Atalay

Atalay

Son dakika Atalay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atalay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atalay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atalay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atalay gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.944 atalay haberi bulunmuştur. Tüm atalay haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Vahide Atalay'ı Suriye Ayn El Arab'ta düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
5.04.2024 Gündem
4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı, taşerona kadro gelecek mi 2024?
4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı, taşerona kadro gelecek mi 2024? TBMM'de taşerona kadro görüşüldü mü ve işçilere yönelik kararlar hangi aşamada? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Taşeron işçilere kadro şartları ve düzenleme tarihi beklenirken, yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. 14 Mart 2024 tarihinde de, taşerona kadro son dakika haberleri merak ediliyor. 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı sorgulanıyor. TBMM Genel Kurulunda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi geçerken, taşeron kadro beklentileri de arttı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışma hayatıyla ilgili taleplerimizin tamamına yakını halloldu. KİT’lerdeki taşeronlar ile kamuda kapsam dışında kalan taşeron işçilerin kadro beklentisi devam ediyor” ifadelerini kullandı. Peki, Taşerona kadro gelecek mi 2024, 4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak, 'AYM'nin gerekçeli kararlarını görmek lazım. Gerekçeli karar henüz açıklanmadı. Terör suçları dokunulmazlık kapsamında değil. Anayasa'nın 83. maddesi açık.' dedi.
23.02.2024 Gündem
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü Tutuklu Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi’nin verdiği karar Meclis Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü.
30.01.2024 Gündem
Altın fiyatları ile ilgili beklenen haber geldi! Alım fırsatı başladı, işte detaylar
Altın fiyatları ile ilgili beklenen haber geldi! Alım fırsatı başladı, işte detaylar Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakınsan takip ediliyor. Altın fiyatları Fed faiz kararı ile yönünü belirleyecek. 2 haftadır baskı altında olan ons altın fiyatı haftaya yatay seyrini koruyarak başladı. Altın gram fiyatı ise güne kısmi yükseliş kaydederek başladı. Altın piyasasındaki hareketlilik sonrası 2 altın piyasası uzmanından çarpıcı yorum geldi. İslam Memiş ve Candaş Atalay, altın fiyatları beklentilerini rakam vererek açıkladı.
29.01.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.
6.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Medeni Kanunu Çalıştayı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, İsrail İstihbarat Servisi Mossad'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen kişilere yönelik operasyonla ilgili konuştu. Tunç, "Bu kapsamda da 34 gözaltı var. Şu anda gözaltı süresi içerisinde ifadeler alınıyor. Yine 12 kişi hakkında da yakalama kararı çıkarıldı." dedi. Bakan Tunç, "Yine en son yapılan soruşturmayla beraber hakkında işlem yapılan kişi sayısı 100'ü geçmiş durumda. Şu anda devam eden davalar önceki soruşturmalardan sonra açılan davalar bakımından da 25 tutuklu sözkonusu. 4 ayrı dava şu anda devam ediyor bir de soruşturma devam ediyor." şeklinde konuştu.
4.01.2024 Gündem
Yargıtay'dan ikinci kez Can Atalay kararı!
Yargıtay'dan ikinci kez Can Atalay kararı! Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Şerafettin Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi’nin ikinci ihlal kararının hukuki değeri olmadığına, Anayasa Mahkemesi'nin kararına uyulmamasına hükmetti.
3.01.2024 Gündem
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi?
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre 2024 için net asgari ücret yüzde 49 artışla 17 bin 2 TL oldu. Karara muhalefet şerhi koyduklarını söyleyen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay kendi taleplerinin 18 bin TL olduğunu belirtti. Söz konusu zammın ardından işsizlik maaşı, GSS primi, yaşlılık aylığı gibi kalemler değişince evde bakım maaşı ile ilgili aramalar da arttı. Peki, yeni evde bakım maaşı ne kadar oldu 2024? Evde bakım maaşına zam geldi mi? Evde bakım aylığı zammı oldu mu? İşte evde bakım maaşı hakkında merak edilenler…
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL?
