Antika

Antika

Son dakika antika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antika gelişmeleri de dahil olmak üzere 607 antika haberi bulunmuştur. Tüm antika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı bu kez ünlü arabeskçinin evini mercek altına aldı. Siyah detaylar dikkat çekerken antika ve tespih koleksiyonu beğeni toplandı.
22.04.2024 Magazin
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
31.03.2024 Magazin
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor Sivas’ta bir balık restoranı işletmecisi, ekmek arası balığı ütü eşliğinde tost haline getirip müşterilerine sunuyor.
5.11.2023 Yaşam
7 ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü: İlk ifadesi ortaya çıktı
7 ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü: İlk ifadesi ortaya çıktı Uşak'ta 7 ay önce eşi Emrah Aka'yı öldüren Emine Aka'nın ilk ifadesi ortaya çıktı. Aka'nın eşiyle kıskançlık nedeniyle tartıştığı daha sonra da cinayeti işlediği öğrenildi.
6.08.2023 Yaşam
Şaşkına çeviren halı eskitme yöntemi! ‘Kaza yapanlar da oldu’
Şaşkına çeviren halı eskitme yöntemi! ‘Kaza yapanlar da oldu’ Manisa’nın Demirci ilçesinde kadınlar tarafından bin bir zahmetle dokunan halılar, eskimiş görünümü kazanması amacıyla yollara seriliyor. Güneşte bekleyen ve üzerinden arabaların geçmesiyle adeta antika görünümüne kavuşan halılar, ihraç edilerek Amerikalıların evlerini süslüyor.
2.07.2023 Yaşam
Hobi olarak başladı, yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi
Hobi olarak başladı, yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi Erzincan’da esnaf Hasan Akın, başladığı hobi sayesinde yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi. Akın, bugüne kadar biriktirdiği antika eşya ve nostaljik ürünleri iş yerinde sergiliyor.
5.06.2023 Yaşam
Türkiye’de 4 tane olan 73 yıllık klasik aracı hurda halden yollara döndürdü
Türkiye’de 4 tane olan 73 yıllık klasik aracı hurda halden yollara döndürdü Eskişehir’de yaşayan antika meraklısı, çocukluğundan bu yana hayalini kurduğu ve Türkiye’de 4 adet olan 1950 model aracı hurda halden yollara tekrar döndürürken, trafikte bütün bakışları üzerine topluyor.
5.05.2023 Yaşam
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı!
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! 'Ben Bu Cihana Sığmazam'la ekranlarda fırtınalar estiren Oktay Kaynarca'nın yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı. 58 yaşındaki oyuncu çevreyi düşünerek elektrikli araca geçti.
1.05.2023 Magazin
Milyonlarca liraya internetten satışa çıkarıldı! 27 binden fazla ilan var: 'Ön ödeme yapmayın'
Milyonlarca liraya internetten satışa çıkarıldı! 27 binden fazla ilan var: 'Ön ödeme yapmayın' Osmanlı dönemine ait paralar, elektronik ticaret işlemlerinin yapıldığı platformda milyonlarca liraya satışa sunuldu. İnternette 27 binden fazla ilanda en yüksek fiyat biçilen 2'nci Mahmud dönemine ait 1223 tarihli altın para 500 milyon liradan, 5'inci Mehmed dönemine ait 1327 tarihli 10 para ise 50 milyon liradan satışa çıkarıldı.
20.04.2023 Yaşam
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'e hırsızlık şoku!
Yağmur Tanrısevsin'e hırsızlık şoku! Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, seramik atölyesine hırsız girmesiyle büyük şok yaşadı. Güvenlik alarmının uyarısı üzerine atölyesine koşan Tanrısevsin, antika kapının kırıldığını gördü.
27.03.2023 Magazin
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşkına çevirdi. Daha önce araç muayene ücretleri ile gündeme gelen istasyon bu defa da dolandırıcıların durağı haline geldi. Araba muayene istasyonundan internet üzerinden randevu almak isteyenler bu tuzağa düşüyor. Tüm paraları gidiyor, dolandırıldıklarını anladıklarında her şey çok geç oluyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
17.01.2023 Yaşam
Bir döneme damga vuran telefonlar antika oldu: 10 bin TL'ye kadar satılıyor
Bir döneme damga vuran telefonlar antika oldu: 10 bin TL'ye kadar satılıyor Kahramanmaraş'ta 100 yıl öncesine dayanan antika telefonlar sergilenirken, fiyatlarının da 400 TL'den başlayarak 10 bin TL'ye kadar çıktığı belirtildi.
