Atakum

Atakum

Son dakika atakum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atakum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atakum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atakum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atakum gelişmeleri de dahil olmak üzere 511 atakum haberi bulunmuştur. Tüm atakum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
Önce kapısında 5 saat beklediği husumetlisini vurdu sonra da kendisini vurdu
Önce kapısında 5 saat beklediği husumetlisini vurdu sonra da kendisini vurdu Samsun’un Atakum ilçesinde Ekrem Akpınar (42), alacak sebebiyle husumetli olduğu Mustafa B.’yi (55), 5 saat kapısında bekleyip bacaklarından vurup kaçtı. Yaralı Mustafa B., hastaneye kaldırılırken, polisin saklandığı evde yakaladığı Ekrem Akpınar’ın tabancasını kurcalarken kendisini de sol bacağından vurduğu ortaya çıktı. Hafif yaralı olarak hastaneye götürülen Akpınar, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
8.02.2024 Gündem
İlk atandığı okuldan 44 yıl sonra emekli oldu
İlk atandığı okuldan 44 yıl sonra emekli oldu Samsun'da resim öğretmeni İlyas Sağır (65), 1979-1980 eğitim-öğretim yılında ilk atandığı okul olan Cumhuriyet Lisesi’nden 44 yıl sonra emekli oldu.
5.01.2024 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıkıyor
Seçmen listeleri askıya çıkıyor 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri 4 Ocak itibariyla askıya çıkarılacak. Vatandaşlar listelerin askıdan kalkacağı 17 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar itiraz edebilecek.
3.01.2024 Gündem
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı Samsun'da zabıtanın dilencilere yönelik denetimlerinde, bir kişinin üzerinden 1 tam, 1 yarım, 1 çeyrek altın ve 46 TL çıktı. Bir başka dilencinin üzerinde de 1265 TL bulundu.
24.12.2023 Gündem
Kız arkadaşına doğum gününde hediye vermek için iç çamaşırı çaldı
Kız arkadaşına doğum gününde hediye vermek için iç çamaşırı çaldı Samsun'da bir kişi kız arkadaşına doğum gününde hediye olarak vermek için alışveriş merkezindeki mağazadan 4 bin lira değerinde iç çamaşırı çalınca, yanında bulunan 2 kız ile birlikte gözaltına alındı.
26.10.2023 Yaşam
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış Samsun’da Aysel Aktaş, bir çanta içerisinde bulduğu 590 bin TL'yi polise giderek, sahibine teslim etti.
24.10.2023 Yaşam
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı Yozgat’tan Samsun'a gelen ve serinlemek için denize giren aileden 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde kaybolan aile fertlerini dalgıçlar kısa sürede bularak sağ çıkardı, çocukların anne-babalarının peşinden feryatları ise yürekleri dağladı.
18.08.2023 Yaşam
'Ölürsen annene, babana biz ne diyeceğiz yavrum' diyerek motosikletliye nasihat veren polis memuruna başarı belgesi
'Ölürsen annene, babana biz ne diyeceğiz yavrum' diyerek motosikletliye nasihat veren polis memuruna başarı belgesi Samsun’da trafik kurallarına uymayan bir motosiklet sürücüsünü durdurup nasihat veren polis memuru Gökhan Alper Yıldırım'a (43), Samsun Valisi Zülkif Dağlı tarafından başarı belgesi verildi. Vali Dağlı, “Polis memurumuz bundan sonra da güzel davranışlarıyla vatandaşlarımıza yol göstermeye ve onlara trafik içinde eğitim vermeye devam edecek” dedi.
24.07.2023 Gündem
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu
Polisin motorsikletli gence sözleri gündem oldu! Bakan Yerlikaya'dan teşekkür telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da motosiklet sürücüsü gence sergilediği babacan tavırla herkesin takdirini kazanan polis memurunu telefonla arayarak tebrik ettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya mesajında "Bir motosiklet sürücüsü olarak bu video, bu sözler beni çok duygulandırdı" ifadelerini kullandı.
22.07.2023 Gündem
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Samsun'da sağanak: Yollar göle döndü, su baskınları yaşandı
Samsun'da sağanak: Yollar göle döndü, su baskınları yaşandı Geceden bu yana devam eden kuvvetli sağanak, bir hafta aranın ardından Samsun’u yeniden vurdu. Bulvarlar, caddeler suyla doldu, şehrin birçok noktası, selden olumsuz etkilendi. Merkez ilçeleri Canik, İlkadım ve Atakum sele teslim oldu. Meteorolojinin son ölçümlerine göre Atakum’a 53,2 kilo, İlkadım’a 52 kilo, Canik’e de 44,7 kilo yağış düştü.
13.06.2023 Gündem
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi Samsun'da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitim-öğretime bir gün ara verildi.
5.06.2023 Gündem
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı?
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı? Samsun'da yoğun yağış sebebiyle Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Eğitime bu sabah itibarıyla bir gün ara verilen Ladik ilçesine ek olarak yağışların gün boyu artarak devam edeceği bilgisi alındığından Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde de eğitime bir gün ara verilmiş olup süreç takip edilmektedir." şeklinde bir açıklama yapmıştı. Öğrenciler ve velileri şimdi de 6 Haziran’da Samsun’da okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Peki, Samsun’da okullar tatil mi? 6 Haziran Salı günü Samsun’da okullar var mı, açık mı, kapalı mı, ders olacak mı?
5.06.2023 Eğitim
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Bariyere çarpan hafif ticari araç takla attı: 1'i ağır 2 yaralı
Bariyere çarpan hafif ticari araç takla attı: 1'i ağır 2 yaralı Samsun'da refüjdeki bariyere çarpıp takla atan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
25.05.2023 Yaşam
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Tartıştığı kız arkadaşını silahla yaraladı
Tartıştığı kız arkadaşını silahla yaraladı Samsun'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını tabancayla bacağından vurarak yaraladı
3.05.2023 Yaşam
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi Samsun'da internet sitelerinde ikinci el eşya satanlardan sahte parayla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiye, elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.
4.04.2023 Yaşam
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok'
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok' Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), kanunun çıkmasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binaları önünde uzun kuyruk oluşturma devam ederken, SGK yetkilileri ise vatandaşları “emekli olur” yazısı almak için kuruma gelmelerine gerek olmadığı konusunda uyardı.
6.03.2023 Çalışma Hayatı
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde boş arazideki ahşap dolapta erkek cesedi bulundu. Dolabı araziye bıraktığı belirlenen O.K. (30) gözaltına alındı.
23.12.2022 Yaşam
Üniversite öğrencisini öldüren genç tutuklandı
Üniversite öğrencisini öldüren genç tutuklandı Samsun'da kavga ettiği sırada kendisini bıçakla yaralayan üniversite öğrencisini bıçaklayarak öldüren genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.11.2022 Yaşam
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi ’Dünyanın en iyi 50 öğretmeni’ arasına giren ilk Türk öğretmen olan Dilek Livaneli, başarılarının sırrını paylaştı.
27.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Atakum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atakum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.