Arslan Kulaksız

Arslan Kulaksız

Son dakika arslan kulaksız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arslan kulaksız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arslan kulaksız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arslan Kulaksız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arslan kulaksız gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 arslan kulaksız haberi bulunmuştur. Tüm arslan kulaksız haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Binbaşı Arslan Kulaksız'ı şehit eden PKK'lı Savaş Çelik yakalandı! MİT'ten yurt dışı operasyonu...
Binbaşı Arslan Kulaksız'ı şehit eden PKK'lı Savaş Çelik yakalandı! MİT'ten yurt dışı operasyonu... Son dakika haberi... Mavi kategoride aranan terör örgütü PKK/KCK mensubu "Zerdeşt" kod adlı Savaş Çelik, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sınır ötesinde düzenlediği nefes kesen operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Terörist Çelik'in eşi ile birlikte aracında silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız’a yönelik saldırıda yer aldığı öğrenildi.
20.07.2022 Gündem
İçişleri: Binbaşı Kulaksız'ı şehit eden 3 terörist etkisiz hale getirildi, 9 şüpheli yakalandı
İçişleri: Binbaşı Kulaksız'ı şehit eden 3 terörist etkisiz hale getirildi, 9 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanlığı, Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız'ı şehit olduğu saldırının faillerinden 3'ünün çeşitli tarihlerde gerçekleştirilen operasyonlarla etkisiz hale getirildiğini, teröristlere yardım eden 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
27.07.2020 Gündem
"Alparslanlar" ve "Kılıçlar" teröristlere darbe indirdi
"Alparslanlar" ve "Kılıçlar" teröristlere darbe indirdi Muş'ta Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve komando birlikleri, 2 yılda 40 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi, içerisinde çok miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulunan 69 sığınağı imha etti.
15.12.2018 Gündem
Bakan Soylu: Karanlık ve karmaşık bir yapı ile karşı karşıyayız
Bakan Soylu: Karanlık ve karmaşık bir yapı ile karşı karşıyayız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Buradaki siyasi mücadele, sadece PKK güdümündeki HDP ile yapılan bir mücadele değildir. Burada mücadele ettiğiniz güçler, matruşka gibi birbirinin içinden çıkan, biri diğerini gizleyen, örten, 'bitti, sonuna geldik, hepsi bu kadar' dediğimizde bir başka boyutuyla karşımıza çıkan, karanlık ve karmaşık bir yapı ile karşı karşıyayız." dedi.
2.12.2018 Siyaset
"Bugün bizim düğün günümüz"
"Bugün bizim düğün günümüz" Muş'un Malazgirt ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız, eşinin şehit edilmesi, kendisinin de yaralanmasından sorumlu teröristlerden Muhammed Kaya'nın etkisiz hale getirilmesine ilişkin,"Bugün bizim düğün günümüz. Yüreğimize su serpildi." dedi.
28.11.2018 Yaşam
Son dakika: Muhammed Kaya öldürüldü
Son dakika: Muhammed Kaya öldürüldü Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ı şehit eden Çektar Soro kod adlı Muhammed Kaya etkisiz hale getirildi.
28.11.2018 Gündem
16 kişilik PKK’lı terörist grup kıstırıldı
16 kişilik PKK’lı terörist grup kıstırıldı Muş’ta uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonda 16 kişilik PKK’lı terörist grubun kıstırıldığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Muş'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Muş'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi Muş'ta 21 yerleşim alanında operasyon süresince sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, bazı bölgeler ise araç trafiğine kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
Şenyaylada PKK'nın 26 sığınağı imha edildi
Şenyaylada PKK'nın 26 sığınağı imha edildi MUŞ, Bingöl, Diyarbakır üçgeni arasında bulunan Şenyayla Bölgesinde icra edilen operasyonda güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya ait 26 sığınağı imha etti.
29.09.2021 Gündem
PKK'yı şoka sokan ölüm! 1 numara gitti!
