Ankara Garı

Ankara Garı

Son dakika ankara garı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ankara garı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ankara garı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Garı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara garı gelişmeleri de dahil olmak üzere 529 ankara garı haberi bulunmuştur. Tüm ankara garı haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
Bakan Soylu, Pakistan'a 4'üncü 'İyilik Treni'ni yolcu etti
Bakan Soylu, Pakistan'a 4'üncü 'İyilik Treni'ni yolcu etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pakistan'a yardım götürecek 4'üncü 'İyilik Treni'ni uğurlama töreninde, son 4 yılda kendi milli gelirine göre, dünyanın en yüksek yardım yapan ülkesi olduklarını söyledi. Soylu, "Bu bizim için bir onur nişanesidir. Varlıkla yokluğu unutmayan bir milletiz biz" dedi.
9.09.2022 Siyaset
AFAD koordinasyonunda iyilik trenleri Pakistan için yola çıkıyor
AFAD koordinasyonunda iyilik trenleri Pakistan için yola çıkıyor AFAD koordinasyonunda Türkiye, milyonlarca insanın sel ve su taşkınlarından etkilendiği Pakistan’a havadan ve karadan yardım elini uzatmaya devam ediyor.
8.09.2022 Gündem
'Şiir Hatları' treni İstanbul'dan yola çıktı!
'Şiir Hatları' treni İstanbul'dan yola çıktı! Yerli ve yabancı şairleri taşıyan 'Şiir Hatları' treni İstanbul'dan Ankara'ya doğru yola çıktı. Etkinlikte konuşan 'Şiir Sokakta' hareketinin kurucusu Meksikalı şair Armando Alanis, "İlk defa Türkiye'ye geliyorum. Şaşkınım, çok hoşuma gitti. Çok gururlanıyorum ve ruhum okşanıyor burada. Şiir hatları etkinliği çok enteresan bir etkinlik" dedi.
5.06.2022 Gündem
Anıtkabir 19 Mayıs 2022 açık mı, anıtkabir ziyaret saatleri 19 Mayıs, bugün kaçta kapanıyor? Anıtkabir nerede, nasıl gidilir, adres ne?
Anıtkabir 19 Mayıs 2022 açık mı, anıtkabir ziyaret saatleri 19 Mayıs, bugün kaçta kapanıyor? Anıtkabir nerede, nasıl gidilir, adres ne? Anıtkabir ziyaret saatleri ve nerede olduğu araştırılıyor. 19 Mayıs Anıtkabir kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, Anıtkabir nerede? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıt mezarını ziyaret etmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Anıtkabir nerede, nasıl gidilir, adresi ne? Anıtkabir 19 Mayıs 2022 açık mı, bugün kaçta kapanıyor? 19 Mayıs Anıtkabir ziyaret saatleri!
19.05.2022 Gündem
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler!
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler! Ankara'da kilometresi yüksek olan tam 211 aracın göstergesinde oynama yaparak satan ve buradan gelen parayla tefecilik yoluyla 450 vatandaşın hayatını karartan Haydar İleriler'in lideri olduğu İleriler Suç Örgütü'nün pes dedirten bir videosuna ulaşıldı. 13 paravan şirket üzerinden büyük vurgun yapan suç örgütü Ankara Mali Şube polisinin operasyonuyla çökertilmiş, çok sayıda örgüt üyesi tutuklanmıştı. Suç örgütü üyelerinin, dolandırdıkları vatandaşların deste deste parasını alay ederek saydıkları pişkinlik dolu görüntülerde, örgüt üyesi Cem İ. elindeki binlerce liralık para destesini sayarken parmak ıslatma aparatı olarak örgüt üyesi Durmuş Ö.'nün dilini kullandı. İkili birbirine dil çıkararak gülüşürken, arka planda ise telefon görüşmesinde başka bir mağduru tuzağa çekmeye çalıştıkları ortaya çıktı.
