Asit Yağmuru

Asit Yağmuru

Son dakika asit yağmuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asit yağmuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asit yağmuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asit Yağmuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asit yağmuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 asit yağmuru haberi bulunmuştur. Tüm asit yağmuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı!
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı! Titanic gemisinin batığını ziyaret etmek için yola çıkan Titan gemisi 5 kişinin ölümüne neden olmuştu. Bütün dünyada yankı uyandıran olayın ardından OceanGate Explorations'ın kurucu ortağı Guillermo Söhnlein bu kez Venüs'e yolculuk yapmak istediklerini duyurdu.
31.07.2023 Dünya
Etna Yanardağı nerede, Türkiye'ye yakın mı? Etna Yanardağı patlaması asit yağmuruna neden olur mu, Etna Yanardağı hala aktif mi?
Etna Yanardağı nerede, Türkiye'ye yakın mı? Etna Yanardağı patlaması asit yağmuruna neden olur mu, Etna Yanardağı hala aktif mi? Etna Yanardağı haritada nerede, hangi ülkede? İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Etna Yanardağı'nın yeniden faaliyete geçerek lav ve kül püskürtmesinin ardından bölgedeki tüm uçuşlar iptal edildi. İtalya'da bulunan Etna Yanardağı 21 Mayıs'ta aktif hale geldi. Sosyal medyada yanardağın faaliyete geçmesiyle kül bulutlarının Türkiye'ye doğru geldiği ve Çarşamba günü Ege ile kısmen de olsa Marmara bölgesinde asit yağmur riski olduğu iddia edildi. Peki, Etna Yanardağı nerede, hala aktif mi? Etna Yanardağı külleri Türkiye’yi etkileyecek mi, Türkiye’de asit yağmuru yağacak mı?
23.05.2023 Gündem
Asit yağmuru nedir, nasıl oluşur? Asit yağmuru zararları ve PH değeri!
Asit yağmuru nedir, nasıl oluşur? Asit yağmuru zararları ve PH değeri! Sicilya'nın doğu kıyısında bulunan Etna Yanardağı'nın kül püskürtmeye başlamasıyla oluşan zararlı gazlar Türkiye'ye doğru ilerlemeye başlarken salı ve çarşamba günleri Ege ve Marmara’da asit yağmurunun oluşabileceği belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından asit yağmurları hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Asit yağmuru nedir, nasıl oluşur? Asit yağmurları neden olur? Asit yağmuru PH değeri ve zararları…
23.05.2023 Gündem
Çernobil'deki radyoaktif toz Türkiye'yi etkilemiyor
Çernobil'deki radyoaktif toz Türkiye'yi etkilemiyor İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, Çernobil'deki orman yangınlarının bulunduğu bölgede batılı rüzgarlar hakim olduğu için radyoaktif tozun Türkiye'yi etkilemeyeceğini bildirdi.
15.04.2020 Gündem
Asit yağmuru nedir, nasıl oluşur? Asit yağmuru tarım ürünlerini etkileyecek mi?
Asit yağmuru nedir, nasıl oluşur? Asit yağmuru tarım ürünlerini etkileyecek mi? Asit yağmuru nedir? Asit yağmuru ne zaman yağacak? Asit yağmurunun zararları nelerdir? Asit yağmurları tarım ürünlerini etkileyecek mi? soruları İstanbul için yapılan uyarı sonrası vatandaşların gün konusu oldu. İTÜ Meteoroloji Bölümü Dr. Deniz Demirhan, İstanbul'da yüksek basınçla birlikte hava kirliliği üst seviyelerde ölçüldüğünü söyleyerek, Perşembe ve pazar günü İstanbul’ yağış beklendiğini söyledi. İşte asit yağmuru hakkında merak edilenler…
15.01.2020 Gündem
Asit yağmuru nedir? Normal yağmur ile asit yağmuru arasındaki fark nedir? Asit yağmurunun zararları nelerdir?
Asit yağmuru nedir? Normal yağmur ile asit yağmuru arasındaki fark nedir? Asit yağmurunun zararları nelerdir? Asit yağmuru nedir? Asit yağmuru zararlı mıdır? Normal yağmur ile asit yağmuru arasındaki fark nedir? soruları perşembe günü İstanbul için yapılan asit yağmuru uyarısından sonra araştırılmaya başlandı. İşte detaylar.
14.01.2020 Gündem
İstanbul'da hava kirliliği değerleri üst seviyeye çıktı! Asit yağmuru geliyor...
