Appstore

Appstore

Son dakika appstore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan appstore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını appstore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Appstore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan appstore gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 appstore haberi bulunmuştur. Tüm appstore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu. Yazılı ve sesli sohbet edebilen Cere, ruh halinize göre müzik parçası öneriyor, gündemdeki haberleri derliyor, yemekten modaya, sağlıktan spora hemen her konuda bilgi paylaşıyor. Geniş dil modellerini baz alarak geliştirilen ve canayakın olması için özel eğitilen Cere’nin ilk mobil uygulama olduğunu söyleyen Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, “Cere hem güncel trendleri yakından takip eden bir influencer, hem de kurumsal versiyonu ile iş yaşamını kolaylaştıran bir çalışma arkadaşı. Türkçe sesli dil desteği ve mobil uygulamanın erişim kolaylığı ile kullanıcılar yapay zekanın olanaklarını hem günlük hem de iş yaşantılarında deneyimleyebilecek” dedi.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak Türk Baklavası Free Fire oyununa ödül olarak eklendi! Free Fire gelen Ramazan dönemiyle birlikte Türkiye’deki oyun severlere bir sürpriz yaparak Türk Baklavası’nı sevilen oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayı da oyunculara dağıtmaya hazırlanıyor.
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Elektrik aboneleriyle ilgili flaş karar! Borçlar...
Elektrik aboneleriyle ilgili flaş karar! Borçlar... Elektrik abonesi milyonları ilgilendiren flaş karar! Yeni uygulama. Tek çatı altına toplantı. CK Enerji, bünyesindeki üç görevli tedarik şirketinin mobil uygulamalarını tek çatı altında birleştirdiğini duyurdu. Böylece, 7 ildeki 8.4 milyon elektrik tüketicisi aynı mobil uygulamada buluştu. İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat’taki aboneler, mobil uygulamayı indirerek, borç ödeme ve sorgulama gibi birçok işlemi hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilecek.
1.03.2021 Ekonomi
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
İstanbulkart HES kodu yüklemesi ve eşleştirmesi! İstanbulkarta HES kodu nasıl eklenir?
İstanbulkart HES kodu yüklemesi ve eşleştirmesi! İstanbulkarta HES kodu nasıl eklenir? İstanbulkart eşleştirme zorunluluğunda sona gelindi. İstanbulkart-HES kodu eşleştirmesi için 15 Ocak son tarih olarak belirlenmişti. İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında HES kodu zorunluluğu bu sabah başladı. İstanbulkartları ile HES kodunu eşleştirmeyenler, toplu ulaşımdan bugün itibariyle faydalanamayacak. Bugüne kadar eşleştirmesi yapılmayan İstanbulkartlar toplu ulaşımda kullanılamayacak. Peki, HES kodu ile İstanbulkart'ı eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkarta HES kodu nasıl eklenir?
15.01.2021 Gündem
HES kodu akbile nasıl tanımlanır? HES kodu İstanbulkart eşleştirme ve son tarih (HES kodu olmayan toplu taşımayı kullanamayacak)
HES kodu akbile nasıl tanımlanır? HES kodu İstanbulkart eşleştirme ve son tarih (HES kodu olmayan toplu taşımayı kullanamayacak) HES kodu akbile nasıl tanımlanır? Sorusu HES kodu İstanbulkart eşleştirme zorunluluğunda son tarih yaklaştıkça, artıyor. İstanbulkart ile HES kodu eşleştirmesi için son bir hafta15 Ocak'tan itibaren HES kodu eşleşmesi yapılmamış İstanbulkart'lar toplu taşımada kullanılamayacak. İşte HES kodu İstanbulkart eşleştirme ve son tarih…
11.01.2021 Gündem
MEB Ajanda kurulumu nasıl yapılır? E-Okul Öğretmen ve MEB Ajanda nasıl indirilir?
MEB Ajanda kurulumu nasıl yapılır? E-Okul Öğretmen ve MEB Ajanda nasıl indirilir? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), MEB Ajanda ve E-Okul Öğretmen uygulamalarını devreye aldı. MEB, bu yeni iki uygulamasıyla, bürokrasinin azalması, iş ve işlemlerin kolaylaşması, her bir verinin bağlantılı ve ilişkilendirilmiş olarak ele alınabilmesi sağlanacak. E-okul ve MEBSİS'teki nakil kabul günleri, atama onay tarihleri, hizmet içi onay işlemleri gibi benzeri birçok konu kolayca gerçekleştirilebilecek. Davranış notu, ders notu, sınav tarihi, öğrenci devamsızlıkları gibi işlemler yapılabilecek. Peki, MEB Ajanda kurulumu nasıl yapılır? MEB Ajanda nasıl indirilir? İşte E-Okul Öğretmen ve MEB Ajanda indirme linki...
