Analistler

Analistler

Son dakika Analistler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Analistler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Analistler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Analistler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan analistler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.462 analistler haberi bulunmuştur. Tüm analistler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın düştükçe düştü: 23 Nisan gram, çeyrek altın ne kadar oldu?
Altın düştükçe düştü: 23 Nisan gram, çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarındaki ivme aşağı yönlü olmaya devam ediyor. Haftaya düşük başlayan altın fiyatları bu seyrini sürdürüyor. Peki, 23 Nisan Çarşamba günü çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Analistler, Orta Doğu'da sınırlı da olsa düşen tansiyonun altına olan talepteki zayıflamada etkili olduğunu belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri Kaan bugün gökyüzü ile buluşarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşu dünya basınında yer buldu. Bloomberg tarihi uçuş için 'dönüm noktası' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını Kaan'ın gelişmiş özelliklerini yazdı.
21.02.2024 Dünya
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yeni yıla zirve ile başlamıştı. Ancak rekor sonrası düşüş başladı. Bitcoin, spot ETF'in onaylandığı 11 Ocak'tan bu yana yüzde 15'in üzerinde değer kaybetti.
19.01.2024 Ekonomi
FED kararı altın fiyatlarını uçurdu! 2750 lira için tarih verildi
FED kararı altın fiyatlarını uçurdu! 2750 lira için tarih verildi Altın fiyatları Fed kararı sonrası tırmanışa geçti. Altın fiyatları yeni güne primli başladı. ABD Merkez Bankası Fed'in 2024 yılında faiz indirimi olacağına yönelik algı yaratması altın fiyatlarını destekledi. Ons altın 2039 dolara kadar yükseldi. Gram altın 1900 lirayı aştı. Analistler Fed'in faiz indirimlerine 2024 yılının 3'üncü çeyreğinde başlayabileceğine değinirken altının 2024'te yeni zirvelere ulaşabileceğini de belirtti. Öte yandan gram altında 2750 lira için tarih verildi. Vatandaşlar için uyarılar peş peşe geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
14.12.2023 Ekonomi
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023 FED Aralık ayı faiz kararı için sorgulamalar arttı. Analistler FED'in faiz değişikliğine gitmeyeceğini düşünürken, gözler FED Başkanı Jarome Powell’in faiz kararı açıklamasına çevrildi. Peki, FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
12.12.2023 Ekonomi
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar? Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında gördüğü yılında gördüğü 69 bin dolarlık tarihi zirvesine yaklaşmaya başladı. Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Kasım 2021'de 68 bin 990 doları gören Bitcoin, o tarihten bu yana yaklaşık olarak yüzde 39 değer kaybetmişti. Peki, Bitcoin neden yükseldi, Bitcoin’deki yükseliş devam edecek mi? Bitcoin şu an kaç dolar?
6.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: TL varlıklara talep ciddi şekilde artacak
Bakan Şimşek: TL varlıklara talep ciddi şekilde artacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonrası Türkiye'nin varlıklarına talebin ciddi şekilde artacağını söyledi. Ayrıca Şimşek, "Kur korumalı mevduatta vergi istisnasını seneye değerlendireceğiz" dedi.
24.11.2023 Gündem
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı!
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı! Piyasaların beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan ABD enflasyon verisi beklentilerin altında geldi.
14.11.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)?
Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)? Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,17 yükselişle 7.784,33 puandan başlarken, günü yüzde 2,61 düşüşle 7.568,30 puanda tamamladı. 13 Kasım 2023 Pazartesi borsada yaşanan düşüşün nedeni merak konusu oldu. Peki, Borsa İstanbul endeksi neden düştü? Borsa İstanbul endeksi kaç dolar, ne kadar (14 Kasım 2023)?
14.11.2023 Ekonomi
BİST'te geri dönüş başladı mı? Yatırımcıya işaret verildi
BİST'te geri dönüş başladı mı? Yatırımcıya işaret verildi Borsa, haftanın ilk gününü yükselişle tamamladı. Endeks yüzde 2,10 değer kazancıyla 7.868,02 puanda. Öte yandan Türkiye'nin 5 yıllık CDS primi Ağustos 2021 değerlerine geri döndü. Analistler, dünya genelinde risk odaklı ürünlerdeki yükselişe dikkat çekerek BİST'te de olumlu havanın etkili olabileceğini söylüyor.
7.11.2023 Ekonomi
Borsa neden düşüyor 25 Ekim? Devre kesici uygulandı: Borsa bugün neden düştü?
Borsa neden düşüyor 25 Ekim? Devre kesici uygulandı: Borsa bugün neden düştü? Borsa neden düşüyor, 25 Ekim borsa neden devre kesti? Borsa güne 0,57 yükselişle 8.035,83 puandan başlamıştı, ancak Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksinde düşüş yüzde 5’e ulaştı. Düşüşün ardından Borsa İstanbul’da devre kesici uygulandı. Peki, Borsa bugün neden düştü?