17.01.2023 Yaşam
Osmanlı dönemine ait antikalar görücüye çıktı! 20 bin liradan başlıyor
Osmanlı dönemine ait antikalar görücüye çıktı! 20 bin liradan başlıyor Antika eserler İstanbul'da koleksiyoner ve ziyaretçilerle buluştu. Osmanlı dönemine ait tombaklardan, hatlara kadar birçok eser sergileniyor. Antika eserlerin fiyatları ise bin liradan başlarken, 600 bin liraya kadar çıkabiliyor.
18.11.2022 Kültür Sanat
Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü, bulundu mu? Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek hakkında merak edilenler
Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü, bulundu mu? Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek hakkında merak edilenler Türkiye Tiffany CO’nun sahibi sosyetenin ünlü ismi 1 çocuk annesi Dilek Ertek, tatil amacıyla gittiği Haiti’de içinde bulunduğu tekneden denize düşerek kayboldu. Ertek’i arama çalışmaları devam ediyor. Peki, Dilek Ertek kimdir, Türkiye Tiffany CO'nun Türkiye distribütörü Dilek Ertek öldü mü?
5.11.2022 Gündem
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi! 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Magazin
İstanbul merkezli 5 ilde suç örgütüne operasyon
İstanbul merkezli 5 ilde suç örgütüne operasyon Fatih'te sahipleri yurt dışında olan kişilerin ev ve arsalarını yasa dışı yollarla ele geçiren suç örgütüne operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 39 şüpheli gözaltına alındı.
16.10.2022 Gündem
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor Borcu olanların en büyük korkusu haciz. İcralık olan pek çok kişi ise bu konudaki haklarını ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Borçlarla ilgili Yargıtay’ın emsal kararlarını hatırlatan Avukat Ali Oktay Coşgun, haczedilemeyen mal ve hakları bir bir sıraladı.
14.10.2022 Ekonomi
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler…
Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek? Mecklenburg düşeşi Hande hakkında merak edilenler… Hande Macit, Avrupa’nın en eski hanedanlıklarından biri olan Almanya’daki Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander’la evlendi. Evlilik haberlerinin basına yansıması sonrasında “Hande Macit kimdir, nereli, kaç yaşında? Mecklenburg düşesi ne demek?” gibi sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.09.2022 Gündem
Hobi olarak başladı, mesleği oldu: ‘Odanın için Yeşilçam gibi’
Hobi olarak başladı, mesleği oldu: ‘Odanın için Yeşilçam gibi’ Hobi olarak başladığı antikacılık ile köy köy, şenlik şenlik gezerek satış yapıyor. Edirne’de yaşayan 44 yaşındaki Ali Çakal, "Antikacılığa 20 yıl önce başladım hobi olarak. Sonra ticarete döndü. Türkiye genelinde mal alıp satıyorum. Antikalar ile ilgilenirken geçmişe gidiyorum. Evimde kendime ait bir odam var, girdiğin gibi odanın için Yeşilçam gibi. En çok ilgimi çeken sinema afişleri" dedi.
10.09.2022 Yaşam
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Asırlık kilitlerin aynısını yaptı, her biri servet değerinde
Asırlık kilitlerin aynısını yaptı, her biri servet değerinde Bursa'da düzenlenen el sanatları festivalinde sergi açan kilit ustası standını ziyaret edenlere yaptığı yüzlerce çeşit her biri servet değerinde kilidi tanıyor.
17.05.2022 Haber
Hepsi servet değerinde! Koleksiyonerlerin radarına girdi! 40 bin lira...
Hepsi servet değerinde! Koleksiyonerlerin radarına girdi! 40 bin lira... Kilitlerin efendisi! Asırlık kilitlerin aynısını yaptı, her biri servet değerinde. Bursa'da düzenlenen el sanatları festivalinde sergi açan kilit ustası standını ziyaret edenlere yaptığı yüzlerce çeşit her biri servet değerinde kilidi tanıyor.
15.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Antika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.