İstanbul'da hava kirliliği değerleri üst seviyeye çıktı! Asit yağmuru geliyor... İstanbul'da bugün yüksek basınçla birlikte hava kirliliği üst seviyelerde ölçüldü. Perşembe ve pazar günü asit yağmuru bekleniyor. Perşembe gününe kadar uyarıda bulunan İTÜ Meteoroloji Bölümü Dr. Deniz Demirhan, Yüksek basıncın olduğu günlerde işlerimizi iç mekanlarda halletmeye özen göstermemiz gerekli. Eğer böyle bir ortamda bulunmamız gerekliyse en azından bir maske yardımı ile solunum yollarımızı koruyabiliriz" dedi.
14.01.2020 Yaşam
Meteorolojiden asit yağmuru açıklaması
Meteorolojiden asit yağmuru açıklaması Meteoroloji Genel Müdürü Güneş, yapılan ölçümler sonrası Türkiye'nin kuzey batı kesimlerinde asit yağışlarında artış gözlendiğini açıkladı.
16.03.2018 Gündem
Meteoroloji'den asit yağmuru açıklaması!
Meteoroloji'den asit yağmuru açıklaması! Meteoroloji Genel Müdürü Güneş, yapılan ölçümler sonrası Türkiye'nin kuzey batı kesimlerinde asit yağışlarında artış gözlendiğini açıkladı
16.03.2018 Gündem
Mardin'de 'asit yağmuru' tedirginliği
Mardin'de 'asit yağmuru' tedirginliği MARDİN kent merkezi ile Suriye sınırında bulunan Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmuş iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanırken; Mardin Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi, halkı yağmur altında dışarı çıkmamaları yönünde uyardı.
29.10.2016 Yaşam
Meteoroloji'den asit yağmuru açıklaması
Meteoroloji'den asit yağmuru açıklaması Meteoroloji'den 'asit yağmuru' açıklaması: Musul üzerinden ülkemize doğru gaz taşınımı sona erdi
28.10.2016 Yaşam
Meteoroloji'den asit yağmuru açıklaması
Meteoroloji'den asit yağmuru açıklaması Meteoroloji, IŞİD'in Musul civarındaki kükürt tesislerini ateşe vermesi sonrasında, 'asit yağmur' tehlikesiyle ilgili açıklama yaptı.
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef El Bab’tan sonra Mümbiç!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef El Bab’tan sonra Mümbiç! “Mümbiç’i PYD’den temizlemekte ısrarlıyız. Çıkacaklar, terk edecekler ve Fırat’ın doğusuna gidecekler. Gitmezlerse gereğini biz yaparız”
29.09.2021 Gündem
Suluovalıların Termik Santral kabusu
Suluovalıların Termik Santral kabusu Amasya''nın Suluova ilçesi Termik Santral istemiyor.
23.09.2013 Bilim ve Teknoloji
Karla birlikte asit yağıyor!
Karla birlikte asit yağıyor! Batı Karadeniz Ormancılık Araştırma Müdürlüğü’nün, araştırma sonuçları ürküttü...
29.09.2021 Gündem
‘Asit yağmuru’ internet yalanı çıktı
‘Asit yağmuru’ internet yalanı çıktı Mart ayından bu yana sosyal paylaşım sitesi Facebook ve birçok erişim kanallarında yer alan ve NASA tarafından açıklandığı söyleyen “20-28 Mayıs arasında yüksek dozda asit içerem asit yağmurları yağacak, cilt kanseri riski yüzde 90 olan bu yağmurlara maruz kalmayın” şeklindeki haber, uzmanlar tarafından yalanlandı...
22.05.2011 Yaşam
Asit yağmuru onları da vurdu
Asit yağmuru onları da vurdu AVRUPA’YI etkisi altına alan kül bulutu, ihracat yapan Türk çiftçisi için fırsat yarattı
21.04.2010 Ekonomi
Kül geliyor, asit yağmuruna dikkat!
Kül geliyor, asit yağmuruna dikkat! Uzmanlar uyardı: Yağış olursa küller asit yağmuruna dönüşebilir. Hastalar sokağa çıkmasın!
17.04.2010 Ekonomi
Arabayı çiziklerden korumak için...
Arabayı çiziklerden korumak için... Arabanızı sokakta da, otoparkta da bıraksanız güvende değil...
11.04.2010 Yaşam
Kazı Kazan'la 2 milyon TL kazandı! Büfe sahibine motosiklet hediye edip, borçları ödedi
Kazı Kazan'la 2 milyon TL kazandı! Büfe sahibine motosiklet hediye edip, borçları ödedi Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Kazı Kazan'dan 2 milyon TL kazanan kişi, kupon aldığı büfenin veresiye defterini kapattı, ardından da büfe sahibi Fatih Bayram’a motosiklet hediye etti. Talihlinin 2 milyon TL'lik ikramiyeyi önce 2 bin TL olarak yorumladığını anlatan Bayram, "Bana uzattığı zaman, kendisine biletin 2 milyon TL olduğunu söyledim. Sevindi, 'Canım yeğenim' diyerek bana sarıldı" dedi.
20.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Asit Yağmuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asit yağmuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.