Atatürk Köprüsü

Atatürk Köprüsü

Son dakika Atatürk Köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atatürk Köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atatürk Köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 743 atatürk köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm atatürk köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı  Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, yaklaşık 40 gün sürecek bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı. Köprü girişine beton bariyerler yerleştirilirken, iş makineleri de köprüdeki yerini aldı.
13.08.2023 Gündem
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek Yeni Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek çalışma yapılacak. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın ilk etabı, 13 Ağustos pazar gece 00.00'da başlayacak. Tramvay seferi hariç olmak üzere, 40 gün boyunca trafik akışı alternatif güzergahlarla sağlanacak.
11.08.2023 Gündem
Atatürk Köprüsü araç ve yaya trafiğine kapatıldı
Atatürk Köprüsü araç ve yaya trafiğine kapatıldı Atatürk Köprüsü (Unkapanı Köprüsü) bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 00.30 itibarıyla yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Atatürk Köprüsü saat 04.30'da yeniden trafiğe açılacak.
15.06.2022 Yaşam
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler?
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler? Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar araştırılıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta İstanbul Yarı Maratonu düzenlenecek. İstanul’da hafta sonu trafiğe çıkacak vatandaşlar İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle cumartesi ve pazar günü hangi yolların kapalı olduğunu sorguluyor. İşte 26 Mart Cumartesi ve 27 Mart Pazar maraton nedeniyle kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
26.03.2022 Yaşam
Unkapanı Köprüsü nerede, açık mı? Unkapanı köprüsü ne zaman, kaç yılında yapıldı, tarihçesi?
Unkapanı Köprüsü nerede, açık mı? Unkapanı köprüsü ne zaman, kaç yılında yapıldı, tarihçesi? Unkapanı Köprüsü yine ayrıldı. Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktalarında yine ayrılma yaşandı. Köprü trafiğe kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü nerede? Unkapanı köprüsü ne zaman, kaç yılında yapıldı?
12.03.2022 Yaşam
Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek?
Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek? İstanbul Unkapanı Köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma meydana geldi. Unkapanı Köprüsü yaşanan sorun nedeniyle trafiğe kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek? Unkapanı Köprüsü ne zaman yapıldı? İşte detaylar…
11.03.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, düzenlenecek olan "N Kolay Maratonu" nedeniyle pazar günü bazı yolların belirli saatlerde trafiğe kapatılacağı duyuruldu.
2.04.2021 Gündem
İstanbul'da Formula 1 nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da Formula 1 nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da düzenlenecek Formula 1 yarışlarının tanıtımı ve tanıtım filmi çekimleri için 9-10 ve 11 Kasım tarihlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.
8.11.2020 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar bugün kapalı...
İstanbullular dikkat! Bu yollar bugün kapalı... Vodafone İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.
20.09.2020 Gündem
Ayasofya Camii'ne nasıl gidilir? Ayasofya ulaşım bilgileri...
Ayasofya Camii'ne nasıl gidilir? Ayasofya ulaşım bilgileri... Ayasofya Camii bugün ibadete açılıyor. Ayasofya Camii'nin açılışına ilişkin tedbirler alındı. Ayasofya Camii'nin ibadete açılışı nedeniyle İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü İstanbul'da bazı yolların kapalı olacağını bildirdi. Cuma namazını da Ayasofya Camii’nde namaz kılmak isteyenler Ayasofya ulaşım bilgilerini merak ediyor. Peki, Ayasofya Camii'ne nasıl gidilir? Ayasofya ulaşım bilgileri...
24.07.2020 Gündem
Ayasofya Camii açılışı için İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatılacak
Ayasofya Camii açılışı için İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Ayasofya Camii açılışı için kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.
22.07.2020 Gündem
Yasaksız ilk hafta sonunda Galata Köprüsü'ne balık tutmaya koştular
Yasaksız ilk hafta sonunda Galata Köprüsü'ne balık tutmaya koştular Corona virüsle mücadele kapsamında getirilen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının sona erdirilmesiyle birlikte, balık tutkunu vatandaşlar Galata Köprüsü'ne akın etti. İki ay aranın ardından hafta sonu balık tutabilmenin keyfini yaşayan balıkçılar, balık azlığından şikayet etti.