3.12.2020 Eğitim
Hayat Eve Sığar uygulaması indir! HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma
Hayat Eve Sığar uygulaması indir! HES kodu nasıl alınır? İşte SMS ile HES kodu alma Yeni koronavirüs tedbirlerine ilişkin İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nin yayınlanmasının ardından Türkiye'nin pek çok ilinde HES kodu ile denetimler başladı. Sabah saatlerinden itibaren işe giden, toplu ulaşımı kullananlar ile seyahat edenlere HES kodu denetimi yapılıyor. Polis ve Jandarma tarafından yapılan denetimlerde koronavirüs bulaş riskini aza indirmek ve salgın riskini yönetmek için vatandaşlara HES kodu doğrulaması yapılıyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES kodu nasıl alınır? Mesajla Hes kodu alma nasıl yapılır? İşte HES kodu almak istiyorum diyenlere HES kodu öğrenme işlemleri!
18.11.2020 Gündem
Mutlaka telefonunuzda olması gereken deprem uygulamaları!
Mutlaka telefonunuzda olması gereken deprem uygulamaları! Bir deprem veya başka bir doğal afet durumunda bilgi ve iletişim sağlamaya yardımcı olabilecek uygulamalar son günlerde en çok araştırılan konular arasında geliyor. Deprem gibi acil durumlarda yakınlarınıza kısa mesaj göndererek iyi olduğunuzu haber veren ve yerinizi bildiren, internetsiz ortamlarda iletişim kurmanızı sağlayan uygulamalara ilgi arttı. Özellikle de deprem anı ve sonrasında yaşanan iletişim sorunlarında bu uygulamalar etkin olarak kullanılabiliyor. Deprem ve acil yardım uygulamalarını da içeren bu uygulamalardan en az birini telefonunuza mutlaka indirin. İşte her telefonda olması gereken deprem uygulamaları...
2.11.2020 Gündem
HES kodu nedir, nasıl alınır? HES uygulaması ya da SMS ile HES kodu alma ve sorgulama…
HES kodu nedir, nasıl alınır? HES uygulaması ya da SMS ile HES kodu alma ve sorgulama… Şehir içi toplu ulaşım araçlarında, kişiselleştirilmiş akıllı seyahat kartı kullanılan şehirler ile ülke genelindeki kamu, özel tüm konaklama tesislerine kabullerde HES kodu zorunluluğu getirildi. İçişleri Bakanlığınca valiliklere "Şehir içi toplu ulaşımda HES kodu sorgulama" ve "Konaklama tesislerinde HES kodu zorunluluğu" genelgeleri gönderildi. HES kodu nedir? HES kodu nasıl alınır? HES kodu alma ve sorgulama hakkında merak edilenler…
30.09.2020 Gündem
HES kodu nasıl alınır? SMS ve e-Devlet ile HES kodu nasıl alınır?
HES kodu nasıl alınır? SMS ve e-Devlet ile HES kodu nasıl alınır? Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan vatandaşların corona virüs riski taşıyıp taşımadığının bilinmesi amacıyla geliştirildi. HES kodu risk taşıyanların toplu taşıma ve iş yerleri gibi alanlarda bulunmasının önlenmesi amaçlanıyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? SMS ve e-Devlet ile HES kodu nasıl alınır? İşte HES kodu almanın yolları...
23.09.2020 Gündem
KPSS ortaöğretim sınavı için HES kodu nasıl alınır? HES kodu alma ve KPSS lisans başvurusuna HES kodu ekleme…
KPSS ortaöğretim sınavı için HES kodu nasıl alınır? HES kodu alma ve KPSS lisans başvurusuna HES kodu ekleme… KPSS ortaöğretim başvuruları başladı. ÖSYM sınav başvurularında HES kodu bilgisi istenildiğinde, KPSS ortaöğretim başvurularının başlamasıyla sınav için HES kodu araştırması da başladı. Adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştirirken, HES kodu nasıl alınır, sorusuna da yanıt arıyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? KPSS ortaöğretim için HES kodu nasıl alınır? İşte sınav için HES kodu alma detayları…
15.09.2020 Eğitim
Galatasaray mobil uygulama nasıl indirilir? Maçlar nasıl izlenecek? Galatasaray mobil uygulama ücreti ne kadar?
