Ankara Başsavcılığı

Ankara Başsavcılığı

Son dakika Ankara Başsavcılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Başsavcılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Başsavcılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Başsavcılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara başsavcılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.235 ankara başsavcılığı haberi bulunmuştur. Tüm ankara başsavcılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Soylu: PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar
Süleyman Soylu: PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Van'da yaptığı mitinge aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da hanımıyla beraber katıldı. HDP bayrağı salladılar. PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı. 10 bin kişisi 'Selo'ya özgürlük' diye bağırdı" diye konuştu.
3.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Nuri Gökhan Bozkır hakkında flaş gelişme! MİT yakalayıp Türkiye'ye getirdi
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Nuri Gökhan Bozkır hakkında flaş gelişme! MİT yakalayıp Türkiye'ye getirdi Ankara'da 18 Aralık 2002'de uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun, Ukrayna'da yakalanarak Türkiye'ye getirilen katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır, Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanacak.
27.01.2022 Gündem
Sahte doçent Zulâl Atalay Laçin'in ifadesi de yalan çıktı! Profesörlük Google’dan...
Sahte doçent Zulâl Atalay Laçin'in ifadesi de yalan çıktı! Profesörlük Google’dan... Zulâl Atalay Laçin Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurup, “İlk ifadem doğru değildi, tekrar ifade vermek istiyorum” dedi. Bilgisayar kullanmayı çok iyi bildiğini söyleyen Laçin, “Google’dan arattığınızda birçok diploma örneği çıkar. Diplomadaki imzaları oralardan temin ettim ve kendim attım. Doçentlik belgesi de aynı şekilde” dedi.
16.12.2021 Gündem
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı Kozmik Oda’da yer alan devlet sırrı niteliğindeki gizli belgeleri kopyalayıp yurt dışına kaçırmakla suçlanan eski TÜBİTAK çalışanı Ünal Tatar’ın izi ABD’de bulundu. Firari Tatar’ın New York Üniversitesi’nin Albany’deki kampusunda doçent olarak ‘siber güvenlik’ dersi verdiği ortaya çıktı.
14.11.2020 Gündem
FETÖ elebaşı adına sahte e-imza
FETÖ elebaşı adına sahte e-imza FETÖ elebaşı Fetullah Gülen adına 2012’de sahte e-imza çıkarıldığı ve bununla 2016’ya kadar 820 işlem yapıldığı tespit edildi. E-imzanın hangi örgütsel işlemlerde kullanıldığı araştırılıyor.
10.02.2020 Gündem
Mansur Yavaş'tan suç duyurusu!
Mansur Yavaş'tan suç duyurusu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sinan Aygün hakkında Ankara Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Necip Hablemitoğlu suikastı ile ilgili flaş gelişme! Yakalandı...
Necip Hablemitoğlu suikastı ile ilgili flaş gelişme! Yakalandı... Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ve Alman Vakıfları davalarının raporlarını hazırlayan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının 17’nci yıl dönümünde, katil zanlılarından olduğu değerlendirilen kilit şüpheli N.G.B. Ukrayna’da yakalandı.
16.12.2019 Gündem
ÖSYM eski Başkanı Ali Demir gözaltına alındı
ÖSYM eski Başkanı Ali Demir gözaltına alındı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Ankara merkezli 7 ilde yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, aralarında eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu 21 şüpheli gözaltına alındı.
8.04.2019 Gündem
Son dakika: Üsteğmen 'FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu
Son dakika: Üsteğmen 'FETÖ'cüyüm' diyerek teslim oldu Zeytin Dalı harekatında görevli Jandarma Üsteğmen Esabil Y.’nin, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’in koruması Burak Akın gibi teslim olduğu ortaya çıktı. Üstlerine “FETÖ’cüyüm” diyerek teslim olan Y., astsubaylıktan subaylığa geçiş sınav sorularını örgütün verdiğini itiraf etti, mahrem imamlarını teşhis etti. Yapılan incelemede, Y.’nin yanı sıra yaklaşık 100 şüpheli daha belirlendi.
10.10.2018 Gündem
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış
Yusuf Nazik, Esad'ın 600 askerini kurtarmış MİT’in Lazkiye’de paketleyip getirdiği Yusuf Nazik’in Suriye istihbaratıyla kritik bağlantıları bulunuyor. Reyhanlı katliamıyla ilgili davanın sanıklarından Yusuf Büyükkasım, ifadesinde Nazik’in, 500-600 civarındaki Suriye askerini muhaliflerden kurtardığı için Suriye’de itibar gördüğünü anlattı.
14.09.2018 Gündem
FETÖ’ye çifte darbe
FETÖ’ye çifte darbe 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’cülere yönelik yurt içinde operasyonlar dün de devam etti.
