Astsubaylar

Astsubaylar

Son dakika astsubaylar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan astsubaylar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını astsubaylar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Astsubaylar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan astsubaylar gelişmeleri de dahil olmak üzere 650 astsubaylar haberi bulunmuştur. Tüm astsubaylar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı?
Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Emekli astsubaylar, 2001 yılında astsubaylara Kanun Hükmünde Kararname ile verilen ancak, kararnamenin süresi dolduğu için artık ödenmeyen, bugün yaklaşık 8 bin lira karşılığı olan 10 bin ek göstergenin yansıtılması bekleniyor. Emekli astsubaylar arama motorlarına yönelerek Astsubaylara zam onaylandı mı? Astsubaylara tazminat verilecek mi 2024, 15 yıllık astsubaylara ek gösterge verilecek mi, emekli astsubaylara ek zam var mı? Sorularının yanıtını araştırıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar? Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetlilerine bağlı olarak yapanlar tarafından bilinir ki Deniz Kuvvetlerinin farklı gelenekleri, isimlendirmeleri ve yaklaşımları vardır. Porsun astsubaylık da bunlardan biridir. Peki, Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
19.01.2024 Çalışma Hayatı
Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl?
Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl? Dünya Astsubaylar Günü, uluslararası düzeyde kutlanan ve astsubayların askeri ve savunma alanlarında yaptıkları çalışmaları ve katkıları onurlandırmak amacıyla düzenlenen özel bir gündür. Astsubaylar, askeri personelin bir parçası olarak silahlı kuvvetlerde görev yapan ve askeri liderlik, eğitim, disiplin ve operasyonlarda önemli roller üstlenen kişilerdir. Peki, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl?
17.10.2023 Gündem
17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları ve sözleri || Resimli, anlamlı, kısa ve öz Astsubay sözleri ile  Dünya Astsubaylar Günü kutlu olsun mesajı
17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları ve sözleri || Resimli, anlamlı, kısa ve öz Astsubay sözleri ile Dünya Astsubaylar Günü kutlu olsun mesajı Dünya Astsubaylar Günü, tüm dünyada astsubayların hizmetlerini ve katkılarını kutlamak amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle ve mesajlarla kutlanır. Astsubaylar, askeri ve savunma alanlarında kritik roller üstlenen, disiplinleri ve uzmanlıklarıyla silahlı kuvvetlerin vazgeçilmez bir parçasını oluşturan kişilerdir. Bu bağlamda bu özel günde, astsubaylara olan saygı ve minnettarlığımızı ifade etmek için duygu yüklü mesajlar ve paylaşımlar için araştırmalar hızlandı. Biz de günün anlamına uygun Resimli, anlamlı, kısa ve uzun 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlama mesajları ve Dünya Astsubaylar günü ile ilgili güzel sözler derledik. İşte Dünya Astsubaylar Günü sözleri…
17.10.2023 Gündem
(Astsubay maaşı 2023) Kara, Hava, Deniz ve Jandarma Astsubay maaşları ne kadar? 2023 Temmuz zammı astsubay maaşı 2023 ne kadar olacak? Astsubay maaş zammı 2023
(Astsubay maaşı 2023) Kara, Hava, Deniz ve Jandarma Astsubay maaşları ne kadar? 2023 Temmuz zammı astsubay maaşı 2023 ne kadar olacak? Astsubay maaş zammı 2023 Astsubay maaş zammı 2023 ile astsubay maaşı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı olarak Kara, Hava, Deniz, Sahil Güvenlik, Jandarma ve Özel Kuvvet Komutanlığı'nda görev alan astsubaylar tarafından sorgulanmaya başlandı. Temmuz ayında memur maaşlarına yansıyan zam sonrasında kıdemlerine göre maaşlarında astsubayların maaşlarında da artış yaşanıyor. 1/4 emekli astsubay maaşları başta olmak üzere emekli astsubay maaşı da bu zamlardan etkileniyor. Peki, Hava, deniz, kara, jandarma, sahil güvenlik ve Özel Kuvvetler astsubay maaşları ne kadar? 2023 astsubay maaşı ne kadar olacak? İşte 2023 astsubay maaşı…
23.10.2023 Çalışma Hayatı
Astsubaylara tazminat verilecek mi 2023? Torba yasada astsubaylara tazminat var mı, astsubayların ek göstergesi yükselecek mi, emekli astsubaylara görev tazminatı verilecek mi?
