Askeri Okul

Askeri Okul

Son dakika askeri okul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri okul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri okul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Okul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri okul gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.273 askeri okul haberi bulunmuştur. Tüm askeri okul haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 23 gözaltı kararı
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 23 gözaltı kararı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasının asker ve sivil şahıs unsurlarına yönelik soruşturmada, İzmir merkezli 9 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
6.06.2023 Gündem
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında aralarında görevde bulunan bir astsubayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.
31.05.2023 Gündem
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, çoğunluğu eski askeri öğrenci olan FETÖ/PDY üyelerine yönelik 14 şüphelinin yakalandığı operasyonda detaylar ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin askeri okullara kodlama yöntemiyle girdiği, ODTÜ matematik uzmanlarının çalışmalarıyla ortaya çıkarıldı. Uzmanlar, kodlamanın örgüt üyelerinin aday numaralarındaki rakamların toplanmasıyla yapıldığı belirlendi. 
23.03.2023 Gündem
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte İZMİR merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'si, itirafçı olup örgütün bilinmeyenlerini anlattı. İtirafçılardan A.Ö. (27), “Askeri okuldan mezun olunca cemaate mensup kişilerle atandığım yerde beraber kalacağımı, kendilerinin seçtiği kadınlardan biri ile evlenmem gerektiğini, bekarsam alacağım maaşın yüzde 20'sini, evliysem yüzde 10'unu örgüte vermem gerektiğini söylediler" dedi. Diğer itirafçı N.U. (27) ise "İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'ndeki mülakatlara gitmeden önce de K. ve Ü., Kuran'a el bastırarak askerlik görevini sadece Allah rızası için yapacağıma dair yemin ettirdiler" dedi.
15.11.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonunda 27 şüpheli yakalandı
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonunda 27 şüpheli yakalandı  Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) gizli haberleşme yöntemlerinden ankesörlü telefonla aranan aralarında görevde bulunan subayların da olduğu 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 5 farklı ilde düzenlenen operasyonda 27 şüpheli yakalandı.
8.11.2022 Gündem
İzmir merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 28 gözaltı kararı
İzmir merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 28 gözaltı kararı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasının asker ve sivil şahıs unsurlarına yönelik soruşturmada, İzmir merkezli 12 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 28 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
8.11.2022 Gündem
Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? İşte VGM burs şartları
Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? İşte VGM burs şartları Üniversite ve yurt kayıtlarının tamamlanmasının ardından Vakıflar Genel Müdürlüğünce (VGM) verilen yükseköğrenim burs başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. VGM burs başvuruları, müdürlüğün internet sitesinden başvuru formu doldurulması suretiyle yapılıyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, VGM burs başvuruları için şartlar araştırılıyor. Peki, Vakıflar Bölge Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları ne zaman? VGM burs başvuruları nereden, nasıl yapılır? VGM burs şartları ne? İşte detaylar…
17.09.2022 Eğitim
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında karar verildi
ByLock'un lisans sahibi David Keynes hakkında karar verildi FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olan ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan David Keynes hakkında örgütün yapısına ilişkin verdiği bilgiler etkin pişmanlık hükümleri kapsamında değerlendirilerek ceza verilmesine yer olmadığına karar verildi.
7.09.2022 Gündem
KYK burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu başladı mı? 2022 – 2023 KYK burs başvuruları
KYK burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu başladı mı? 2022 – 2023 KYK burs başvuruları Üniversite kayıtlarının başlamasının ardından öğrenciler gözlerini KYK başvurularına çevirmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre KYK yurt başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada 2022-2023 eğitim dönemi için KYK yurt başvurularının başladığını ve başvuruların da pazar gününe kadar devam edeceğini duyurdu.
24.08.2022 Eğitim
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, 9 şüpheli yakalandı. Örgütün TSK yapılanması içerisinde eylem ve faaliyet yürüttükleri belirtilen, 3'ü halen görevli subay toplam 14 şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalarda, İstanbul'da 6 ayrı adreste baskınlar yapıldı. 
16.08.2022 Gündem
KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler!
KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler! Milyonlarca öğrenci üniversite yerleştirme sonuçlarını bekliyor! Gözler ÖSYM’ye çevrilirken pek çok aday ve üniversite öğrencisi de Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve yurt başvurularının ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? İşte KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler!
14.08.2022 Eğitim
İzmir merkezli 18 ilde FETÖ operasyonu: 35 gözaltı kararı
İzmir merkezli 18 ilde FETÖ operasyonu: 35 gözaltı kararı İzmir merkezli 18 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 
26.07.2022 Gündem
İzmir merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu: 47 gözaltı kararı
İzmir merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu: 47 gözaltı kararı İzmir merkezli 16 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
21.06.2022 Gündem
Hatay ve Kütahya'da FETÖ'ye operasyon
Hatay ve Kütahya'da FETÖ'ye operasyon Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde FETÖ/PDY'ye yönelik Hatay ve Kütahya'da gerçekleştirilen operasyonda 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
6.06.2022 Gündem
İzmir merkezli 26 ilde FETÖ operasyonunda 24 tutuklama
İzmir merkezli 26 ilde FETÖ operasyonunda 24 tutuklama İzmir merkezli 26 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 56 şüpheliden 24'ü tutuklandı.
27.05.2022 Gündem
İzmir merkezli 26 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu
İzmir merkezli 26 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu İzmir merkezli 26 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na  yönelik yürütülen soruşturma kapsamında,  60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.  Şüphelilerin  29'u muvazzaf olmak üzere 37 asker, 23'ünün ise darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi olduğu öğrenildi. 
24.05.2022 Gündem
Gaziantep'te FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
Gaziantep'te FETÖ operasyonu: 15 gözaltı Gaziantep'te, terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 12 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
19.04.2022 Gündem
İzmir merkezli 31 ilde FETÖ operasyonu! 99 şüpheli hakkında gözaltı kararı...
İzmir merkezli 31 ilde FETÖ operasyonu! 99 şüpheli hakkında gözaltı kararı... İZMİR merkezli 31 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na  yönelik yürütünlen soruşturma kapsamında,  99 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.  Şüphelilerin 31'i muvazzaf olmak üzere 34 asker, 65'i ise darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi olduğu öğrenildi. 
19.04.2022 Gündem
FETÖ’nün askeri okullara sızma oyunu deşifre oldu
FETÖ’nün askeri okullara sızma oyunu deşifre oldu Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde, örgütün askeri okullara öğrenci yerleştirirken sınav öncesinde öğrencileri sağlık kurulu raporundan geçirdiği ve sağlam raporu alanlara sınav sorularını verdiği tespit edildi. Başarılı olacağını düşündükleri öğrencileri mahrem evlerde, örgüt yöneticileri tarafından mülakat provaları yaparak hazırladıkları öğrenildi.
5.04.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
İzmir merkezli FETÖ soruşturmasında 44 tutuklama
İzmir merkezli FETÖ soruşturmasında 44 tutuklama İzmir merkezli 38 ilde, FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 44'ü tutuklandı.
11.03.2022 Gündem
38 ilde FETÖ operasyonu: 101 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi
38 ilde FETÖ operasyonu: 101 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi İzmir merkezli 38 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na yönelik yürütünlen soruşturma kapsamında, 101 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin 16'sı muvazzaf 28 asker, 73'ü darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi olduğu öğrenildi.
8.03.2022 Gündem
Balıkesir merkezli FETÖ operasyonunda 10 kişi yakalandı
Balıkesir merkezli FETÖ operasyonunda 10 kişi yakalandı Balıkesir merkezli FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 10 kişi yakalandı. Balıkesir, Ankara, Düzce, İstanbul, Kahramanmaraş, Sivas ve Zonguldak illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda göz altı kararı alınan 17 kişiden 10’u ele geçirildi.
1.02.2022 Gündem
FETÖ’ye yönelik operasyon: 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi
FETÖ’ye yönelik operasyon: 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi İstanbul, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen 9 ayrı soruşturma kapsamında, aralarında kapatılan askeri okul öğrencisi, mühendis, ihraç ve aktif öğretmenlerin de olduğu 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, zanlıların yakalanması için bu sabah eş zamanlı operasyon başlattı.
18.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Okul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri okul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.