10.09.2018 Gündem
Suikastçının FETÖ’cü  ‘abi’si gözaltında
Suikastçının FETÖ’cü ‘abi’si gözaltında RUSYA’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastıyla ilgili yürütülen soruşturmanda, saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş’ın ‘FETÖ içindeki abi’si olduğu tespit edilen, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) eski çalışanı Ş.S. gözaltına alındı.
5.04.2018 Gündem
Ebru binbaşı NATO skandalını anlattı: Cumhurbaşkanımıza hakaret ettirmem dedim
Ebru binbaşı NATO skandalını anlattı: Cumhurbaşkanımıza hakaret ettirmem dedim NATO tatbikatında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘düşman’ gibi gösterilmesine müsaade etmeyen Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt ile subay Volkan Atayer ‘tanık’ sıfatıyla savcılığa ifade verdi.
26.03.2018 Gündem
3 HDP'li milletvekiline fezleke hazırlandı
3 HDP'li milletvekiline fezleke hazırlandı Ankara Başsavcılığı 3 HDP'li vekile Afrin açıklamalarından dolayı fezleke hazırladı.
7.03.2018 Gündem
FETÖ'nün borsa ayağına soruşturma
FETÖ'nün borsa ayağına soruşturma Sermaye Piyasası Kurulu, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz öncesi borsada yüklü satış işlerini takibe aldı. Savcılık bu şekilde FETÖ'ye ait paranın izini sürecek.
9.01.2018 Gündem
Paşa'ya FETÖ'cüyüm itirafı
Paşa'ya FETÖ'cüyüm itirafı Adı 15 Temmuz kahramanları arasında anılırken FETÖ’cü olduğu anlaşılan Yüzbaşı Burak Akın’ın itirafı bizzat Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar Güler’e yaptığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan çok kritik Bylock kararı!
Yargıtay'dan çok kritik Bylock kararı! Antalya’daki davayı ele alan Yargıtay 16’ncı Ceza Dairesi: ByLock’un örgüt üyeliğinin delili sayılabilmesi için telefonda bulunması yetmez. Kullanıldığının da tespiti gerekir.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün Bylock tuzağında flaş gelişme! 81 ile yazı gönderildi...
FETÖ'nün Bylock tuzağında flaş gelişme! 81 ile yazı gönderildi... FETÖ'nün özel bir kurgusuyla bazı kullanıcıların telefonlarının rızaları dışında Bylock ilişkilendirildiğini tespit ederek, kamuoyuna açıklayan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye’deki bütün başsavcılıklara 322 sayfalık bir liste gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Ankara Başsavcılığı'ndan flaş ByLock açıklaması
Ankara Başsavcılığı'ndan flaş ByLock açıklaması Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, "Yapılan incelemeler sonucu bağlantı ve veri parametreleri bakımından benzer özellikler taşıyan 11 bin 480 GSM numarasının kullanıcıların iradeleri dışında ByLockIP'lerine yönlendirilmiş olduğu tespit edilmiştir" denildi. Açıklamada mağdurların tespiti için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Bu gelişmeden sonra açıklama yapan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman, bin kişinin tahliyesinin talep edeceklerini ifade etti.
29.09.2021 Gündem
ASELSAN cinayetlerini aydınlatacak itiraf!
ASELSAN cinayetlerini aydınlatacak itiraf! 2006’da ‘adi vaka’ gibi gösterilen F-16 teknisyeni Hafız Koca’nın siyasi cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katil Mustafa Değirmenci, infaz emrini FETÖ tutuklusu Tuğgeneral Sadık Köroğlu’ndan aldığını itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan NATO skandalıyla ilgili soruşturma!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan NATO skandalıyla ilgili soruşturma! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı NATO tatbikatındaki skandalla ilgili soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
Kaset kumpasının asıl hedefi Bahçeli’ydi
Kaset kumpasının asıl hedefi Bahçeli’ydi Kaset kumpasının FETÖ işi olduğunu açığa çıkaran Ankara Başsavcılığı’nın tespitine göre, örgüt, Devlet Bahçeli’yi de Baykal gibi koltuğundan edecekti.
29.09.2021 Gündem
31 bin kişilik yeni Bylock’çu listesi
31 bin kişilik yeni Bylock’çu listesi Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Dairesi tarafından kurulan özel ekip 31 bin ByLock kullanıcısını daha belirledi. İçinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların da olduğu liste soruşturma için Ankara Başsavcılığı’na gönderilecek.
29.09.2021 Gündem
Sivile geçen savaş pilotları geri dönüyor
Sivile geçen savaş pilotları geri dönüyor Zorunlu hizmet sürelerini doldurarak sivil havacılığa geçen savaş pilotları, son çıkartılan KHK ile TSK’ya dönecek. Yeni düzenlemeye göre, TSK’da 18 yılını doldurmadan ayrılan bütün pilotlar TSK tarafından göreve çağrılabilecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Başsavcılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara başsavcılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.