Ateş Açıldı

Ateş Açıldı

Son dakika ateş açıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ateş açıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ateş açıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateş Açıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateş açıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.596 ateş açıldı haberi bulunmuştur. Tüm ateş açıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İletişim Başkanlığı'ndan İsrail'e yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan İsrail'e yalanlama İsrail devletinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'Gazzeli sivillere Filistinli silahlı kişiler tarafından ateş açıldı' iddialarına iletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yanıt verildi.
20.03.2024 Gündem
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti İzmir'de, raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda Çetin Ermiş (71) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
19.03.2024 Gündem
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
İstanbul'da müzikholde silahlı kavga! 2'si polis 5 yaralı
İstanbul'da müzikholde silahlı kavga! 2'si polis 5 yaralı Sarıyer'de bir müzikholde çıkan kavgaya müdahale eden polis ekiplerine silahla ateş edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 2'si polis 5 kişi yaralandı.
24.01.2024 Gündem
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu Büyükçekmece'de ihbara giden polis memuru Cihat Ermiş içeriden açılan ateşle şehit oldu. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki saldırganın 32 suç kaydının olduğu belirtildi. Polis memuru Cihat Ermiş'i tabancayla vurarak şehit eden 20 yaşındaki şüpheli Muhammet Berke Çorak'ın adeta bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. İlk suçunu 2017 yılında işleyen Çorak'ın uyuşturucu, gasp yaralama, hırsızlık gibi suçlardan 32 kaydı olduğu belirlendi.
9.10.2023 Gündem
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, adliyenin karşısındaki bir restoranın üst katında oturan ve bugün davaları olduğu öğrenilen bir gruba dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
25.09.2023 Gündem
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi Kağıthane'de uyuşturucu satıcılarının kaldığı bir adrese operasyon yapan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda polis memuru Hakan Telli şehit olurken, 1 polis memuru ağır yaralandı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 1'i ölü, 1'i ise yaralı olarak; toplam 4 kişi yakalandı. Operasyon sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş olay yerine gelerek incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.
25.08.2023 Yaşam
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
7 bela Taner Beyoğlu'nda öldürüldü! Polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmıştı
7 bela Taner Beyoğlu'nda öldürüldü! Polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmıştı Beyoğlu'nda motosikletten ateş edilerek öldürülen kişinin, '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı olduğu ortaya çıktı. Bir çok olaya karışan Şanlı son olarak polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmasıyla gündeme gelmişti.
7.08.2023 Gündem
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı?
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı? 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi yaşanan tarihi yayının perde arkasını gazeteci Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında anlattı.
15.07.2023 Gündem
Komşu vahşeti! Aileye ateş açtı, 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Komşu vahşeti! Aileye ateş açtı, 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Fransa’da evinin bahçesinde oyun oynayan 11 yaşındaki kız çocuğu, komşusunun av tüfeğiyle ateş açması sonucu hayatını kaybetti.
12.06.2023 Dünya
Türk balıkçılara silahlı saldırı; 2 yaralı
Türk balıkçılara silahlı saldırı; 2 yaralı Adana'nın Karataş ilçesinden denize açılan balıkçılara, açık denizde Suriyelilere ait olduğu iddia edilen tekneden ateş açıldı. Saldırıda balıkçılar Behzat Genç ile Mahmut Erol yaralandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, yaralı balıkçıları Hatay'ın Samandağ ilçesine getirildi.
28.05.2023 Gündem
Türkiye’nin Sudan Büyükelçilik aracına ateş açıldı
Türkiye’nin Sudan Büyükelçilik aracına ateş açıldı Türkiye’nin Sudan Büyükelçisi İsmail Çobanoğlu’nun aracına ateş açıldı. Diplomatik kaynaklar olayı doğrularken, can kaybının olmadığı duyuruldu.
6.05.2023 Dünya
Türkiye'nin tahliye uçağına Sudan'da ateş açıldı
Türkiye'nin tahliye uçağına Sudan'da ateş açıldı Çatışmaların devam ettiği Sudan’da mahsur kalan Türk vatandaşlarını tahliye görevi için Wadi Sayidna’ya giden C-130 tahliye uçağına hafif silahla ateş açıldı.
28.04.2023 Dünya
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı Tekirdağ’da bayram sebebiyle çocuklara şeker dağıtan polislere ateş açıldı.
23.04.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: Saldırılar Türkiye demokrasisine yapılmıştır
Numan Kurtulmuş: Saldırılar Türkiye demokrasisine yapılmıştır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul'da AK Parti bürosuna yapılan saldırıyla ilgili, "Saldırılar sadece AK Parti’ye yapılmış bir saldırı değildir, Türkiye demokrasisine karşı yapılmış bir saldırıdır." dedi.
22.04.2023 Gündem
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na silahla ateş açıldı. İl başkanlığının camlarına iki kurşun isabet ettiği belirlendi. Olayın ardından İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, saldırı hakkında re'sen soruşturma başlatıldığını açıkladı.
31.03.2023 Gündem
Restoranda 'hesap' cinayeti! Sanığın ifadesi ortaya çıktı: 'Sizi buraya gömeceğiz' dediler
Restoranda 'hesap' cinayeti! Sanığın ifadesi ortaya çıktı: 'Sizi buraya gömeceğiz' dediler Burdur'un Bucak ilçesinde hesap tartışmasında Esat Kani'yi (30) öldürüp, 2 arkadaşını da yaralayan restoran sahibinin oğlu Aliihsan Tolunay Yılmaz, ilk duruşmadaki savunmasında, "Arabalara doğru giden birisi, 'Emanetleri getirin, sizi buraya gömeceğiz, öldüreceğiz' dedi. Bunun üzerine iş yerindeki av tüfeğini alıp, hedef gözetmeksizin yere doğru birkaç el ateş ettim" dedi.
28.02.2023 Yaşam
Kudüs'te bir saldırı daha! 2 kişi öldü
Kudüs'te bir saldırı daha! 2 kişi öldü Kudüs'te düzenlenen saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. İsrail polisi olayın 'terör saldırısı' olduğunu duyurdu.
28.01.2023 Dünya
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı Gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. - İzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki kişi, bilgisayar oyunu oynadığı sıradan talihsiz şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Yaşam
Düğün sonrası kurşun yağmuru!
Düğün sonrası kurşun yağmuru! Küçükçekmece'de gece saatlerinde düğün salonundan çıkan kişilerin bulunduğu otomobile uzun namlulu silah ve tabancalarla saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası çok sayıda kurşunun isabet ettiği iki otomobilde bulunan 3 kişi yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırının hemen ardından düğün salonundan korku ile çıkan davetliler güvenlik kamerasına yansıdı.
15.01.2023 Yaşam
Başakşehir’de polis ekiplerine silahlı saldırı: 1 polis yaralı
Başakşehir’de polis ekiplerine silahlı saldırı: 1 polis yaralı Başakşehir’de polis ekiplerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis memuru yaralandı.
13.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ateş Açıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateş açıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.