Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olay ev ve arsa sahibi milyonları ilgilendiriyor. Başkasına ait arsayı bir internet sitesinde satılığa çıkaran dolandırıcıların, sahte tapu oyunu ortaya çıktı. İşte internette kendi mülkünün satılık olduğunu gören vatandaşın yaşadıkları.
7.04.2023 Yaşam
Tapu açıklaması! Arsa sahibi olan, arsa ve arazi alacak herkesi ilgilendiriyor! Ciddi sorunlar yaşanıyor...
Tapu açıklaması! Arsa sahibi olan, arsa ve arazi alacak herkesi ilgilendiriyor! Ciddi sorunlar yaşanıyor... Arsa sahibi olan, arsa ve arazi satın almak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Tapu uyarısı geldi, ileride ciddi sorunlar yaşanıyor. Mutlaka dikkat edilmesi gerekiyor... Son dönemde konut fiyatları artışa geçti. Bununla birlikte gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi arsa ve arazi yatırımı olmaya başladı. Ancak arazi ve arsa satın alırken doğru adımlarla hareket etmek gerekiyor. Uzun vadede ciddi getiriler sağlayan bu yatırımda, yatırım yapılacak bölgenin nüfus artış oranı, yeni imar planı ve gelişim hızı dikkate alınmalı. Öte yandan tapu ile ilgili de önemli bir uyarı yapıldı. Tapunun hisseli mi, müstakil mi olduğu çok önemli bir yatırım kriteri. Çünkü ileride ciddi sorunlar yaşanmasına sebep olabiliyor...
4.03.2022 Ekonomi
İkinci el ev alırken dikkat!
İkinci el ev alırken dikkat! İstediğiniz evi almadan önce dikkat edeceğiniz birkaç nokta, hayatınızı ve tercihinizi kurtarabilir.
4.05.2015 Arşiv
Dikkat! Tapunuzda Ne Yazıyor?
Dikkat! Tapunuzda Ne Yazıyor? Alacağınız gayrimenkulün tapusu size sorun çıkarabilir.
4.07.2014 Arşiv