Ashton Carter

Ashton Carter

Son dakika ashton carter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ashton carter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ashton carter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ashton Carter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ashton carter gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 ashton carter haberi bulunmuştur. Tüm ashton carter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trans bireylere ordu yasak
Trans bireylere ordu yasak Daha önce göçmen, Müslüman ve kadın karşıtı görüşleriyle tepki çeken Başkan Donald Trump, şimdi de trans bireylerin bundan böyle Amerikan ordusunda görev almamasına karar verdi. Trump’ın açıklamasına BM, Uluslararası Af Ögrütü ve çok sayıda sivil toplum kuruluşundan tepki geldi
27.07.2017 Dünya
ABD ve PKK ifşa oldu!
ABD ve PKK ifşa oldu! ABD'li yetkililer ve Kandil'deki PKK elebaşları, örgütü "terörist" tanımlamasından çıkarmak için "SDG" ismini kullanıyor.
27.04.2017 Dünya
Trump, PYD/PKK'lı Rakka planını rafa kaldırdı
Trump, PYD/PKK'lı Rakka planını rafa kaldırdı Amerikan Washington Post gazetesinde yer alan makalede, Obama yönetiminin, Trump’ın ekibine Rakka'nın alınması için PYD/PKK terör örgütüne askeri yardım içeren bir plan sunduğu iddia edildi
17.06.2021 Dünya
PKK'nın Suriye'deki paravanı: SDG
PKK'nın Suriye'deki paravanı: SDG ABD ordusunun aklamaya çalıştığı SDG, PKK'nın Suriye'deki militan ve yönetici tabanına dayanıyor
29.09.2021 Gündem
ABD'den flaş açıklama! Rusya ile savaş...
ABD'den flaş açıklama! Rusya ile savaş... ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, "Bugün maalesef Rusya'nın saldırganlığı ve provokasyonu yanlış tutkulardan ve hatalı bir hınçtan kaynaklanıyor." dedi.
12.01.2017 Dünya
ABD, PYD'yi masada istiyor!
ABD, PYD'yi masada istiyor! ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye’deki uzun vadeli politik çözüm arayışlarında terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin de masada yer alması gerektiğini savundu.
11.01.2017 Dünya
Rusya: ABD'den Suriye'de destek görmedik
Rusya: ABD'den Suriye'de destek görmedik Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Suriye'de ihtiyaç duymalarına rağmen ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinden destek görmediklerini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Pentagon'dan savaş çığırtkanlığı: Kendimizi sınırlamamalıyız
Pentagon'dan savaş çığırtkanlığı: Kendimizi sınırlamamalıyız ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, ülkesinin, seçim kampanyaları sırasında Demokrat Parti’ye yönelik ‘siber saldırıların arkasında olan Rusya’ya’ yanıt verirken kendisini sınırlamaması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Obama'dan orduya veda konuşması
Obama'dan orduya veda konuşması Başkanlık koltuğunu, seçimleri kazanan Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Başkan Barack Obama, ABD ordusuna veda konuşması yaptı.
17.06.2021 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Işık: DEAŞ'ın beslendiği kaynaklarla mücadele gerekiyor
Işık: DEAŞ'ın beslendiği kaynaklarla mücadele gerekiyor Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İslamofobi'nin, DEAŞ’ı besleyen en önemli kaynak olduğunu belirterek, "DEAŞ’la fiziki olarak mücadele etmek yetmiyor, DEAŞ’ın beslendiği kaynaklarla da mücadele etmek gerekiyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
İngiltere: Esad için Suriye'de gelecek görmüyoruz
İngiltere: Esad için Suriye'de gelecek görmüyoruz İngiltere Savunma Bakanı Michael Fallon, Suriye rejimi ve Rusya’da dahil olmak üzere rejimin destekçilerine, yıkıcı askeri taktiklere son verme ve müzakere masasına geri dönme çağrısında bulunuyoruz. Devlet Başkanı Beşşar Esed için Suriye'de bir gelecek görmüyoruz" dedi.
