İletişim Başkanlığı paylaştı! Haritadaki yeri ilk defa gösterildi
İletişim Başkanlığı paylaştı! Haritadaki yeri ilk defa gösterildi İletişim Başkanlığı PKK/YPG terör örgütüyle birlikte hareket eden ANTIFA ile ilgili örgütün 12 Haziran 2020 tarihi itibarıyla Suriye'nin kuzeyindeki yapılanmasını gösteren bir harita paylaştı..
12.06.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: "Antifa'nın gerçek yüzünü gördük"
İletişim Başkanı Altun: "Antifa'nın gerçek yüzünü gördük" Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkanı Donald Trump'ın, siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüyle başlayan protestoların ardından "terör örgütü" olarak tanımayı planladığını belirttiği Antifa ile ilgili "Suriye'deki terörist gruplarla iş birliği içinde dünya çapında şiddetli saldırılar gerçekleştiren Antifa'nın gerçek yüzünü gördük." ifadelerini kullandı.
6.06.2020 Siyaset
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış ABD Başkanı Donald Trump'ın, siyahi George Floyd'un ölümüyle başlayan protestoların ardından "terör örgütü" olarak tanıyacağını açıkladığı antifaşist hareketiyle ilgili Polis Akademisinin geçen yıl katıldığı uluslararası çalıştayda tespit ve uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.
4.06.2020 Gündem