Aurelien Muller

Aurelien Muller

Son dakika Aurelien Muller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aurelien Muller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aurelien Muller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aurelien Muller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aurelien muller gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 aurelien muller haberi bulunmuştur. Tüm aurelien muller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise’nin sansürlenen klibi 100 milyon izlenmeyi geçti
Hadise’nin sansürlenen klibi 100 milyon izlenmeyi geçti Hadise'nin RTÜK tarafından sansürlenen Sıfır Tolerans şarkısının klibi internette 100 milyondan fazla izlendi.
22.06.2018 Magazin
Miami'de romantik tatil!
Miami'de romantik tatil! Amerika’ya giden Hadise, New York’ta buluştuğu sevgilisi Aurelien Muller’le Miami’de baş başa tatile çıktı.
1.04.2018 Magazin
Hadise'den unutulmaz konser
Hadise'den unutulmaz konser Hadise, Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı
18.03.2018 Magazin
Önceki klibi müstehcen bulununca...
Önceki klibi müstehcen bulununca... Bir önceki klibi müstehcen sahneler içerdiği gerekçesiyle yasaklanan Hadise, yeni klibinde montla kamera karşısına geçti.
15.03.2018 Magazin
Ayrılık sessizliği
Ayrılık sessizliği Hadise, kardeşleri Hülya ve Derya ile yurt dışından gelen yabancı misafirlerini Arnavutköy Zıpkın Balık’ta ağırladı.
29.12.2017 Magazin
Aşka fransız kalmadı
Aşka fransız kalmadı Hadise’nin klip aşkı gerçek oldu. Popçu, Fransız manken Aurelien Muller ile birlikte olmaya başladı. Ablası Hülya Açıkgöz, “Birbirlerini tanıma aşamasındalar. Neden olmasın” dedi
1.12.2017 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Hadise'ye sansür!
Acun Ilıcalı'dan Hadise'ye sansür! Şarkıcı Hadise’nin Fransız manken Aurelien Muller ile çektiği yeni klibi O Ses Türkiye stüdyosunda yayınlandı.
13.11.2017 Magazin
Sahte değil organik
Sahte değil organik Hadise’nin ‘Sıfır Tolerans’ şarkısının klibi yayınlandığı ilk gün Youtube üzerinden 2 milyon 600 bin izlenme oranına ulaştı.
11.11.2017 Magazin
Hadise'den olay klip! Yatak görüntüleri çok konuşulacak
Hadise'den olay klip! Yatak görüntüleri çok konuşulacak Hadise daha klibini yayınlamadan konuşulmaya başladı. Yakışıklı oyuncu Aurelien Muller ile kamera karşısına geçen Hadise, olay yaratacak yatak sahnelerine imza attı.
9.11.2017 Magazin
Evinden böcek çıktı
Evinden böcek çıktı Hadise “Murat Boz’un Bodrum’daki evine böcek yerleştirmişler. Aradım. Çok üzgün. Bu işin peşini bırakmayacak” dedi
8.11.2017 Magazin
Hadise ile o isim el ele poz verdi!
Hadise ile o isim el ele poz verdi! Adı O Ses yarışmacısı Dodan Özer ile anılan Hadise, yeni klibinde sevgilisi rolünde oynattığı Aurellien Muller ile kamera karşısına el ele geçti.
8.11.2017 Magazin
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi...
Ve ortaya çıktı! İşte Hadise'nin sevgilisi... Hadise, bir arkadaşının düğünü için ABD'ye gitti, Muller de onun peşinden... İkilinin New York'ta iki gün romantik bir tatil yaptığı iddia ediliyor.
1.11.2017 Magazin
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları FIFA, 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek 32 takımın nihai kadrosunu onadı
5.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aurelien Muller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aurelien muller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.