25.10.2023 Ekonomi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi Orta Doğu'da İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken Pasifik'te ABD ile Çin karşı karşıya geldi. Orta Doğu'da sadece İsrail ve Hamas değil İran ve ABD de Orta Doğu'da çatışmalar nedeniyle karşı karşıya. Analistler, bu iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumunda dünyanın bir kırılma noktası yaşayacağını hatta dünyanın yeni bir küresel savaşa sürüklenebileceğini söylüyor.
19.10.2023 Dünya
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu
Petrolde fiyatlar yükseldikçe yükseliyor! Orta Doğu'daki gerilim vurdu Orta Doğu'daki krize çözüm bulmaya yönelik diplomatik çabaların yoğunlaşmasıyla Brent petrol fiyatları 91 doların üzerine çıktı. Yatırımcılar, İsrail-Hamas çatışmasının petrol zengini bölgede daha geniş bir savaşa yol açabileceğinden ve küresel arzı daha da daraltabileceğinden endişe ediyor.
16.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
Gözler Merkez Bankası ve Fed'in kararında! Piyasalarda sert hareket mi olacak?
Gözler Merkez Bankası ve Fed'in kararında! Piyasalarda sert hareket mi olacak? Altın, dolar ve borsa yatırımcılarının gözü kulağı önümüzdeki iki günde olacak. Bugün Fed faiz kararını açıklayacak, yarın ise TCMB’nin faiz kararı belli olacak. Peki iki kritik gelişme sonrası piyasalarda yön ne olacak? Uzmanlar tek tek değerlendirdi. İşte detaylar...
20.09.2023 Ekonomi
Apple 'büyük' kaybetti! Çin’den iPhone darbesi
Apple 'büyük' kaybetti! Çin’den iPhone darbesi ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, Çin’deki hükümet kurumlarında Apple'ın üreticisi olduğu iPhone ve yabancı marka cihazların kullanılmasının yasaklanmasının ardından iki günde 200 milyar dolar kaybetti.
8.09.2023 Bilim ve Teknoloji
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit...
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit... Ukrayna Güvenlik Servisi Rusya'nın Kursk havaalanına düzenlenen saldırıda 'karton drone'ların kullanıldığını duyurdu. Söz konusu saldırıda 5 Rus savaş uçağının vurulduğu öğrenilirken, analistler 'karton uçak' adı verilen droneların Ukrayna için uygun maliyetli bir seçenek olduğunu belirtiyor.
30.08.2023 Dünya
Merkez Bankası'nın 7.5 puanlık artış ne anlama geliyor? Uzman isimlerden çarpıcı analiz
Merkez Bankası'nın 7.5 puanlık artış ne anlama geliyor? Uzman isimlerden çarpıcı analiz Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın piyasa beklentilerinin üzerinde açıkladığı politika faizinin ardından karar, ekonomistler ve analistler tarafından pozitif karşılandı. Merkez Bankası’nın şahin kararına, piyasaların tepkisi de sert oldu. Hem Dolar/TL’de hem de Euro/TL’de düşüş yüzde 5’e yaklaştı. Karar öncesi 27.22 seviyesinde olan dolar/TL’de kararın hemen ardından hızlı bir düşüş görüldü ve kur 26.81 seviyesine çekildi. Kapanışta ise 25.83 seviyesi kaydedildi. Euro/TL ise 29.62 seviyesinden 27.52 seviyesine geriledi ve kapanışta 28.14 oldu. BIST100’de ise kararın hemen ardından hızlı bir yükseliş kaydedildi ve 7.700 seviyelerindeki borsa gün içinde en yüksek 7.872 seviyesini gördü. Peki Merkez Bankası'nın kararı ne anlama geliyor? İşte uzmanlardan çarpıcı analiz
25.08.2023 Ekonomi
Borsayla yeni tanışan küçük yatırımcıya uzmanlardan uyarı! Buna dikkat etmeyen zarar eder
Borsayla yeni tanışan küçük yatırımcıya uzmanlardan uyarı! Buna dikkat etmeyen zarar eder Borsa İstanbul ile ilgili yatırımcıya peş peşe uyarılar geldi. Borsada yükseliş sürerken, yılbaşından bu yana bakiyeli yatırımcı sayısında 1.5 milyonluk artış görüldü. Analistler BIST100’e olan ilginin devam etmesini bekliyor ve yatırımcılar için “Finansal okuryazarlık istenen seviyede değil. Kulaktan dolma bilgilerle sadece ‘bu hisse gidiyor’ diye trene binmesinler. Aksi takdirde, yanlış yerde binip, yanlış yerde inerler” hatırlatmasını yapıyor. İşte Borsa İstanbul'da yatırımcı olmak isteyen herkesi ilgilendiren detaylar...
14.08.2023 Ekonomi
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular Dün Rus donanmasına saldırı düzenleyen Ukrayna Kuvvetleri bugün de insansız hava araçları ile Rusya'ya ait kimyasal bir tankeri vurdu. Rusya tankerde maddi hasar meydana geldiğini duyururken Kırım Köprüsü'nde trafik bir süre durdu.
5.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Analistler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki analistler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.