kat arttı
Avşa, Ekinlik ve Marmara Adası'na bayramda ziyaretçi akını; nüfus 20 kat arttı Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa, Ekinlik ve Marmara Adası, Kurban Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğradı. 10 bin 148 olan 3 adadaki toplam nüfusun 200 bine yaklaştığını belirten Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, "Bayramdan sonra da turistleri adalarımıza bekliyoruz" dedi.
12.07.2022 Yaşam
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı Bursa'da beton mikseri ile 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybetti. Kazaya neden olan beton mikseri sürücüsü Erol Yılmaz'ın ise direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ve olay yerinde öldüğü öğrenildi. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kız ise yaralandı.
20.06.2022 Yaşam
Bursa'da tek motorlu uçak evlerin arasına düştü! 2 pilot hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak evlerin arasına düştü! 2 pilot hayatını kaybetti Alınan son dakika haberine göre Bursa'da merkez Osmangazi ilçesinde, Yunuseli havaalanına yakın bir bölgede tek motorlu uçağın evlerin arasına düştüğü bildirildi. Çok sayıda ekip sevk edildi. Bursa'da tek motorlu çağın düşmesi sonucu pilot Furkan Otkum ve eğitim alan Murat Avşa hayatını kaybetti. Düşen uçağın çevresinde bulunan araçlar ve bazı evler hasar gördü.
25.04.2022 Yaşam
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı?
Midyeci Ahmet'in intikamı! Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? Sosyal medya 'Midyeci Ahmet' olarak bilinen Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi arasındaki anlaşmazlığı konuşuyor. Ahmet Çiçek ile eski eşi Deniz Çelebi, anlaşmalı boşandıktan sonra Midyeci Ahmet Beşiktaş Şubesi’ni, Deniz Çelebi'ye devretmiş, devir gerçekleştikten hemen sonra da bu yerin hemen karşısına aynı isimle şube açıp bu şubeyle ilişkisinin kalmadığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Eski eş Deniz Çelebi yapılanların karalama kampanyası olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. DHA, Midyeci Ahmet’in eski eşi Deniz Çelebi ile konuştu. Peki, Midyeci Ahmet olayı nedir? Midyeci Ahmet eşi Deniz Çelebi’ye ne yaptı? İşte Midyeci Ahmet Çiçek hakkındaki iddialar!
6.04.2022 Gündem
Tekirdağ'da fırtına ve kar! Eğitim uçuşları ile deniz seferleri iptal edildi
Tekirdağ'da fırtına ve kar! Eğitim uçuşları ile deniz seferleri iptal edildi Tekirdağ'da, kar yağışı ile birlikte tam fırtına etkili oldu. Çorlu Atatürk Havalimanı'ndan eğitim uçuşları ile Marmara Denizi'nde feribot seferleri iptal edildi.
12.01.2022 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada’ya tüm feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada ve Bozcaada’ya tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'de Kuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada'ya 2 gündür feribot seferi yapılamıyor. Kar yağışı ve fırtına nedeniyle bugün taşımalı ve köy okullarında yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. Eğitim, bugün EBA üzerinden yapılacak.
12.01.2022 Gündem
Deniz ulaşımına 'poyraz' engeli
Deniz ulaşımına 'poyraz' engeli Tekirdağ'da etkili olan poyraz nedeniyle adalara yapılması planlanan feribot seferleri durduruldu, gemiler ise açıkta demirlendi.
11.01.2022 Yaşam
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıktı. Kentte çok sayıda yerde çatılar uçtu. Bakan Koca yaralılarla ilgili son durumu bildirdi. AFAD'dan yapılan açıklamada da "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı. Öte yandan İstanbul'daki fırtına kabusunda yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Esenyurt'ta, Elif Şanver isimli kadın, şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altından çocuğunu kurtardı ama kendisi hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...
29.11.2021 Gündem
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor Fırtına Türkiye'yi vurdu. Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağ'da önceki günden bu yana devam eden rüzgar, bugün de etkisini artırdı. İstanbul'da rüzgarın etkisiyle araçların üzerine çamur yağarken, İzmir'de deniz taştı. Arnavutköy'de uçan çatı ise mahalleliye büyük panik yaşattı.
29.11.2021 Yaşam
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yarın gerçekleştirilecek bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti.
6.09.2021 Gündem
Avşa Adası'nda yangın! Belediye başkanı duyurdu
Avşa Adası'nda yangın! Belediye başkanı duyurdu Balıkesir'in ada olan Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası'nda orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı helikopterin havadan yaptığı müdahale ile kontrol altına alındı.
23.07.2021 Yaşam
Bayram tatilinde Marmara'daki adaların nüfusu 15 kat arttı
Bayram tatilinde Marmara'daki adaların nüfusu 15 kat arttı Marmara Denizi'ndeki adalar, Kurban Bayramı'nda tatilcilerin akınına uğradı. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, toplam nüfusu 15 bin olan Avşa, Marmara ve Ekinlik adalarının nüfusunun 15 kat arttığını söyledi.
21.07.2021 Gündem
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı
İDO, Tekirdağ'da adalara sefer başlattı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Tekirdağ, Marmara ve Avşa adalarına sefer başlattı. İDO, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri de adalara sefer yapacak.
2.07.2021 Ekonomi
Balıkesir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti!
Balıkesir'de sağanak ve fırtına hayatı felç etti! Balıkesir'in Marmara ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı, bazı ağaçlar devrildi. Ekinlik Adası'nda ise sahilde yağmur sularının denizle birleştiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.06.2021 Yaşam
Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'de Kuzey Ege Denizi'nde yoğun kar yağışının ardından poyraz fırtınasının etkisini sürdürmesi nedeniyle Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi.
15.02.2021 Gündem
Meteoroloji 'den kritik uyarı! Yoğun kar yağışı
Meteoroloji 'den kritik uyarı! Yoğun kar yağışı Türkiye'nin birçok yerinde yoğun kar yağışı etkili olurken meteoroloji genel müdürlüğü buzlanma ve don olayları hakkında da uyarıda bulundu.
14.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.