Astsubaylara tazminat verilecek mi 2023? Torba yasada astsubaylara tazminat var mı, astsubayların ek göstergesi yükselecek mi, emekli astsubaylara görev tazminatı verilecek mi? 18 maddelik yeni torba yasanın detayları sorgulanıyor. Torba yasayla en düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyelerine zam, geçici işçilere kadro konuları gündeme geldi. 2. torba yasanın maddeleri sorgulanırken “Astsubaylara tazminat verilecek mi 2023?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Torba yasada astsubaylara tazminat var mı? İşte Astsubaylara tazminat hakkında son durum...
30.03.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik YSK kararı, Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik YSK kararı, Resmi Gazete'de Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 'Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Siyasi partiler, cumhurbaşkanı adayı için 19-23 Mart'ta başvuruda bulunacak.
15.03.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, seçim takvimini açıkladı
YSK Başkanı Yener, seçim takvimini açıkladı YSK Başkanı Ahmet Yener, "Yüksek Seçim Kurulumuz yapmış olduğu toplantıda, 14 Mayıs 2023 tarihini Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yapılma tarihi olarak belirlemiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde de seçim tarihi olarak 28 Mayıs 2023 tarihi belirlenmiştir" dedi.
10.03.2023 Gündem
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira Türkiye'de 20 yaşına gelen her Türk genci vatani görevini yapmak için askere gidiyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana her ay en az asgari ücret kadar düzenli maaş ödeniyor, sigorta yapılıyor. 6 ayda ödenen toplam para 51 bin lira oluyor.
12.01.2023 Gündem
Hava Astsubay Maaşları 2023: En yüksek, en düşük hava astsubay maaşı ne kadar? Hava Astsubayları ne kadar maaş alıyor?
Hava Astsubay Maaşları 2023: En yüksek, en düşük hava astsubay maaşı ne kadar? Hava Astsubayları ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında çalışan Hava Astsubayları Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitimlerini tamamladıktan sonra görev yapmaya hazır hale gelirler. Temmuz ayında memur maaşlarına yansıyan zam sonrasında kıdemlerine göre astsubayların maaşı artmıştı. Yılsonunun yaklaşması gözleri yeniden Hava Astsubay maaşlarına çevirdi.
24.12.2022 Çalışan Hakları
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor?
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda uzman çavuş olarak görev yapanların 2022 maaşları ile 2023 yılı zam oranları araştırılan konuların başında geliyor. Uzman çavuş maaşları, memur maaşlarına yapılan zam oranına göre belirleniyor. Peki, En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Uzman çavuş maaşına zam gelecek mi? 2023’te uzman çavuş maaşı ne kadar olacak? İşte 2023 uzman çavuş maaşı zammı hesaplama!
21.12.2022 Çalışma Hayatı
Asteğmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor?
Asteğmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor? Yedek subay olarak da bilinen asteğmenler Türk Silahlı Kuvvetlerin Hava, Kara ve Deniz kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda görev alan askeri personeldir. Üniversitelerin lisans ve yüksekokullarından mezun olanlardan alınan asteğmenlerin ne kadar maaş aldıkları merak ediliyor. Asteğmenlerin maaşlarına memur maaşlarına gelen zam oranına göre zam yapılıyor. Ocak ayında açıklanacak enflasyon verileri ile birlikte 2023 yılı memur zammı netleşecek. Memurlara verilen zam oranı kadar asteğmen maaşlarına da zam yapılacak. Peki, En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor? Asteğmen maaşı 2022’de ne kadar? Asteğmen maaşına 2023’te ne kadar zam yapılacak? Asteğmen maaş zammı ne kadar olacak? İşte 2023 asteğmen maaşı hesaplama…
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli Er Maaşları 2023: En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor?