17 binin 3'de 1'i kaçtır? Yeni stajyer maaşı: Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, stajyer maaşı kaç TL? Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı. Asgari ücretle işsizlik maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı gibi 8 kalemde de ücretler değişti. Yeni asgari ücretle sekiz kalem değişti. Değişen kalemlerden biri de stajyer maaşı oldu. Peki, Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar oldu 2024, 17 binin 3 de 1 kaçtır?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı 2024 Asgari ücret zammı için Ankara'da kritik toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Ankara'da kabul etti. Kritik toplantı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret 17 bin 2 lira olacak. Bu rakamın 700 lirası asgari ücret desteği olarak belirlendi.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI CANLI İZLE 27 ARALIK | Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda? Cumhurbaşkanı asgari ücret açıklaması son dakika 2023 canlı izle
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI CANLI İZLE 27 ARALIK | Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda? Cumhurbaşkanı asgari ücret açıklaması son dakika 2023 canlı izle Asgari ücret canlı yayın… Asgari ücret için nefesler tutuldu. Asgari ücret canlı yayın hangi kanalda? Sorularına da yanıt aranıyor. Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı ve Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren 2024 asgari ücret zammında sona gelindi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek. Peki, 2024 asgari ücret saat kaçta açıklanacak, yeni asgari ücret açıklandı mı? Beştepe canlı yayın var mı? Asgari ücret canlı yayın ile ilgili güncel bilgiler…
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi?
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonunu için gözler Beştepe’ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zam oranını belirlemek için partisinin genel merkezinde işçi ve işverenlerle bir araya geldi. Peki, Asgari ücret Meclis’ten geçti mi 27-28 Aralık, yeni asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
27.12.2023 Gündem
Asgari ücret açıklanıyor! Kritik toplantı sona erdi, İşte konuşulan maaş zam oranları...
Asgari ücret açıklanıyor! Kritik toplantı sona erdi, İşte konuşulan maaş zam oranları... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Çalışma Bakanı Işıkhan 19.30'da açıklama yapacak. Bakan Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kimse enflasyona ezdirilmeyecek' talimatı sonrası kalıcı refah artışı için hedefi belirledi. Bunun yanında asgari ücret ve emekli maaşı zammı refah payı ile belirlenecek. Asgari ücrete yüzde 40 zam olması durumunda yüzde 2,5, yüzde 45 zam yapılması durumunda yüzde 7,5 yüzde 50 zam yapılması durumunda ise yüzde 12,5 refah payı söz konusu olacak. Yüzde 55 zam olması durumunda ise refah payı yüzde 17,5 olacak. Öte yandan Çalışma Bakanı Işıkhan Türk-İŞ Genel Merkezinde, Türk- İŞ Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Bakan Işıkhan, "Asgari ücrete dair istişareler devam ediyor. Netleşince duyuracağız." dedi. İşte asgari ücrette masadaki son rakam...
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret yüzde 40 ne kadar? Yüzde 40 hesaplama: Asgari ücret yüzde 40 zam nasıl hesaplanır? Asgari ücrete yüzde 40 zam gelirse ne kadar olur?
Asgari ücret yüzde 40 ne kadar? Yüzde 40 hesaplama: Asgari ücret yüzde 40 zam nasıl hesaplanır? Asgari ücrete yüzde 40 zam gelirse ne kadar olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni asgari ücretin belirlenmesi çalışmaları kapsamında bugün saat 16.30'da taraflarla bir araya geliyor. Toplantının ardından 2024 yılı asgari ücretinin Erdoğan tarafından açıklanması beklenirken, toplantı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Türk-İş'i ziyaret etti. Görüşmenin ardından ayrı ayrı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Işıkhan ve Türk-İş Genel Başkanı Atalay, istişarelerin sürdüğünü kaydetti. Öte yandan asgari ücrette zam oranı yüzde 40 olarak tahmin ediliyor. Peki, Asgari ücret yüzde 40 ne kadar? Asgari ücrette yüzde hesaplama nasıl yapılır?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret 2024 netleşti mi? 2024 Ocak asgari ücret ne kadar olacak?
Asgari ücret 2024 netleşti mi? 2024 Ocak asgari ücret ne kadar olacak? Yeni asgari ücrette gözler Beştepe’de. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işçi ve işveren tarafıyla bir araya geleceğini açıklamasıyla asgari ücretin ne kadar olacağına yönelik araştırmalar hız kazandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında Türk-İş’i ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Işıkhan’ın Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamına dair görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Tespit için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun normal koşullarda dört toplantı yapması gerekiyor. Ancak uzlaşmaya varılması halinde asgari ücret daha son toplantıyı beklemeden de sonlanabiliyor. Peki, Asgari ücret 2024 netleşti mi? 2024 Ocak asgari ücret ne kadar olacak?
27.12.2023 Çalışma Hayatı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atalay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atalay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.