PKK'yı şoka sokan ölüm! 1 numara gitti! 2 Mayıs'ta PKK'nın orta saha sorumlusu Ekrem Güney'in Lice'de öldürülmesi örgütü adeta felç etti. Güney, PKK'nın Türkiye'deki 1 numarasıydı.
29.09.2021 Gündem
Muş'ta terör örgütü PKK'ya ağır darbe
Muş'ta terör örgütü PKK'ya ağır darbe Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bazı yerleşim yerlerinde çukurlar kazıp, barikatlar oluşturan terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon yürüten güvenlik güçleri, kırsal alanda da teröristlere ağır kayıplar verdiriyor...
29.09.2021 Gündem
Muş Valiliği'nden 'infaz' açıklaması
Muş Valiliği'nden 'infaz' açıklaması MUŞ Valiliği, Varto İlçesi’nde 6 Nian günü düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen 4 teröristin infaz edildiği, yaşlı bir kadının suçsuz yere tutuklandığı yolundaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, tutuklanan kadının evinin yanındaki ahırda üzerinde bomba ve teçhizat bulunan sözde eyalet sorumlusu teröristi sakladığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın üst düzey ismi yakalandı!
PKK'nın üst düzey ismi yakalandı! Muş'un Varto ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirilirken, aralarında Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit edildiği eylemin planlayıcılarından olan PKK'nın sözde Erzurum bölge sorumlusunun da bulunduğu 4 kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
O terörist öldürüldü
O terörist öldürüldü Muş’un Malazgirt ilçesinde, ailesinin yanında bulunduğu esnada silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız’ın olayını planlayan terörist öldürülürken bir kişi de sağ yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Arslan Binbaşı’nın kanı yerde kalmadı
Arslan Binbaşı’nın kanı yerde kalmadı Muş’un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ı geçen 27 Temmuz günü eşi ile birlikte evlerine giderken şehit eden teröristlerden ’Çekdar’ kod adlı teröristin yakalanması için Bulanık İlçesine bağlı Meşeiçi köyünde bir operasyon düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
Şehit Binbaşı Kulaksız’ın kanı yerde kalmadı
Şehit Binbaşı Kulaksız’ın kanı yerde kalmadı Muş’un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit edilmesi olayının faili olduğu değerlendirilen ‘Çekdar’ kod adlı terörist ölü olarak ele geçirildi...
29.09.2021 Gündem
Terör saldırılarında 65 günlük bilanço
Terör saldırılarında 65 günlük bilanço Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi...
29.09.2021 Gündem
Terör saldırılarında 63 günlük bilanço
Terör saldırılarında 63 günlük bilanço Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi...
29.09.2021 Gündem
Terör saldırılarında 61 günlük bilanço
Terör saldırılarında 61 günlük bilanço Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi, 22 Temmuz'dan bu yana 967 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi KCK'nın temmuz ayında "barajlar ve baraj inşasında kullanılan araçların hedef alınacağını" açıklamasının ardından terör örgütü PKK ile gençlik yapılanması YDG-H ve terör örgütü DHKP-C, başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri olmak üzere ülke genelinde barış ve huzur ortamını bozan eylemlerine devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
Terör saldırılarında 58 günlük bilanço
Terör saldırılarında 58 günlük bilanço 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 965 terörist etkisiz hale getirildi...
29.09.2021 Gündem
Terör saldırılarında 56 günlük bilanço
Terör saldırılarında 56 günlük bilanço Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına yurtiçi ve yurtdışında yaptıkları operasyonlarla karşılık verdi, 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 943 terörist etkisiz hale getirildi...
29.09.2021 Gündem
Terör saldırılarında 55 günlük bilanço
Terör saldırılarında 55 günlük bilanço Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda 943 terörist etkisiz hale getirildi. Son 24 saatte terör saldırıları sonucu iki polis şehit oldu, bir çocuk hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
İşte 22 Temmuz'dan bu yana öldürülen terörist sayısı!
İşte 22 Temmuz'dan bu yana öldürülen terörist sayısı! 22 Temmuz’dan bu yana PKK hedeflerine yönelik K...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arslan Kulaksız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arslan kulaksız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.