Asrın Projesi

Asrın Projesi

Son dakika Asrın projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asrın projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asrın projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asrın Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asrın projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 asrın projesi haberi bulunmuştur. Tüm asrın projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişkin "Türk mimar ve mühendislerimizin imzası bulunan bu dev yatırımlar, bir yandan vatandaşımızın hayatını kolaylaştırırken, diğer yandan ülkemize önemli katma değer sağlıyor. Yapılan bu devasa yatırımları dünya adeta gıpta ile izliyor" dedi.
19.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Biz ilk turda bu işi bitireceğiz diyoruz, onun göstergesi de Ankara mitingi olacak" dedi. Oktay, müjdeler vermeye projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.
27.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Türklerinin gasp edilen hakları tescil edilmedikçe müzakere masasına oturulmayacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kıbrıs Türklerinin gasp edilen hakları tescil edilmedikçe müzakere masasına oturulmayacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Kıbrıs Türklerinin 1960 yılında teyit edilen, ancak 3 yıl sonra gasp edilen müktesep hakları tescil edilmedikçe, Türk tarafı tekrar bir müzakere masasına oturmayacaktır. Bunun için uğraşanlar kendilerini boşuna yormasınlar” dedi.
17.01.2023 Gündem
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yolculardan gelen yoğun talep doğrultusunda İstanbul’un ana omurgası Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu. Marmaray’da toplam 747 milyonu aşkın yolcuya hizmet verildiğine dikkat çeken Bakanlık, “2022 yılında Marmaray ile yaklaşık 157 milyon yolcu taşınması hedefleniyor” dedi.
25.08.2022 Ekonomi
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu.
25.08.2022 Gündem
Marmaray, bir günde 580 binden fazla yolcu taşıyarak rekor tazeledi
Marmaray, bir günde 580 binden fazla yolcu taşıyarak rekor tazeledi Marmaray bir günde 580 bin 560 yolcu taşıyarak rekor kırdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, açıldığı günden bu yana Marmaray'da toplam 670 milyon yolcunun seyahat ettiğine de dikkat çekildi.
27.03.2022 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı: Bir hafta ücretsiz olacak...
1915 Çanakkale Köprüsü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı: Bir hafta ücretsiz olacak... 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 6 dakikada köprüden geçişin tamamlanacağını belirten Erdoğan, 'Ülkemizin bu yatırımla sadece zamandan akaryakıt tüketiminden ve karbon salınımızı azalımından kazancı yıllık 415 milyon euro.' dedi. Öte yandan köprüden geçişlerin bir hafta ücretsiz olacağını paylaşan Erdoğan, geçiş ücretini de açıkladı.
18.03.2022 Siyaset
1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı!
1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı! 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara- Çanakkale Otoyolu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü törenlerinin yapılacağı 18 Mart'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak.
15.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 26 Şubat Cumartesi günü açılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili paylaşım yaptı. Erdoğan köprünün inşaatında emeği olan gençlerle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.02.2022 Siyaset
1915 Çanakkale Köprüsü, organize sanayi bölgelerine talebi patlattı! Yatırım için parsel kalmadı
1915 Çanakkale Köprüsü, organize sanayi bölgelerine talebi patlattı! Yatırım için parsel kalmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Mart'ta açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım sürecinde, sanayicilerin de kente ilgisi arttı. İki organize sanayi bölgesinde yatırım için parsel kalmadığını söyleyen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Selçuk Semizoğlu, "Çanakkale'mizin meyvesini, sebzesini, balığını, sütünü İstanbul'a ulaştırmakta çok zorluk çekiyorduk. Köprüyle birlikte Çanakkale'nin üretiminin de ivme kazanacağını, Çanakkale'ye ulaşılabilirliğin artacağını ve çok daha cazip yer haline geleceğini düşünüyorum" dedi.
20.01.2022 Ekonomi
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, düzenlenen 2021 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, 2022’nin Kayseri’de daha fazla hizmetin sunulacağı bir yıl olacağını söyleyerek, ““Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak” dedi.
2.01.2022 Siyaset
1915 Çanakkale Köprüsü’nde geri sayım başladı
1915 Çanakkale Köprüsü’nde geri sayım başladı 1915 Çanakkale Köprüsü’nde araç geçiş yolunun asfaltlama çalışmaları sürüyor. Çanakkale Boğazı’nı 6 dakikada geçilebilme imkanı sunacak köprü, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümünün kutlanacağı 18 Mart’ta açılacak.
1.01.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar olacak? Çanakkale Köprüsü ücretsiz mi?
Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar olacak? Çanakkale Köprüsü ücretsiz mi? "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle yapıldı. "Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olarak nitelendirilen simgelerin köprüsü olan proje ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar olacak? Çanakkale Köprüsü ücretsiz mi? Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ne? Çanakkale Köprüsü nereden geçiyor? İşte tüm detaylar...
