Atama Takvimi

Atama Takvimi

Son dakika atama takvimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atama takvimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atama takvimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atama Takvimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atama takvimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 atama takvimi haberi bulunmuştur. Tüm atama takvimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
6.05.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak öğretmen atamalarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Mart ayıyla öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı için beklentiler arttı. Bakan Tekin'in "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız." açıklamasında bulunmuştu. Söz konusu açıklamanın ardından “2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya çalışıyor.
16.03.2024 Gündem
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı?
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.
9.03.2024 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı?
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2024 öğretmen atamaları branş ve kadro dağılımı beklenirken, öğretmen atama takvimi için bekleyiş sürüyor. Bakan Yusuf Tekin, olabilecek en yüksek oranda öğretmen atamasının müjde geçtiğimiz haftalarda vermişti. Sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, ilköğretim matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi gibi farklı branşlarda atama bekleyen öğretmenler, yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? Sorusuna yanıt arıyor. Pek, öğretmen ataması 2024 ne zaman?
7.03.2024 Gündem
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman?
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl belirlenen yönetici atama takvimi atama yönetmeliğinin açıklanmasının ardından sorgulanamaya başlandı. Yönetici atama takvimi ile birlikte öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi de belli oluyor.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı? DİKAB Öğretmenliği Son 3 yılda toplamda 6.657 kontenjan alarak en yüksek kontenjan alan dördüncü bölüm. En düşük 2022 KPSS atama puanı 78,75. Peki, DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı?
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Öğretmen atama takvimi duyuruluyor. Bilindiği gibi en son Mayıs ayında alımlar gerçekleşmişti. Peki, MEB 2024 Öğretmen ataması ne zaman, kadro dağılımı ve branş sıralaması açıklandı mı?
25.02.2024 Gündem
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024 Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak, yönetici atama yönetmeliği değişecek mi 2024?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024 Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak, yönetici atama yönetmeliği değişecek mi 2024? Milli Eğitim Bakanlığı 2024 Yeni Yönetici Atama Takvimi’nin belli olmasının ardından MEB atama yönetmeliğinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. MEB yönetici atama yönetmeliğinin Resmi Gazete’ye iletildiği belirtildi. Peki, MEB yönetici atama yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girecek? Yönetici atama yönetmeliği değişecek mi, MEB yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak Kabine toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınacak. On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe'de olacak. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.
12.02.2024 Galeri
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024 Öğretmen atama takvimi, adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanı'nı Yusuf Tekin, 2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacaklarını açıklamıştı. Eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları 2024 öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyor. Peki, Atama takvimi ne zaman açıklanır 2024, öğretmen atama takvimi yayınlandı mı? Öğretmen atama takvimi açıklandı mı, kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?
3.02.2024 Çalışma Hayatı
İLK DEFA YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI 2023 | Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 açıklandı mı, ilk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İl il müdür yardımcılığı sonuçları
İLK DEFA YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI 2023 | Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 açıklandı mı, ilk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İl il müdür yardımcılığı sonuçları İlk defa yönetici atama sonuçları 23 EKİM 2023 için aramalar hızlandı. Adaylar okullara müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları sorgulama süresine başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okullara ilk defa müdür ve müdür yardımcısı atamaları için yapılan görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri aracılığıyla duyurmaya devam ediyor. Bu sürecin sonuçları, bazı iller tarafından erişime açıldı. Peki, İlk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İşte Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 - il il güncel liste…
23.10.2023 Memur
MEB yer değiştirme takvimi yayınlandı!
MEB yer değiştirme takvimi yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği ile mazerete bağlı atama takvimi yayımlandı.
14.06.2023 Memur
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023!
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023! MEB il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman, öğretmen tayin takvimi açıklandı mı? MEB tayin takvimi 2023 ile ilgili aramalar Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ilk duyurusunu atama bekleyen öğretmenler için yapmasının ardından yoğunluk kazandı. Peki, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? MEB tayin takvimi açıklandı mı?
13.06.2023 Memur
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman, öğretmen atamaları tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2023 Çalışma Hayatı
(Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 2023 e devlet sorgulama ekranı) Mülakat sonuçları açıklandı mı, öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta açıklanacak?
(Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 2023 e devlet sorgulama ekranı) Mülakat sonuçları açıklandı mı, öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta açıklanacak? Öğretmenlik mülakat sonuçları 2023 sorgulaması gündem olmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz günlerde 45 bin öğretmen alımına ilişkin atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımına ilişkin bilgi vermiş ve atama takvimini paylaşmıştı. Sözleşmeli öğretmenlik başvurularının alınmasının ardından mülakatlar gerçekleştirildi. Mülakat sürecini tamamlamayan adaylar, sonuç tarihine odaklandı. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? İşte MEB öğretmenlik mülakat sonuçları…
18.04.2023 Çalışma Hayatı
MEB mülakat yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2023 açıklandı mı? İlk atama mülakat yerleri nereden öğrenilir?
