Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!'
Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!' Türkiye'yi hüzne boğan deprem felaketinin ilk gününden beri afet bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderen ve sosyal medya hesaplarından yardım çağrıları yapan Eda Ece, Anıtkabir ve depremzedeleri ziyaret etti. Sosyal medyada duygularını paylaşan oyuncu, "Böyle duygusal bir ay geçirirken Anıtkabir'de olmak çok iyi geldi" dedi.
3.03.2023 Magazin
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru! Detaylar belli oldu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru! Detaylar belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir ziyareti ile başlayıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabulüyle devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, İletişim Başkanlığınca koordine edilen bir dizi özel konser ve program da gerçekleştirilecek.
28.10.2020 Gündem
Anıtkabir'de 30 Ağustos töreni
Anıtkabir'de 30 Ağustos töreni Ankara'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı için ilk tören Anıtkabir'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, ve beraberindeki devlet erkanı, Atatürk'ün huzuruna çıktı.
29.09.2021 Gündem