Arpaçay

Arpaçay

Son dakika arpaçay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arpaçay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arpaçay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arpaçay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arpaçay gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 arpaçay haberi bulunmuştur. Tüm arpaçay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı? Kars seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Kars ilçe seçim sonuçları da etkili oalcak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerde Kars parti oy oranları da yer alacak. Kars ilçelerinden Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçları canlı takip yapılabilecek. Kars AK Parti, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP, MHP oy oranlarının yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı oy sayıları da açıklanacak. Peki Kars hangi parti kazandı? Kars Cumhurbaşkanı kim kazandı? İşte Kars canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme!
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Kars’ta yaklaşık 2 bin 60 dekar alanda ekimini gerçekleştirilen yağlık ayçiçeğinin hasadı başladı. Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, biçerdöverle ayçiçeği hasadı yaptı.
27.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Liseli genç kız tacizcisini sokak ortasında vurdu! Flaş gelişme
Liseli genç kız tacizcisini sokak ortasında vurdu! Flaş gelişme Kars'ın Arpaçay ilçesinde, kendisini 3 yıldır taciz ettiği iddiasıyla Birdal Doğan'ı (40) mahalle meydanında öldüren lise öğrencisi A.E. (17) hakkında iddianame hazırlandı. Savcı, A.E.'nin cinayeti hiddet veya şiddetli elemin etkisi altında işlediğini belirtirken, A.E. 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.
12.05.2022 Yaşam
Lise öğrencisi kız, tacizcisini öldürdü! ''Seni kaçıracağım, seninle evleneceğim' diyordu'
Lise öğrencisi kız, tacizcisini öldürdü! ''Seni kaçıracağım, seninle evleneceğim' diyordu' Kars’ta, 'Seni kaçırıp, evleneceğim' dediğini öne sürdüğü Birdal Doğan'ı (40), köy meydanında öldüren lise öğrencisi A.E. (17) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
1.03.2022 Yaşam
Turistik Doğu Ekspresi seferleri 15 Aralık'ta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı
Turistik Doğu Ekspresi seferleri 15 Aralık'ta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, pandemi nedeniyle ara verilen Turistik Doğu Ekspresi seferlerinin 15 Aralık'ta başlayacağını söyledi. Bakan Karaismailoğlu, yataklı ve yemekli vagondan oluşacak Doğu Ekspresi seferlerinin karşılıklı olarak haftada iki defa düzenleneceğini ifade etti.
19.11.2021 Ekonomi
Kars'ta minibüs koyun sürüsüne daldı: 34 koyun öldü
Kars'ta minibüs koyun sürüsüne daldı: 34 koyun öldü Kars'ta minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan koyun sürüsünün arasında daldı. 200 koyunun sürü sahipleri kazayı yara almadan atlatırken, 34 koyun telef oldu.
7.11.2021 Yaşam
Valilik duyurdu! Giriş çıkışlar kapatıldı, sayı 9'a yükseldi
Valilik duyurdu! Giriş çıkışlar kapatıldı, sayı 9'a yükseldi Kars’ta koronavirüs vakalarının görüldüğü merkeze bağlı Hapanlı, Eşmeyazı ve Selim Hasbey köyleri karantinaya alınırken, Küçük Pirveli ve Mezra köyünde ise uygulanan karantina kaldırıldı.
21.04.2021 Gündem
Dışarı çok nadir çıkıyor! Kars'ta görüntülendi
Dışarı çok nadir çıkıyor! Kars'ta görüntülendi Kars'ın Arpaçay ilçesinde, daha çok yer altında yaşayan ve dışarı çok nadir çıkan beyaz gelincik görüntülendi.
24.03.2021 Yaşam
Kar ne zaman bitecek? Kar yağışı kaç gün sürecek? Türkiye geneli hava durumu!
Kar ne zaman bitecek? Kar yağışı kaç gün sürecek? Türkiye geneli hava durumu! Yurt genelinde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Birçok şehirde yer yer kar etkili olurken İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Van, Muş, Bitlis, Hakkari'de 729 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor. Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Peki, İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek? Kar ne zaman bitecek? İşte il il hava durumu ve Türkiye'de son durum...
18.01.2021 Gündem
Elektrik ve telefon direklerine asılıyor! Tanesi 300 lira...
Elektrik ve telefon direklerine asılıyor! Tanesi 300 lira... Kars'ta, kesimi tamamlanan kazların kurutulmasına başlandı. Binaların saçak altlarına, elektrik veya telefon direklerine asılarak kurutulan kaz etleri, ocak ayından itibaren sofralarda yer alacak.