17.06.2021 Dünya
İngiltere'nin ev sahipliğinde DEAŞ'la mücadele toplantısı
İngiltere'nin ev sahipliğinde DEAŞ'la mücadele toplantısı Terör örgütü DEAŞ ile aktif mücadele eden ülkelerin savunma bakanlarının katıldığı toplantı, İngiltere Savunma Bakanı Michael Fallon'un ev sahipliğinde İngiltere'nin başkenti Londra'da başladı.
17.06.2021 Dünya
İsrail ABD'den savaş uçağı aldı
İsrail ABD'den savaş uçağı aldı İsrail'in ABD'den satın aldığı 50 Adir F35 tipi savaş uçağından ilk ikisini teslim aldığı bildirildi
12.12.2016 Dünya
Carter, Barzani ile bir araya geldi!
Carter, Barzani ile bir araya geldi! Irak'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani ile bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya
Carter'dan saldırıya kınama
Carter'dan saldırıya kınama ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, İstanbul'daki terör saldırısını kınadı.
17.06.2021 Dünya
Bakan Işık, İngiltere'deki DEAŞ toplantısına katılacak
Bakan Işık, İngiltere'deki DEAŞ toplantısına katılacak Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, DEAŞ terör örgütüyle mücadeleye yönelik 14 ülkenin katılımıyla İngiltere'de yapılacak toplantıya katılacak.
29.09.2021 Gündem
Carter'dan Musul açıklaması! Seneye...
Carter'dan Musul açıklaması! Seneye... ABD Savunma Bakanı Ashton Carter yaptığı açıklamada, Musul'u DEAŞ'tan çekme mücadelesinin zor olacağına karşın, operasyonun Başkan Donald Trump'ın göreve başlamasından önce tamamlanmasının "mümkün" olduğunu söyledi ve ekledi; "DEAŞ'ı temizledikten sonra Irak'ta kalacağız"
17.06.2021 Dünya
ABD Hava Üssü’nde patlama: Ölü ve yaralılar var
ABD Hava Üssü’nde patlama: Ölü ve yaralılar var Afganistan'ın başkenti Kabil yakınlarındaki Bagram Hava Üssü'nde düzenlenen intihar saldırısında 4 kişi öldü...
17.06.2021 Dünya
ABD'den Rakka açıklaması
ABD'den Rakka açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Suriye'nin Rakka kentinin terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu kapsamında kentin izole edilme sürecinin başladığını bildirdi...
17.06.2021 Dünya
Rakka operasyonuna 30 bin SDG'li katılacak
Rakka operasyonuna 30 bin SDG'li katılacak Irak’ın Musul kentinde DEAŞ’a yönelik harekât sürerken, örgütün Suriye’de Ocak 2014’ten beri elinde tuttuğu Rakka kentini kurtarmak için hazırlıkları bir süredir devam eden operasyonun başladığı açıklandı...
17.06.2021 Dünya
Obama'nın Özel Temsilcisi'nden "Rakka" açıklaması
Obama'nın Özel Temsilcisi'nden "Rakka" açıklaması ABD Başkanı Obama'nın DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi McGurk: "Rakka kentinin DEAŞ'tan geri alınması operasyonu kapsamında ilk aşama olan kentin izole edilme süreci başladı"
17.06.2021 Dünya
ABD Savunma Bakanı Carter'dan "Rakka" mesajı
ABD Savunma Bakanı Carter'dan "Rakka" mesajı Carter: "DEAŞ'ın acımasız kontrolü altında bulunan Rakka'nın özgürleştirilmesi için SDG'nin başlattığı operasyonu memnuniyetle karşılıyorum"
6.11.2016 Dünya
"Türkiye ya YPG'li koalisyonla girer ya da dışarıda kalır"
"Türkiye ya YPG'li koalisyonla girer ya da dışarıda kalır" Washington Post gazetesine göre, ABD Başkanı Barack Obama Cumhurbaşkanı Erdoğan'a terör örgütü YPG'nin Rakka harekâtına katılacağını ve nihai kararın alındığını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Carter'dan Rakka operasyonu açıklaması
Carter'dan Rakka operasyonu açıklaması ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Suriye'de terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki Rakka'nın kurtarılmasına ilişkin operasyonda oynayacakları role dair Türkiye ile görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ashton Carter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ashton carter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.