Arif Çetin

Arif Çetin

Son dakika Arif Çetin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arif Çetin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arif Çetin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arif Çetin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arif çetin gelişmeleri de dahil olmak üzere 416 arif çetin haberi bulunmuştur. Tüm arif çetin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir
Bakan Yerlikaya: Sınırlarımız bizim kırmızı çizgimizdir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’da Gürbulak Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu.
12.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde katettiğimiz yol terörü bitirme noktasına getirdi
Bakan Yerlikaya: Mücadelemizde katettiğimiz yol terörü bitirme noktasına getirdi Şırnak’ta ziyaret ettiği Çakırsögüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’da konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Özellikle son 10 yılda terörle mücadelemizde katettiğimiz yol, hamdolsun terörü bitirme noktasına getirdi. Bir tarafta semalarımızda kartal gibi süzülen SİHA’larımız, diğer tarafta siz kahramanlarımız. O eli kanlı hainlerin gölgelerini bile takip ediyor, onları gözünüzü kırpmadan etkisiz hale getiriyorsunuz” dedi.
18.06.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür Şişli'de Jandarma ve Sahil Güvenlik personelleriyle kahvaltı programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu " Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür. Son 6 yıl önce bu sayı 3 binler seviyesindeydi" dedi.
27.05.2023 Gündem
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı SURİYE'nin Tel-Abyad bölgesinde bomba yüklü şüpheli aracın kontrolü sırasında meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha uzmanı polis memuru Özgür Barçın (40) Ankara'da toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit oldu
Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusu şehit oldu Şırnak’ta düzenlenen Eren Abluka Sonbahar Kış-23 Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada güvenlik korucusu Nimet Encü (45) şehit oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun telefonundan aileyle görüşerek baş sağlığı diledi.
22.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnaklı şehidin ailesine telefonla taziyelerini iletti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnaklı şehidin ailesine telefonla taziyelerini iletti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan korucu Nimet Encü'nün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Soylu ile yaptığı telefon görüşmesinde Encü'nün ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
22.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'nın Amasra ilçesinde maden faciasının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anki önceliğimiz işçilerimize ulaşmaktı. 41'inci işçimize ulaştık. O da rahmetli olmuş. Merhumlarımızın sayısı böylece 41 oldu. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. Erdoğan, "Elbette bu patlamanın nasıl yaşandığı, varsa sorumluların kimler olduğu yürütülecek idari ve adli soruşturmayla ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı. Daha sonra Makaracı Köyü'nde Rahman Özçelik'in cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet olarak ailelere sahip çıkacağız” dedi.
15.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu, şehit evinde gözyaşlarını tutamadı
Bakan Soylu, şehit evinde gözyaşlarını tutamadı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit ailesinin taziye evinde konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı.
2.10.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ardahan'ın Göle ilçesinde depremden etkilenen köylerde incelemede bulunarak depremzedeleri ziyaret etti. Bakan Soylu, “Ağır ve diğer hasarlı olanlara 3 bin lirası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından, 5 bin lirası AFAD'dan toplanan 8 bin lira ilk etapta yardım yaptık” dedi.
2.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geldiği Şırnak’ta 'Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonları'nın ilkinin başladığını duyurdu. Bakan Soylu, dün sabah başlayan Eren Abluka Sonbahar Kış Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu'nda 2 teröristin sarı torbaya girdiğini belirterek, “Bu 2 teröristle birlikte 1 makineli tüfek, 3 keskin nişancı tüfeği, 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 7 el yapımı patlayıcı, 3 dürbün ve 8 sığınak ve 3 bin 500 mühimmat ele geçirilmiştir. 29 Ekim 2023‘te bu ülke sınırları içerisinde, sınırlarımızın içerisindeki kırsalda bir tek terörist kalmayacak. Tabii Meclis’teki teröristleri saymıyoruz” dedi.
2.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak”
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” dedi.
23.08.2022 Siyaset
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu TSK’nın ilk kadın generali olarak atanan Özlem Yılmaz, ‘Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.
14.08.2022 Gündem
Bakan Soylu ve Bakan Kasapoğlu, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile toplantı yaptı
Bakan Soylu ve Bakan Kasapoğlu, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile toplantı yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile öğrenci yurtlarına ilişkin toplantı yaptı. Bakan Kasapoğlu, Türkiye’nin dünya üzerindeki en büyük ve en nitelikli yurt altyapısına sahip olduğunu vurgularken, “Öğrenci barındırma sisteminin standartlarını dünyada biz belirliyoruz. 81 il, 251 ilçe 775 yurdumuz bulunuyor” dedi.
5.08.2022 Gündem
PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna büyük darbe: Bulundu, yakalandı, yok edildi!
PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna büyük darbe: Bulundu, yakalandı, yok edildi! Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, "Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna büyük darbe vuruldu. Bulundu, yakalandı, yok edildi" dedi.
20.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üs bölgesindeki personelin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üs bölgesindeki personelin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de 3 bin 352 rakımlı Varkavik Tepe Üs Bölgesi'nde bayramı karşılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüşerek asker, polis ve güvenlik korucularının Kurban Bayramı'nı kutladı.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu, bayram namazını üs bölgesindeki askerlerle kıldı
Bakan Soylu, bayram namazını üs bölgesindeki askerlerle kıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı namazını Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 352 rakımlı Varkavik Tepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerle eda etti.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Cumhuriyet'in ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız
Bakan Soylu: Cumhuriyet'in ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Cumhuriyet'in ikinci asrında kendimiz gibi yaşayacağız, medeniyet değerlerimizde ne varsa, onu yaşayacağız, milli irade ne diyorsa onu yaşayacağız, dışarıdan ithal anlayışlarla bir gelecek inşa etmek niyetinde değiliz" dedi.
6.07.2022 Siyaset
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Eren Abluka-18 Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un (29) cenazesi, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Melihat Arduç, şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayarak, "Oğlum beni bıraktın ama hakkımı sana helal ettim. Dik durmak istiyorum" dedi.
24.06.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Ağrı Grubu etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Ağrı Grubu etkisiz hale getirildi Eren-Kış operasyonları kapsamında Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca tespit edilen 100 metre uzunluğundaki mağarada 80 gün süren çalışmalar sonucu, aralarında PKK’nın Ağrı Dağı sorumlusunun da olduğu 11 terörist etkisiz hale getirildi
9.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arif Çetin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arif çetin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.