13.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuşarak, "Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan makam aracı ile köprüden ilk geçişi yaptı.
13.11.2021 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-İstanbul YHT hattında çalışmalar önümüzdeki yıl bitecek
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-İstanbul YHT hattında çalışmalar önümüzdeki yıl bitecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Seyahat süresini 40 dakika daha kısaltacak Ankara-İstanbul YHT hattındaki ilave çalışmalarımızı önümüzdeki yıl bitiriyoruz" dedi.
29.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın-Kurucaşile yolu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 'Toplamda 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak. 2023 hedeflerimizde 2053 ve 2073 vizyonlarımızda ulaşıma büyük önem veriyoruz.' dedi.
14.07.2021 Siyaset
Kanal İstanbul hatıra parası nasıl alınır? Kanal İstanbul gümüş hatıra parası ne kadar, kaç adet basıldı?
Kanal İstanbul hatıra parası nasıl alınır? Kanal İstanbul gümüş hatıra parası ne kadar, kaç adet basıldı? Kanal İstanbul'da ilk temelin atılması dolayısıyla basılan 925 ayar gümüş hatıra paralar online satışa sunuldu. Peki, Kanal İstanbul hatıra parası nasıl alınır, kanal İstanbul gümüş hatıra parası ne kadar?
1.07.2021 Gündem
Bakanı Karaismailoğlu duyurdu! Çalışmalar başladı
Bakanı Karaismailoğlu duyurdu! Çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sadece 2020 yılında demir yollarına 13,6 milyar lira yatırım yaptıklarına işaret ederek, hükümetleri döneminde demir yollarını yeniden devlet politikası haline getirdiklerini belirtti.
20.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Avrupa'da ilk, dünyada dördüncü sıradayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Avrupa'da ilk, dünyada dördüncü sıradayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Enerji ve Tabii Kaynaklar Projeleri toplu açılış töreninde konuştu. "Örnek olacak dev tesisi bugün açıyoruz" diyen Erdoğan, "2002'de sadece 18 megavat olan jeotermal kurulu gücümüz, bugün 1613 megavata ulaşmıştır. Bu rakamla Türkiye jeotermalde Avrupa'da ilk, dünyada dördüncü sıraya yükselmiştir' dedi.
16.01.2021 Siyaset
Bakan Kurum: 2021 yılının ilk yarısında temelleri atılır diye düşünüyorum
Bakan Kurum: 2021 yılının ilk yarısında temelleri atılır diye düşünüyorum Kanal İstanbul Projesi için tarihler netleşiyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği, asrın projesi Kanal İstanbul Projesi planları Ocak ayında askıya çıkıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Planlarımızı tamamladık inşallah ocak ayı itibariyle planlarımızı askıya çıkaracağız. 2021 yılı Kanal İstanbul’un başladığı ve hızlı bir şekilde yapılacağı bir yıl olacaktır. İlk yarısında temelleri atılır diye düşünüyorum” dedi.
1.01.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İlk ihracat trenimizin Çin'e ulaşması büyük bir hayalin gerçek olduğunun kanıtı
Bakan Karaismailoğlu: İlk ihracat trenimizin Çin'e ulaşması büyük bir hayalin gerçek olduğunun kanıtı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çin'in Xi'an şehrine ulaşan ilk ihracat treninin karşılanma törenine video konferansla katılarak, "42 konteyner dolusu beyaz eşya yüküyle Çerkezköy istasyonumuzdan hareket eden ilk ihracat trenimizin; 2 kıta, 2 deniz ve 5 ülke aşarak Çin'e olan yolculuğunu başarıyla tamamlaması büyük bir hayalin artık gerçek olduğunun en büyük kanıtı olmuştur" dedi.
23.12.2020 Ekonomi
Karadeniz Akdeniz yolu ne zaman bitecek? Hangi illerden geçecek?
Karadeniz Akdeniz yolu ne zaman bitecek? Hangi illerden geçecek? Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez dile getirilen ve 2. Abdülhamid Han zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında sonlara gelindi. 2020 yılının sonlarına doğru açılması planlanan yol pandemi dolayısıyla yavaşladı. Karadeniz Akdeniz yolu ne zaman bitecek? Karadeniz Akdeniz yolu hangi yollardan geçiyor?
21.11.2020 Gündem
Marmaray'da 502 milyondan fazla yolcu seyahat etti
Marmaray'da 502 milyondan fazla yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 29 Ekim 2013'te hizmete giren Marmaray'da 502 milyondan fazla yolcunun güven ve konforla Asya ile Avrupa kıtaları arasında seyahat ettiğini açıkladı.
29.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asrın Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asrın projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.