14.05.2022 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: “Son 4 yılda dünyanın en çok yardım yapan ülkesiyiz”
İçişleri Bakanı Soylu: “Son 4 yılda dünyanın en çok yardım yapan ülkesiyiz” Afganistan’a gönderilen insani yardım trenini uğurlama töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Son 4 yılda dünyanın en çok yardım yapan ülkesiyiz. Oysa Amerika ve Avrupa bizden daha zengin. Gönlü zengin olan, bu işin hassasiyetinde olan bir milletin evladıyız” dedi.
27.01.2022 Siyaset
Doğu Ekspresi turu fiyatı ne kadar, Turistik Doğu Ekspresi ne zaman başlayacak? Doğu Ekspresi kaç saat, kaç gün sürüyor?
Doğu Ekspresi turu fiyatı ne kadar, Turistik Doğu Ekspresi ne zaman başlayacak? Doğu Ekspresi kaç saat, kaç gün sürüyor? Turistik Doğu Ekspresi seferlerine yeniden başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Doğu Ekspresi için tarih verdi. Peki, Doğu Ekspresi turu fiyatı ne kadar, Turistik Doğu Ekspresi ne zaman başlayacak? Doğu Ekspresi kaç saat, kaç gün sürüyor?
13.12.2021 Yaşam
Zafer Treni Ankara'dan yola çıktı
Zafer Treni Ankara'dan yola çıktı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Dumlupınar yolculuğunu canlandıracak olan Zafer Treni yola çıktı. Ankara'dan hareket eden trenin son durağı Dumlupınar olacak.
29.08.2021 Gündem
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor?
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? AK Parti 7. olağan kongresini gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin '2023 manifestosunu' açıklayacak. Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen AKP'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresi'nin, pandemi dönemi ve uygulanan tedbirlere rağmen en kalabalık kongre olması bekleniyor. Peki, Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? İşte Ak Parti Olağan Kongresi 2021 ile ilgili detaylar...
24.03.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu! İlk tren yarın yola çıkacak
Bakanlık duyurdu! İlk tren yarın yola çıkacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı üzerinden Türkiye ile Rusya Fedrasonu'nun başkenti Moskova arasında işletilecek ilk blok ihracat treninin yarın düzenlenecek tören ile yola çıkacağını duyurdu.
28.01.2021 Ekonomi
Süre 2 saate düşüyor! Testler bugün başladı...
Süre 2 saate düşüyor! Testler bugün başladı... 12 saatlik mesafeyi 2 saate düşüren Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) testlerine başladı. Test sürüşü için tren bugün sabah 08.00'de Ankara Garı'ndan hareket etti.
25.01.2021 Ekonomi
İstanbul'dan Çin'e hareket eden yük treni Ankara'da
İstanbul'dan Çin'e hareket eden yük treni Ankara'da İstanbul'dan 4 Aralık'ta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından uğurlanan yük treni, Ankara Tren Garı'nda yapılan işlemlerinin ardından Çin'in Xi'an şehrine doğru hareket etti.
6.12.2020 Gündem
Sözleri sonrası Meclis'te alkış tufanı koptu! AK Partili vekil...
Sözleri sonrası Meclis'te alkış tufanı koptu! AK Partili vekil... AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin’in Ankara Garı'ndaki patlamayla ilgili sözleri sonrası alkış tufanı koptu. Yeğin, hem partisinden hem de muhalefettin takdir aldı.
15.10.2020 Gündem
Ankara Garı katliamı davasında cezalar onandı
Ankara Garı katliamı davasında cezalar onandı Ankara Garı'nda, 10 Ekim 2015'te terör örgütü DEAŞ saldırısı sonucu 100 kişinin yaşamının yitirdiği katliamla ilgili, 9 sanığa 101'er kez ağırlaştırılmış müebbet, 9 sanığa da örgüt üyeliğinden değişik yıllarda verilen hapis cezaları İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ermenistan'ın işgal ettiği topraklardan çekilmesi gerekiyor
Kılıçdaroğlu: Ermenistan'ın işgal ettiği topraklardan çekilmesi gerekiyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Ermenistan’ın, işgal ettiği Azerbaycan topraklarından çekilmesi gerekiyor, daha fazla kan akmaması için. Ama başka bir şey de yapıyorlar; sivilleri bombalıyorlar. Bir insanlık suçu, terör suçu; masum insanları öldürmek'' dedi.