MEB mülakat yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2023 açıklandı mı? İlk atama mülakat yerleri nereden öğrenilir? MEB öğretmen atama takvimi ile sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinin açıklanacağı tarih belli olunca, mülakat yerleri için gözler MEB'e çevrildi. Öğretmen atama tercihleri 2-6 Mayıs tarihleri arasında alındı, atama sonuçları ise 8 Mayıs tarihinde açıklanacak. Peki, MEB mülakat yerleri ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı? İşte MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri…
4.04.2023 Memur
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman?
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı'nca 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. 25 Nisan'da yapılacak öğretmen atamalarıyla ilgili olarak Bakan Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek" dedi. 3 Nisan'da başlayan başvurular 7 Nisan'da son bulacak. Peki, EKPSS öğretmen atama puanları neler, meb engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? İşte entelli öğretmen atama takvimi ile engelli öğretmen ataması kontenjanları ve branş dağılımı…
31.03.2023 Memur
45 bin atama kontenjan dağılımı ve öğretmen ataması branç dağılımı 2023! MEB öğretmen atama takvimi ile öğretmen alımı ne zaman, 45 bin öğretmen ataması hangi KPSS?
45 bin atama kontenjan dağılımı ve öğretmen ataması branç dağılımı 2023! MEB öğretmen atama takvimi ile öğretmen alımı ne zaman, 45 bin öğretmen ataması hangi KPSS? Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bugün itibarıyla 45 bin yeni öğretmen ataması takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını ilan ettiklerini duyurdu. Peki, 45 bin atama branş dağılımı 2023 ve kontenjan dağılımı nasıl olacak? Öğretmen ataması 2023 branş dağılımı ve öğretmen atama kontenjanlarına dair merak edilenler…
25.03.2023 Memur
Öğretmen atama puanları ve kontenjanları 2023! Hangi branşta kaç öğretmen atanacak? İşte öğretmenler için 2023 atama taban puanları!
Öğretmen atama puanları ve kontenjanları 2023! Hangi branşta kaç öğretmen atanacak? İşte öğretmenler için 2023 atama taban puanları! Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 45 bin yeni öğretmen atama müjdesinin ardından atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımını bugün itibarıyla ilan ettiklerini duyurdu. Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi. İşte Öğretmen atama taban puanları 2023…
24.03.2023 Eğitim
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 45 Bin Yeni Öğretmen Atama Takvimi belli oldu. MEB bugün itibarıyla 45 bin yeni öğretmen ataması takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını ilan etti. Öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 103 alandan atama yapılacağına işaret eden Özer, bu kapsamda en fazla atama yapılacak beş alana ilişkin şu bilgileri paylaştı: “45 bin öğretmen alımında sınıf öğretmenliği için 7 bin 878 kontenjan, rehberlik alanına 3 bin 604, okul öncesi öğretmenliği 3 bin 269, ilköğretim matematik 2 bin 656, din kültürü ve ahlâk bilgisi alanı için 2 bin 604 kontenjan ayrıldı.” İfadelerini kullandı. Peki, 45 bin öğretmen ataması ön başvuru başladı mı, sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB 45 bin öğretmen atama takvimi…
24.03.2023 Çalışma Hayatı
MEB'den 45 bin öğretmen atama açıklaması! İşte kontenjanlar ve atama takvimi
MEB'den 45 bin öğretmen atama açıklaması! İşte kontenjanlar ve atama takvimi Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 45 bin yeni öğretmen atama müjdesinin ardından atama takvimi ile branş bazında kontenjan dağılımını bugün itibarıyla ilan ettiklerini duyurdu. Özer, öğretmen ataması için ön başvuruların 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde alınacağını, atamaların ise 8 Mayıs’ta yapılacağını bildirdi.
24.03.2023 Gündem
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir?
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir? Öğretmen il içi tayin ne zaman, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler? 2023 öğretmen il içi atama takvimi merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çalışan öğretmenler için her yıl 1 kez il içi yer değiştirme işlemi gerçekleştiriliyor.
14.01.2023 Memur
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi! Sağlık Bakanlığı duyurdu! İlk defa ve yeniden atama kurası takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları sona eriyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu ne zaman, saat kaçta sona eriyor? Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası takvimi!
3.10.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Atama Takvimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atama takvimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.