Galatasaray mobil uygulama nasıl indirilir? Maçlar nasıl izlenecek? Galatasaray mobil uygulama ücreti ne kadar? Galatasaray Kulübü, resmi mobil uygulamasını hayata geçirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada mobil uygulamada futbol takımı başta olmak üzere tüm branşlardan perde arkası görüntüler, anlık bilgilendirmeler, röportajlar, anketler, yarışmalar, detaylı istatistikler ve canlı maç takipleri yer alacak.
3.09.2020 Gündem
Sınavlar için HES kodu nasıl alınır? Sınavlar için e-Devlet ve SMS ile HES kodu alma işlemi
Sınavlar için HES kodu nasıl alınır? Sınavlar için e-Devlet ve SMS ile HES kodu alma işlemi HES kodu alma zorunluluğu ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda zorunlu hale geldi. ÖSYM aldığı kararla sınavlarda uygulanacak corona virüs tedbirleri kapsamında adayların Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden alınacak HES kodu ile sınavlara girmesini zorunluluk haline getirdi. Adaylar sınavlara başvuru yaparken Sağlık Bakanlığı HES uygulaması, SMS ya da e-Devlet üzerinden HES kodunu alabilecek. Peki, KPSS için HES kodu nasıl alınır? Sınavlar için SMS ve e-Devlet'ten HES kodu alma işlemleri nasıl yapılır? İşte HES kodu alma işlemleri...
2.09.2020 Eğitim
EBA cep uygulaması nedir? EBA cep uygulamasıyla ders takibi nasıl yapılır? (EBA cep uygulaması indir)
EBA cep uygulaması nedir? EBA cep uygulamasıyla ders takibi nasıl yapılır? (EBA cep uygulaması indir) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin eğitimi için sunulan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) koronavirüs salgını sonra daha da önem kazandı. Uzaktan eğitim sürecinde EBA cep uygulaması da yoğun ilgi görüyor. Cep telefonlarına indirilen EBA uygulaması sayesinde ders içeriklerine, kitaplara, dergilere, eğitsel hizmetlere rahatça bakılabiliyor. Peki EBA cep uygulaması nasıl indirilir? EBA cep uygulaması nasıl kullanılır, ders takibi nasıl yapılır?
1.09.2020 Eğitim
Sınav için HES kodu nasıl alınır? ÖSYM sınavları için HES kodu alma işlemleri
Sınav için HES kodu nasıl alınır? ÖSYM sınavları için HES kodu alma işlemleri ÖSYM sınav başvurularında artık HES kodu bilgisi isteniyor. KPSS önlisans başvurularının başlamasıyla birlikte sınav için HES kodu alma konusu adaylar tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? Sınav için HES kodu nasıl alınır? HES kodu geçerlilik süresi nedir? İşte sınav için HES kodu almak için yapmanız gerekenler...
21.08.2020 Eğitim
ALES için HES kodu gerekli mi? ÖSYM HES kodu alma!
ALES için HES kodu gerekli mi? ÖSYM HES kodu alma! ALES için HES kodu gerekiyor mu? HES kodu nasıl alınır? soruları, ÖSYM Başkanı Halis Aygün, yaptığı açıklamada Başkanlık tarafından uygulanacak sınavlara başvurularda adaylardan HES kodu bilgisi isteneceğini bildirmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, HES kodu ALES için geçerli mi?
15.08.2020 Eğitim
HES kodu nasıl alınır? Sınav için HES kodu nasıl alınır? ÖSYM sınavlarında HES kodu şartı!
HES kodu nasıl alınır? Sınav için HES kodu nasıl alınır? ÖSYM sınavlarında HES kodu şartı! Sınav başvurularında artık HES kodu bilgisi istenecek. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, yaptığı açıklamada Başkanlık tarafından uygulanacak sınavlara başvurularda adaylardan HES kodu bilgisi isteneceğini bildirdi. Peki, HES kodu nasıl alınır? Sınav içi HES kodu nasıl alınır? HES kodu geçerlilik süresi nedir? HES kodu almanın yolları...
21.08.2020 Eğitim
Hayat eve sığar (HES) kodu nasıl alınır? MEB öğrencileri ve öğretmenleri HES kodlarıyla takip edecek!