Sözleşmeli Er Maaşları 2023: En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde hizmet veren sözleşmeli erler, belirli bir ücret karşılığı 6191 Sayılı Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu esaslarına göre istihdam ediliyor. Maaş hesaplamaları ise SGK’lı çalışan maaşı yani asgari ücret üzerinden ödeniyor. Peki, En yüksek, en düşük sözleşmeli er maaşı ne kadar? Sözleşmeli Erler ne kadar maaş alıyor? Sözleşmeli Er Maaşı 2023’te ne kadar olacak? Sözleşmeli Er Maaşına zam ne kadar olacak? Sözleşmeli Er Maaş zammı ve sözleşmeli er maaşı hesaplama!
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Astsubay Maaşları 2023: En yüksek, en düşük astsubay maaşı ne kadar? Astsubaylar ne kadar maaş alıyor?
Astsubay Maaşları 2023: En yüksek, en düşük astsubay maaşı ne kadar? Astsubaylar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’nın Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı olarak istihdam edilen astsubayların maaşları memur zammı ile birlikte değişecek. 2023 yılının ocak ayı itibariyle astsubay maaşlarına yapılacak zam da belli olacak. Peki, En yüksek, en düşük astsubay maaşı ne kadar? Astsubaylar ne kadar maaş alıyor? Astsubay Maaşları 2023’te ne kadar olacak? Astsubay Maaşları’na ne kadar zam gelecek? İşte detaylar…
18.12.2022 Çalışma Hayatı
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi…
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi… Astsubaylar Günü ne zaman ilen edildi, 17 Ekim neden astsubaylar günü? Dünya Astsubaylar Günü 2012 yılından beri her 17 Ekim’de kutlanıyor. İlk kez 2012 yılında kutlanmaya başlanan astsubaylar günü Büyükelçi ve Askeri ataşeler ve siyasi liderlerin katılımlarıyla gerçekleştiriliyor. Peki, Dünya Astsubaylar Günü ne zaman ilan edildi, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim?
17.10.2022 Gündem
Astsubaylar Günü mesajı ve kutlama sözleri! Anlamlı, en güzel, kısa ve uzun 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları…
Astsubaylar Günü mesajı ve kutlama sözleri! Anlamlı, en güzel, kısa ve uzun 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları… Dünya Astsubaylar Günü ile ilgili mesajlar sorgulanıyor. Astsubayların ve emekli astsubayların gününü kutlamak isteyenler 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü mesajları ve sözleri için arama motorlarına yöneldiler. 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü; dünyada ve Türkiye'de çalışan ve emekli olan astsubayların kutladığı bir gündür. Biz de günün anlam ve önemine uygun olarak “Astsubaylar Günü mesajı ve kutlama sözleri” derledik.
17.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak”
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” dedi.
23.08.2022 Siyaset
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi Bedelli askerlikte son dakika gelişmesi. Askerî Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...
12.07.2022 Gündem
Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi, yoklama kaçağı ve bakaya...
Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi, yoklama kaçağı ve bakaya... Bedelli askerlik affına ilişkin yasa Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Karara göre yoklama kaçağı ve bakaya durumundaki 550 bin kişi bedelli askerlikten yararlanabilecek. Buna göre; Yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olanlar için bedelli askerlik imkanı yasalaştı. Özel şartlar ve bedelli ücreti Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulacak. Çeşitli sebeplerle dövizle askerliğini tamamlayamayanlara da yeni bir fırsat tanınacak. İşte son dakika kararı .
30.06.2022 Gündem
Bedelli askerlik düzenlemesiyle ilgili flaş gelişme!  Kabul edildi
Bedelli askerlik düzenlemesiyle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi Bedelli askerlik düzenlemesini de içeren Askeri Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Milli Savunma Komisyonunda kabul edildi.