6.06.2020 Yaşam
Patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu
Patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu Fatih'te İETT otobüsüne tutunarak paten kayan gençler görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Tehlikeye aldırmadan akan trafiğe karışan patenli gençler, hem kendilerinin hem de sürücülerin hayatını tehlikeye attı.
1.04.2019 Yaşam
Atatürk, Galata ve Haliç Metro köprüleri gece deniz trafiğine  açılacak
Atatürk, Galata ve Haliç Metro köprüleri gece deniz trafiğine açılacak Atatürk (Unkapanı), Galata ve Haliç Metro köprülerinin gece deniz trafiğine açılacağı bildirildi.
10.12.2018 Gündem
Unkapanı Atatürk Köprüsü'nde kaza! Trafik kilit...
Unkapanı Atatürk Köprüsü'nde kaza! Trafik kilit... Atatürk Köprüsü girişi Unkapanı yönünde bir otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Takla atan aracın alev alması üzerine diğer sürücüler yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. 1 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor.
21.11.2018 Yaşam
Kötü haber geldi! Cansız bedeni bulundu
Kötü haber geldi! Cansız bedeni bulundu Mersin’in Silifke ilçesinde Göksu ırmağına atlayan genç kızın cesedi 6 gün sonra bulundu.
18.10.2018 Yaşam
Feride kayıp
Feride kayıp Mersin’in Silifke ilçesinde Göksu Nehri’ne atladığı iddia edilen Feride Y.’yi (25) arama çalışmaları sürdürülüyor.
14.10.2018 Yaşam
Unkapanı Köprüsü 4 saat boyunca kapalı
Unkapanı Köprüsü 4 saat boyunca kapalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Köprüsü'nün (Unkapanı) 9 Ekim Salı saat 00.30 - 04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacağını açıkladı.
8.10.2018 Gündem
Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı
Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı Yeni Galata Köprüsü bakım çalışmaları dolayısıyla saat 01.30 ile 04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatıldı
4.09.2018 Gündem
Yeni Galata Köprüsü çalışma nedeniyle 4 Eylül'de trafiğe kapatılacak
Yeni Galata Köprüsü çalışma nedeniyle 4 Eylül'de trafiğe kapatılacak Yeni Galata Köprüsü bakım çalışmaları sebebiyle 4 Eylül 2018 Salı günü saat 01.30 ile 04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak, deniz trafiğine açılacak.
31.08.2018 Gündem
Atatürk ve Galata köprüleri trafiğe kapatılacak
Atatürk ve Galata köprüleri trafiğe kapatılacak Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Atatürk (Unkapanı) Köprüsü, yarın saat 00.30'dan 04.30'a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.
13.08.2018 Gündem
Haliç'teki 3 köprü yarın gece bir süreliğine kapatılacak
Haliç'teki 3 köprü yarın gece bir süreliğine kapatılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yapılacak bakım onarım çalışması ve deniz trafiği nedeniyle yarın gece Haliç üzerindeki Yeni Galata Köprüsü, Atatürk Köprüsü ve Haliç Metro Köprüsü'nün, yarın gece 1 ile 4 saat arasında değişen sürelerle araç ve yaya trafiğine kapatılacağı duyuruldu.
6.08.2018 Gündem
Haliç'teki iki köprü bir süre trafiğe kapatılacak
Haliç'teki iki köprü bir süre trafiğe kapatılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Köprüsü (Unkapanı), bakım onarım çalışmalarından dolayı 24 Mayıs 2018 Perşembe 00.30'dan 04.30'a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.
23.05.2018 Gündem
Atatürk ve Galata Köprüleri bu gece trafiğe kapanacak
Atatürk ve Galata Köprüleri bu gece trafiğe kapanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Atatürk ve Galata köprülerinin bu gece deniz trafiğine açılacağını, bu nedenle köprünün araç trafine kapanacak oluşu nedeniyle sürücü ve yayaların alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiğini duyurdu.
18.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.