22.12.2020 Gündem
Sivil toplum örgütlerinden Azerbaycan'a destek
Sivil toplum örgütlerinden Azerbaycan'a destek Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Ermenistan’ın saldırdığı Azerbaycan’a destek verdi. Arpaçay-Akyaka Dernekler Platformu ve Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Sözcüsü Gökhan Türkeş Öngel, Azerbaycan’ın yanında olduklarını belirterek, “Karabağ Türk yurdudur. Karabağ’da gerekli mücadeleyi yapıp, Azerbaycan toprağı olarak yeniden ilhakını gerçekleştirelim. Azerbaycan için de tek yol ya istiklal ya ölümdür. Türk milleti için de, hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır” dedi.
3.10.2020 Gündem
Kars’ta bir köy karantina alındı!
Kars’ta bir köy karantina alındı! Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı bir köyün, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı bildirildi.
22.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Ani'de tarihi yapıtların duvarları aşk ilan alanı oldu
Ani'de tarihi yapıtların duvarları aşk ilan alanı oldu UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde 16'ncı sırada yerini alan Ani Ören Yeri'ndeki tarihi yapıtların duvarlarına bazı ziyaretçiler tebeşirlerle yazı yazıp, şekiller çizdi. Bazılarının da taşları kesici aletlerle kazıyarak, kendisinin veya sevdiklerinin isimlerini yazdıkları görüldü.
12.08.2020 Gündem
Çiftliklerden kaçtılar; doğal yaşama uyum sağladılar
Çiftliklerden kaçtılar; doğal yaşama uyum sağladılar Ağrı Dağı Milli Parkı'nda yaşayan Latin Amerika kökenli halk arasında 'koypu' ve 'esrarengiz fare' olarak bilinen su maymunları, yerleştikleri Iğdır'da doğal hayata uyum sağladı.
4.07.2020 Yaşam
Atatürk aleyhine paylaşım yapan jandarma astsubay görevinden uzaklaştırıldı
Atatürk aleyhine paylaşım yapan jandarma astsubay görevinden uzaklaştırıldı Mustafa Kemal Atatürk için "Büyük İngiliz projesi" paylaşımı yapan Kars Arpaçay Doğruyol Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Rafi Hasan Ceran, görevinden uzaklaştırıldı.
3.07.2020 Gündem
Başçavuş paylaşımları nedeniyle görevden uzaklaştırıldı!
Başçavuş paylaşımları nedeniyle görevden uzaklaştırıldı! Devlet büyükleri aleyhine paylaşım yapan başçavuş görevden uzaklaştırıldı...
2.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü  geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars Barajı açılışına video konferans ile katıldı. "Hükümete geldiğimizde 276 baraj vardı." diye konuşan Erdoğan, "Bugün ise, son 18 yıldaki 585. barajı ülkemize kazandırıyoruz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aldığımız önlemlerinin etkilerini Mayıs ayı ile birlikte görmeye başladık. Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü geliyor." diye konuştu. Corona virüs ile mücadeleye de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde yayınlanan rakamlar salgınla mücadele mevzi kaybetmeye başladığımıza işaret ediyor. Salgının üstesinden gelmenin yolu, maske, mesafe ve temizlikten geçiyor. Bu sıralamayı baş harflerini anlamlı kılmak için küçük bir takdim tehir ile değiştirerek tekrarlamak istiyorum: 'Temizlik, maske, mesafe.' Yani Tamam. İnşallah bu kurallara riayet ederek salgını gündemimizden çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.
20.06.2020 Siyaset
Bakan Pakdemirli Kars’ta müjdeleri sıraladı!
Bakan Pakdemirli Kars’ta müjdeleri sıraladı! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Kars’a yapılacak olan projeleri sıralayarak müjde verdi. Bugün Kars Barajının açılacağını belirten Pakdemirli, "Digor ilçe merkezi ana dere taşkın koruma işinin ihalesine de çıkacağız. Sarıkamış mescitli taşkın koruma işinin ihalesine de çıkıyoruz. 8 tane hayvan içme suyu göleti yapacağız. Kağızman Barajının temel zemin ve sondaj işini bitirdik, projelerinin yeni şartlarını da revize ederek inşaatına devam edeceğiz. Arpaçay Ovası sulaması 2. kısım ihalesine çıkacağız, yaklaşık 7 bin dekar alan da sulanmış olacak." dedi.
20.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arpaçay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arpaçay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.