Hayat eve sığar (HES) kodu nasıl alınır? MEB öğrencileri ve öğretmenleri HES kodlarıyla takip edecek! Milyonların beklediği okul kararı açıklandı. Corona virüs vakalarındaki artış okullarda yüz yüze eğitimi erteletti. Corona virüs Bilim Kurulu'nun tavsiye kararı yüz yüze eğitimin, en az önümüzdeki bir ay boyunca başlatılmaması, gerekirse online eğitim yapılması, yüz yüze eğitime kademeli olarak geçilmesi yönünde oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da 31 Ağustos'ta tarihinde okulları uzaktan eğitimle açacaklarını açıkladı. Okullarda yüz yüze eğitim ise 21 Eylül'e ertelendi. Bakan Ziya Selçuk, "Okullarımızı açtığımızda, öğrencilerimize, öğretmenlerimize okullarla ilgili herkesin sağlık durumu HES kodlarıyla takip altında olacak." dedi. Bu değerlendirmelerin ardından pek çok veli ve öğrenci de Hayat eve sığar kodu nasıl alınır? HES kodu nedir, nasıl alınır? sorularını araştırıyor. İşte Hayat eve sığar kodu (HES kodu) almak için yapmanız gerekenler...
13.08.2020 Eğitim
HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES seyahat kodu nasıl alınır?
HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES seyahat kodu nasıl alınır? Kurban Bayramı tatili nedeniyle şehirler arası yolculuk yapmak isteyen pek çok kişinin HES kodu alması gerekiyor. Corona virüs riski taşıyıp taşımadığının bilinmesi amacıyla geliştirilen HES kodu virüsün yayılmasını engellemek ve riskli olanların seyahat engellemek amacıyla uygulamaya konuldu. HES kodu olmayanlara şehirler arası yolculuk yapmalarına izin verilmiyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES seyahat kodu nasıl alınır? İşte HES kodu almak için yapmanız gerekenler…
2.08.2020 Gündem
Online sağlık hizmetine ilgi salgın döneminde 4 kat arttı
Online sağlık hizmetine ilgi salgın döneminde 4 kat arttı Sesli sağlık asistanı Albert'in Kurucu Ortağı Recai Serdar Gemici, Kovid-19 döneminde online sağlık hizmeti alanların sayısında ciddi bir artış meydana geldiğini belirterek, "Albert, aktif kullanıcı sayısını 4'e katladı. Şu an 15 binden fazla kayıtlı kullanıcıya sahip uygulamamız 4 bin kişiye günlük olarak tedavi takibi konusunda yardımcı oluyor." dedi.
21.07.2020 Sağlık
HES kodu nasıl alınır? Şehirler arası seyahat için HES kodu alma ekranı
HES kodu nasıl alınır? Şehirler arası seyahat için HES kodu alma ekranı Corona virüsün yayılımını azaltmak amacıyla şehirler arası seyahate kısıtlamalar getirildi. Şehirler arası seyahat HES kodu ile yapılabiliyor. Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar Uygulaması'ndan edinebilen HES kodu veya SMS ile alacakları kodlar olmadan vatandaşlar şehirler arası seyahat yapamıyor. Peki, HES kodu nasıl alınır? SMS ile HES kodu nasıl alınır? Hayat Eve Sığar uygulaması nasıl indirilir? İşte sehirler arası seyahat için HES kodu alma ekranı...
10.06.2020 Sağlık
HES kodu alma | Hayat Eve Sığar Uygulaması ile HES kodu nasıl alınacak? HES kodu ile tren, otobüs ve özel araçla seyahat nasıl yapılacak?
HES kodu alma | Hayat Eve Sığar Uygulaması ile HES kodu nasıl alınacak? HES kodu ile tren, otobüs ve özel araçla seyahat nasıl yapılacak? Hayat Eve Sığar uygulaması ile HES kodunun nasıl alınacağı, HES kodu ile seyahat izninin nasıl verileceği merak ediliyor. HES kodu nasıl alınır? Hayat Eve Sığar kodu nasıl alınır? Soruları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bilim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamanın ardından merak ediliyor. Bakan Koca, "Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması seyahatlerde serbest giriş kartı olacak." demişti. HES kodu uygulaması bugün kullanıma açıldı. Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden alınan HES koduyla uçak ve tren seyahati yapılabilecek.
21.05.2020 Gündem
Bakan Koca duyurmuştu! HES kodu kullanıma açıldı
Bakan Koca duyurmuştu! HES kodu kullanıma açıldı Yeni dönem resmen başladı. HES kodu kullanıma açıldı. Seyahat izni için kullanılacak kod "Hayat Eve Sığar" uygulamasından temin edilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı son dakika açıklamasında, Hayat Eve Sığar (HES kodu) uygulamasına ilişkin, "Bireyler risk taşımadığını, hasta veya temaslı olmadığını bu uygulama aracılığıyla gösterebilecek." demişti.
21.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Appstore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki appstore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.