13.10.2020 Siyaset
Ankara'da tren raydan çıktı!
Ankara'da tren raydan çıktı! Ankara'da yolcuları bıraktıktan sonra temizlik ve bakım için Marşandiz Bakım İstasyonu'na giden Turistik Doğu Ekspresi treninin lokomotif ve jeneratör vagonu raydan çıktı. Kazada ölen ve yaralanan olmadı.
3.01.2020 Gündem
Veysel ve babası için 1 milyon TL tazminat!
Veysel ve babası için 1 milyon TL tazminat! Ankara 12. İdare Mahkemesi, Ankara Garı saldırısında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Veysel Atılgan ve babası İbrahim Atılgan için aileye toplam 1 milyon 94 bin TL maddi ve manevi tazminat ödenmesine karar verdi.
20.11.2019 Gündem
Marmaray'dan tarihi geçiş
Marmaray'dan tarihi geçiş Çin'den yola çıkıp Kars üzerinden Türkiye'ye giriş yapan tren, Marmaray'ı kullanarak Avrupa'ya geçen ilk yük treni oldu.
7.11.2019 Gündem
‘Orta koridor’ ticareti başladı! Tarihi gün Marmaray'dan geçecek
‘Orta koridor’ ticareti başladı! Tarihi gün Marmaray'dan geçecek Modern İpek Yolu olarak anılan ‘orta koridorda’ ticaret başladı. Çin’den yola çıkan, Marmaray’ı kullanarak Avrupa’ya geçecek ilk yük treni bugün Ankara’dan uğurlanacak.
6.11.2019 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye'nin takvimi kısaldı!
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye'nin takvimi kısaldı! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye'nin takviminin kısaldığını söylemeliyim. Fırat'ın doğusu ile ilgili harekat basit bir polemikle geçiştirilmemeli. Müttefiklerimizden olumlu bir yaklaşım bekliyoruz." dedi.
6.08.2019 Siyaset
Erdoğan Dulda hayatını kaybetti!
Erdoğan Dulda hayatını kaybetti! Türkiye'nin lisanslı en yaşlı atleti Erdoğan Dulda yoğun hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son dakika: Yüksek Hızlı Tren kaza yaptı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var
Son dakika: Yüksek Hızlı Tren kaza yaptı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren, Yenimahalle Marşandiz istasyonunda yol kontrolüyle görevli kılavuz trene çarptı. Kazada 3'ü makinist 9 kişinin hayatını kaybetti 86 kişi yaralandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yürütülen soruşturma kapsamında kusuru bulunduğu tespit edilen kontrolör, tren teşkil memuru(makasçı) ve tren hareket memuru 3 kişi gözaltına alındı.
13.12.2018 Gündem
Doğu Ekspresi uygun fiyatla "masalsı gezi" için yolcularını bekliyor
Doğu Ekspresi uygun fiyatla "masalsı gezi" için yolcularını bekliyor Ankara'da başlayan ve Kars'ta biten Doğu Ekspresi, masalsı manzaralar sunan kompartımanlı tren yolculuğu için yeni yolcularını bekliyor.
2.12.2018 Ekonomi
15 Kasım'da geliyor! İzmir'in 'Mavi Tren'i Ankara'ya...
15 Kasım'da geliyor! İzmir'in 'Mavi Tren'i Ankara'ya... TCDD Taşımacılık tarafından işletilen ve İç Anadolu ile Ege bölgeleri arasındaki yolculukların vazgeçilmezi olan İzmir Mavi Treni, 15 Kasım'dan itibaren Ankara Garı'ndan hareket edecek.
25.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Garı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara garı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.