22.06.2022 Gündem
Maaşlara yansıyacak, emekliler de faydalanacak! Yeni düzenleme ile hepsi değişecek...
Maaşlara yansıyacak, emekliler de faydalanacak! Yeni düzenleme ile hepsi değişecek... Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bedelli askerlik ve astsubayların göreve başlama statüleri ile ilgili önemli detaylara yer verildi. Meclis'e sunulan kanun teklifi ile birlikte bedelli askerlik yeniden düzenlenerek kapsamı genişletiliyor. Tasarı yasalaştığında, askerlik için bedel ne zaman ödenecekse o tarihteki memur katsayısı üzerinden hesap yapılacak. Şu an için bedelli askerlik tutarı 56 bin 506 lira. Astsubayların ise göreve başlama statüleri yeniden belirleniyor. Görevde olan ve emeklilerin kademesinin artırılması ile özlük hakları da iyileşecek, maaşlara yansıyacak. Bu uygulamadan emekliler de yararlanacak. Peki Meclis’te görüşülen yasa tasarısı ile neler değişecek, kimlere af geliyor, kimlere yeni imkanlar tanınıyor? İşte detaylar...
22.06.2022 Ekonomi
Beldelli askerlik düzenlemesi Meclis’te! Kimler askerlik affından yararlanabilecek? 2022 bedelli askerlik düzenlemesinin kapsamı ne?
Beldelli askerlik düzenlemesi Meclis’te! Kimler askerlik affından yararlanabilecek? 2022 bedelli askerlik düzenlemesinin kapsamı ne? Askerlik affı düzenlemesi Meclis’e geldi! Yeni askerlik düzenlemesiyle 550 bin kişiye bedelli askerlik yolu açılacak. AK Parti'nin hazırladığı yoklama kaçağı ve bakayalara bedelli askerlik yolu açacak düzenleme Meclis'e sunuldu. Düzenlenemenin 20 maddeden oluştuğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal askerlik affının detaylarını paylaştı. Peki, Kimler askerlik affından yararlanabilecek? 2022 bedelli askerlik düzenlemesinin kapsamı ne? Bakayalar bedelli askerlik yapabilir mi? Bedelli askerlik ücreti düşer mi? Yeni bedelli askerlik ücreti ne kadar? Bedelli askerlik ücreti belli oldu mu?İşte tüm detaylar…
20.06.2022 Gündem
Yargıtay, Donanma davasında 12 kişinin yeniden yargılanmasına karar verdi
Yargıtay, Donanma davasında 12 kişinin yeniden yargılanmasına karar verdi Yargıtay, terör örgütü FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemine yönelik 51 sanıklı davada beraat eden 3 kişiyle mahkumiyet alan 9 kişinin yeniden yargılanmasına karar verdi.
18.06.2022 Gündem
Savcı Özlem'in ölümüne ilişkin flaş gelişme! 2,5 yıl hapis cezası verildi
Savcı Özlem'in ölümüne ilişkin flaş gelişme! 2,5 yıl hapis cezası verildi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, cumhuriyet savcısı Özlem Salkım'ın (28) doğum günü kutlamasında astsubay Ahmet M.'nin tabancası ile şaka yaparken silahtan çıkan kurşunla yaşamını yitirmesiyle ilgili davada karar çıktı. Tutuksuz sanıklardan silahın sahibi Ahmet M., 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılırken, astsubay Mehmet S. beraat etti.
8.06.2022 Yaşam
Emeklilikte ödenen tazminat ikinci defa ödenebilir mi?
Emeklilikte ödenen tazminat ikinci defa ödenebilir mi? Belediye çalışanlarını ilgilendiriyor! Belediyede çalışıp emekli olan ve daha sonra açıktan atama yoluyla yeniden çalışan personelin emeklilik tazminatı alıp almayacağı merak ediliyor. Peki, Emeklilikte ödenen tazminat ikinci defa ödenebilir mi? İşte detaylar...
20.02.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Astsubaylar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki astsubaylar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.