Aşkın Tarifi

Aşkın Tarifi

Son dakika aşkın tarifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşkın tarifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşkın tarifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşkın Tarifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşkın tarifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 aşkın tarifi haberi bulunmuştur. Tüm aşkın tarifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve şimdilerde Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Akçıl, programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Cem Davran'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu ve sunucu Cem Davran aldığı acı haberle yıkıldı. Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ayfer Naciye Davran yarın ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.
14.08.2022 Magazin
108 santim boyundaki Emine ve Ahat, dünyaevine girdi
108 santim boyundaki Emine ve Ahat, dünyaevine girdi Sosyal medyada tanışıp birbirlerine aşık olan, ikisi de 108 santimetre boyundaki Sivaslı Ahat Öztürk (23) ile Gümüşhaneli Emine Demirel (24), dünyaevine girdi. Emine Demirel, "Her zorluğa beraber göğüs gerdik" dedi.
21.07.2022 Yaşam
Kadir Doğulu ile aşk yaşadığı iddia edilen Serra Arıtürk'ün yeni aşkı ortaya çıktı!
Kadir Doğulu ile aşk yaşadığı iddia edilen Serra Arıtürk'ün yeni aşkı ortaya çıktı! Aşkın Tarifi dizisinde partner olan ve birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyledikleri video ile çok konuşulan Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk'ün birlikte oldukları iddia edilmişti. İddiaların ardı arkası kesilmezken Serra Arıtürk'ün sevgilisi ortaya çıktı.
7.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Fırat, hasta olduğunu Naz'a itiraf ediyor
Fırat, hasta olduğunu Naz'a itiraf ediyor Fırat'ın hasta olduğu haberleri ise kısa sürede yayılıyor. Ancak bu durumu sürpriz bir hamleyle kapatan Fırat yine golünü atıyor. Fırat ve Naz'ın yeni ortağı kim?
27.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 12. bölüm fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 12. bölüm fragmanı yayında! Naz, Fırat'la konuşmak için mahalleye geliyor. Peki ikili arasında esen soğuk rüzgarlar ne zaman son bulacak?
24.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 11. Bölüm 2. Fragmanı!
Aşkın Tarifi 11. Bölüm 2. Fragmanı! Fırat'ın peşine düşen Naz hiç ummadık bir görüntü ile karşılaşır. Öte yandan herkesin aşk hayatı da hareketlidir. İşler karışır.
20.08.2021 Televizyon
Fırat'ın hayatı kabusa dönüyor!
Fırat'ın hayatı kabusa dönüyor! Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı yayınlandı.
17.08.2021 Televizyon
Aşk dalga dalga yükseliyor!
Aşk dalga dalga yükseliyor! Aşkın Tarifi 10. bölüm 3.fragmanı yayınlandı.
16.08.2021 Televizyon
Fırat hafızasını kaybediyor!
Fırat hafızasını kaybediyor! Taylan, Fırat'ın oyun oynadığını kanıtlamak için türlü numaralara başvurur. Ancak beklenmedik bir şekilde kaza geçiren Fırat hafızasını kaybeder.
13.08.2021 Televizyon
Taylan, restoranda olay çıkardı!
Taylan, restoranda olay çıkardı! Aşkın Tarifi dizisinin son bölümünde Taylan ve Fırat, restoranda birbirine giriyor. İkili arasında bir anda ipler geriliyor.
10.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 10. bölüm fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 10. bölüm fragmanı yayında! Naz da Fırat da yaşadıklarının etkisinden kurtulmayı başaramaz. Kendilerini aşkın tarifini sorgularken bulurlar.
10.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 9. bölüm 3.fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 9. bölüm 3.fragmanı yayında! Aşkın Tarifi dizisinde Taylan, Fırat'ı Naz'dan uzak tutmak için restoranla ilgili beklenmedik bir hamlede bulunuyor.
8.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 9. bölüm fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 9. bölüm fragmanı yayında! Düğün fiyaskosundan sonra Naz, Fırat'ın yüzünü bile görmek istemez. Fırat ile olan tüm ilişkisini bitirmeye kararlıdır. Şimdi neler olacak?
3.08.2021 Televizyon
Yağmur altında romantizm rüzgarları!
Yağmur altında romantizm rüzgarları! Aşkın Tarifi 2 Ağustos Pazartesi yayınlanan son bölümde Naz ve Fırat, yağan yağmur altında romantizm rüzgarları estiriyor.
3.08.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 8. bölüm 3. fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 8. bölüm 3. fragmanı yayında! Fırat, Naz'ın kalbini kazanmışken şok bir olay yaşıyor!
1.08.2021 Televizyon
Taylan'dan Fırat'a büyük darbe!
Taylan'dan Fırat'a büyük darbe! Naz ve Fırat arasındaki kıvılcım sonunda ateşe dönüşmüştür.
27.07.2021 Televizyon
Sette sürpriz kutlama!
Sette sürpriz kutlama! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncusu Serra Arıtürk’e; set arkadaşları Cem Davran, İdil Sivritepe ve Elif Melda Yılmaz doğum günü sürprizi yaptı.
25.07.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 7. bölüm fragmanı
Aşkın Tarifi 7. bölüm fragmanı Aşkın Tarifi 7. Bölüm Fragmanı yayında! Fırat artık yapamayacağını düşünerek istifa ediyor!
23.07.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi 7. bölüm fragmanı yayında!
Aşkın Tarifi 7. bölüm fragmanı yayında! Naz'ın restoranına gelen bir müşteri Taylan'ı, sevgilisiyle ayrılmasına sebep olarak gösterir. Bu konuda canı yanan Fırat da artık Naz'ın gerçekleri bilmesini istiyor. Fırat, Naz'a Taylan'ın gerçek yüzünü gösterebilecek mi?
20.07.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aşkın Tarifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşkın tarifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.